Muhammed-kampanj i och runt Oslo

ISLAM. Human Rights Service informerades igår eftermiddag om att en Muhammed-kampanj pågick. En person ringde dem och berättade att han och två vänner hade köpt 800 klistermärken med Kurt Westergaards ikoniska Muhammad-ritning från 2005 som publicerades i Jyllands-Posten.

Karikatyren är lite större än ett spelkort, detta för för att göra det enkelt att hänga upp dem utan att upptäckas. Det faktum att etiketter med lim har valts handlar om att göra det svårare att riva ner dem, mannen som är öppen för oss berättade om vem han är: namn, ålder och att han är egenföretagare.

Personen är välutbildad i islam och yttrandefrihet, han och de två vännerna har tänkt noga igenom handlingen och alla reaktioner från polisen och andra. – Om polisen stoppar oss har vi svaren tydliga att det handlar om mordet på lärare i Paris och kampen för yttrandefrihet som är under press på grund av islams uppkomst.

Islams värderingar jämfört med västvärlden är som olja och vatten, det går inte att blanda. Vad krävs för att politiker ska vakna och ta islam på allvar? frågar han vidare.

De tre vännerna är tydliga att de inte vill hänga karikatyrerna på moskéer. – Det skulle vara en onödig provokation. De hänger dem bara på offentliga platser som bussar, tunnelbanor, parkeringsmätare och offentliga byggnader och skyltar.

Muhammed i Oslo. Bilder från HRS.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Muhammed-kampanj i och runt Oslo

  • Klas, ring Turkiska ambassaden i Stockholm, de har hur mycket bomber som helst …..

   //Gunnar

 1. Eftersom dessa muslimer ändå hatar oss så kan väl vi sätta lite sådana klisterlappar och bränna några koraner . Varför ska vi bli kuvade av dessa islamister i vårt eget land ? Vart tog våran demokrati vägen ?

 2. Vilka är det som beskär vår yttrandefrihet? PK etablissemanget och allt är inte efter lagen utan deras eget godtycke styr dem. Vad de anser är rätt det får gälla alla.
  Om klisterlappar är rätt väg att gå då vi protesterar tvivlar jag på.

Kommentera