Trump mot Biden

UTRIKES. Det är mindre än en vecka kvar till valet den 3 november i USA. Hur det går vet vi inte, men en sak är säker. Det verkar vara mycket mer drag på Donald Trumps möten.

– Pettersson säger att det är inte direkt den bild man får av valrörelsen i SVT…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Trump mot Biden

 1. En sak jag tycker är märklig. En sk USA kännare satt i TVs forum för att sälja sin bok. Han liksom Carina Bergfelt och sjutolyckan Porseryd, [kallar honom det sedan det var en svart man som mördade en vit man i USA, tvärtom hade det hetat hatmord} att President Donald Trump, ljuger minst 15 gånger dagligen.
  Så varför ger man inte dessa bevis till deras vän Joe Biden, så han kan göra som Donald Trump gjorde i Pennsylvania. Visade Joe Biden och Kamala Harris lögner på jätteskärmar han släpat dit. dom två hängde sig själva den stunden. Donald Trump behövde inte säga nåt. Så när nu dessa personer har bevisen mot Trump,,,, Förlorar Joe Biden är SVT och TV4 dom skyldiga.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=4R8aYiNRsJw

  Even in Bevely Hills, despite celebrity Donald Trump’s hatred, and constant influence to vote for Biden Harris. Examples when Bon Jovi and Cher performed for free …. in total they drew 20-30 people in total. people totally give a damn about what they are trying to get people to think and vote

 3. TRUMP….YOU ARE THE GREATEST !

  YOU MAKE THE WORLD A BETTER PLACE !

  TRUMP, ANTI HYCKLARE !
  ☀️☀️☀️☀️☀️

  Joe Biden, senil, dement, NOT America president 🤮

  • Det värsta som ligger emot Trump är Facebook, Twitter och Google som nu gemensamt censurerar allt pro Trump. Sedan ligger demokraternas äss i poströster som project veritas redan bevisat som en bluff,, det återstår bara att se vem som överlever köpta
   siliconvalley bluffen.

 4. Är övertygad att Trump vinner, men som Alex jones säger, demokraterna kommer säga det motsatta tills efter installationen och sedan gå igenom rättsprocessen, vinna och utvinna Nancy pelosi som president, för att lite senare överlämna posten till kamala Harris.

 5. En kvalificerad gissning Trump har ytterligare en period som President of USA framför sig.
  Sverige är inte alla för Biden, som jag läser på mittfårans medier.

 6. Nya och intressanta uppgifter från Tony Bobulinski.

  Angående Joe Bidens kopplingar och inblandning i sonen Hunter Bidens skumraskaffärer, runt om i världen. Det som Biden har förnekat återkommande. Nya bevis presenteras här.

  https://www.youtube.com/watch?v=2zLfBRgeFFo

  Amerikansk media rapporterar nu att sökningar på sociala sökmotorer, har ökat markant, i frågan om hur man kan ändra sin redan avlagda röst i det amerikanska valet. Det är även betydligt fler personer som nu registrerar sig, för att kunna rösta i valet.

  Valet ser ut att bli en jämn kamp. Trots Bidens tvåsiffriga ledning i opinionsundersökningarna, för dryga månaden sedan. Den marginalen har nu krympt för var dag som har gått.

  • Verkligheten är nog inte så. Det är mer ett önsketänkande från vänstern och för att förbereda för ett valfusk, som de inte drar sig för att göra. Plattformarna ligger nog risigt till med 4 nya år för Trump

Kommentera