Marseljäsen i protest mot islam

ISLAM. Muslimer som ber på gatorna, drunknar i sången från fransmän som sjunger nationalsången.

-Pettersson antar att skulle några sjunga ”du gamla du fria” i närheten av muslimer i Sverige blev det åtal för hets mot folkgrupp.

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.” Charles de Gaulle

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Marseljäsen i protest mot islam

 1. 2020 kan bli ett bra år med Trump fortsatt i Vita huset och då Europas befolkning slutligen reser sig mot förtrycket och kastar ut män i långklänningar och kvinnor i sopsäckar.

  68-vänstern började i Paris i maj 1968. Kan vi också få en 20/20-höger med start där också? (20/20 Vision betyder att du har bättre syn än genomsnittet vilket också konservativa brukar ha på politik.)

 2. Det i Sverige nybildade islamistpartiet Nyans, uppmanar Sverige och EU att sätta press på Frankrikes president Macron. Man anklagar honom för att göda rasism och islamofobi, men nämner inte ett ord om halshuggningen av Samuel Paty! Partiet Nyans grundades av Mikail Yüksel som tidigare var Centerns toppkandidat i Göteborg. Han sökte sig väl till just Centerpartiet eftersom C sedan länge (i konkurrens med sossarna) försöker vinna så många anhängare som möjligt bland Sveriges muslimer. Rebecca Weidmo Uvell skriver om Centerns vurmande för islam: ”Islamist-seminarium: arrangör Centern”:
  https://uvell.se/2019/05/10/islamist-seminarium-arrangor-centern/

  Ps. Det finns faktiskt ett officiellt Muslimskt Centerparti (the Islamic Center Party / Hizb Al-Wasat Al-Islamiy) som är ett Jordanskt parti, grundat på sharialag. Har Annie Lööf kanske gjort studiebesök hos systerpartiet i Jordanien och fått goda råd?

 3. Var halshuggningen av läraren en halshuggning för mycket.
  Det verkar som att fransmännen är på väg att resa sig mot förtrycket från islamismen.
  När ska jubelåsnan vakna och Sverige.

  • ”Kent”!

   Så länge LANDSFÖRRÄDARNA,
   socialdemokraternas kontrakt
   med muslimerna gäller så är
   muslimerna ”fridlysta” i Sverige!

   Så länge vår ”säkerhetspolis ”(?),
   SÄPO stödjer LANDSFÖRRÄDARNA
   så är muslimerna fridlysta i Sverige!

   D.v.s. vi har ingen säkerhetspolis värd
   namnet!

   Testa mitt antagande genom att skriva
   till SÄPO (på SÄPOs hemsida) och fråga
   om deras inställning till kontraktet!

   Jag får inget svar, men kanske du får det?
   Jag har skrivit flera gänger!

   • IB lades ner när de avslöjades som sossarnas hemliga polis.
    Löfvens regering har gått ett snäpp högre genom att knyta vårt lands säkerhetspolis (den riktiga säkerhetspolisen) till sig i bästa sosseanda istället för att starta ett nytt IB.

Kommentera