Israels ambassadör: Svenskar förstår inte hur viktiga fredsavtalen är

UTRIKES. Historiska fredsavtal mellan Israel och tre nya arabstater. Men Israels ambassadör Ilan Ben-Dov tycker inte att svenskarna har förstått betydelsen av de upptinade relationerna i Mellanöstern.

Ben-Dov är glad över att förra året ha fått följa med Stefan Löfven till Jerusalem, men kallar Sveriges erkännande av Palestina för ett “strategiskt misstag”, när han sammanfattar sin tid som ambassadör. – Det har inte varit enkelt, säger Ilan Ben-Dov.

Läs intervjun, som tyvärr ligger bakom betalvägg på Dagen.se!

Steget Efter och en sur svensk utrikesminister.
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Israels ambassadör: Svenskar förstår inte hur viktiga fredsavtalen är

 1. Socialister hatar judar, det är en fundamental del av deras ideologi. Så fundamental att t.o.m. feminister, som bara egentligen ska bekymra sig om kampen kvinnor mot män så när det kommer till utrikespolitik och religion så hatar de helt plötsligt Israel och judar.

 2. Jag förminska del skiter fullständigt i Mellanöstern. Statliga media har malt om Israel och araber sedan jag var barn och hoppas att slippa höra mer. Det är väl bra om Israel tycker det är bra att få fred med araber. Vi har så många i Sverige så vi ger gärna bort några till Israel.

 3. Skitsnack.
  Pratade med Ilan Ben-Dov i judiska församlingen… Antingen fattar han ingenting eller ville inte uttrycka sig angående Sveriges anti-israelisk politik… Tycker den fd ambassadören var mer engagerad…

 4. Dom bara lever upp till sitt Israel hat från andra V.K,
  sätter brunstämplar på andra men borde gjort det på
  sig själva!

Kommentera