Haveri för SD i Bromölla

INRIKES. Sverigedemokraterna i Bromölla vill inte längre leda ett minoritetsstyre. Det beror delvis på att det är svårt att få igenom sin politik och inte har någon gemensam lista tillsammans med KD och M.

SD hoppade därmed av styret i den skånska kommunen. Nu står det klart att Socialdemokraterna tar vid i Bromölla, rapporterar SVT Nyheter Skåne.

Fem partier bildar nu ett nytt minoritetsstyre. Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna är Samverkan för Bromölla.

-Pettersson undrar varför ingen gjort upp med Alternativet i Bromölla, de fick trots allt 10,42 procent och det skulle ge en majoritet med SD och M.

Är det personkemin som inte fungerar i Bromölla?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Haveri för SD i Bromölla

  1. Alternativets önskan hur Bromölla skall styras är definitivt inte omöjligt att förena med SD och M, så svaret på frågan varför inte en allians med SD och M måste vara Alternativet kan inte tänka sig samarbeta med SD.
    Därmed faller hela deras skrift och önskan som ett korthus.
    Kompromisser får vi alla göra mer eller mindre varje dag så varför har politiker ej fötts med den förmågan?

  2. Det är fler kommuner som kommer att haverera i den landsändan. Men knappast Sölvesborg.

    Trist för Jimmie Åkesson. Han är ju född i Bromölla.

Kommentera