Kom ihåg, det är Donald Trump som är farlig

UTRIKES. USA var inblandat i fyra krig när president Barack Obama tillträdde den 20 januari 2009 och i oktober 2009, efter att ha varit president i nio månader, tilldelades Barack Obama nobels fredspris, oklart varför. När fredspresidenten slutade så var USA inblandat i sju krig. Obama utvisade också fler illegala invandrare än Trump varit i närheten av och både Obama, Bush och Clinton byggde på muren mot Mexiko som Donald Trump kritiseras för.

Detta enligt den så kallade konfliktdatabasen vid Uppsala Universitet. Förutom Irak, Afghanistan, Somalia och Pakistan har USA under Obamas mandatperiod påbörjat militära insatser i Libyen, Yemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare. 

Barack Obama, de vänsterblivnas hjälte slog rekord i bombningar.
 • Obama såg till att Usama bin Ladin dödades. Det var bra.
 • Obama införde sjukvårdsförsäkring, “Obamacare”, den var bra enligt svenska medier men är omstridd i USA.
 • Obama undertecknade kärnvapenavtal med Iran, det gjorde inte Iran fredligare.
 • Obama lovade att fånglägret Guantanamo skulle stängas, vilket än i dag inte har skett.
 • Obama utvisade fler illegala invandrare från USA än Trump gjort.
 • Obama byggde på den mur mot Mexiko som Trump kritiseras för.
 • Obama tredubblade antalet soldater i Afghanistan.
 • Obama bombade Libyen och störtade Gadaffi.
 • Obama började stödja den syriska oppositionen för att störta Assad.
 • Obama försökt övertala Irak att låta amerikansk trupp stanna, men kallade Irakkriget ett misstag.

Donald Trump har varit dålig på att starta krig. Trumps administration ligger däremot bakom tre fredsavtal mellan Israel och de tre arabländerna Förenade Arabemiraten, Bahrain och Sudan och ett tiotal andra länder är på gång.

USA:s president Donald Trump ligger även bakom att Serbien och Kosovo har gått med på att normalisera ländernas ekonomiska förbindelser.

– Pettersson noterar att Donald Trumps meritförteckning på startade krig är blank och undrar om det är därför vänstern hatar honom…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Kom ihåg, det är Donald Trump som är farlig

 1. Krigspresidenten B.Obama fick Nobels fredspris, D Trump som inte startat krig utan istället skapat fred fick inte detta fredspris som naturligtvis istället ska heta Nobels krigspris !

 2. Undra hur Hunter Biden känner sig efter skandalen med datorn som han tydligen glömt hämta ut. Men det är inte lätt att hålla rätt på saker och ting i ett kokainrus.

 3. Tilläggas ska det faktum att han fick Nord- och Syd Korea att samtala. Visst det blev ju bara ett möte och det gjordes inga framsteg, men bara det faktum att dom pratade borde ha gett Trump fredspriset

  • Att det inte blev något mer var att USA skulle stänga sina militärbaser i Syd Korea. Vilket oligarkerna som styr krigsmakten inte vill. Syd Korea vågade inte stå upp för då hade det väl som alla andra, utsatts för diverse bojkotter.

 4. Svensk media borde vara livrädda för att stödja en demokratisk presidentkandidat som inte kan namnet på sin motståndare, i det kommande amerikanska presidentvalet.

  Enligt Joe Biden själv, så kämpar han emot George. I en intervju från det senaste dygnet. Med frugan bredvid sig.

  https://www.youtube.com/watch?v=Gj0DRjlfvhw

  De sakpolitiska frågorna i amerikansk politik, har svensk media helt glömt bort att rapportera om.

  Hur det har gått under dessa fyra år under det republikanska styret och vad man har genomfört för det amerikanska folket.

  Man belyser inte heller demokraterna och vad man driver för politik och resultatet av den. Om man tittar på de politiskt styrda storstäder, med demokratiskt styre, sedan urminnes tider.

 5. Mr. Trump har så hiskeligt mycket pengar att han knappast kan korrumperas, samt är patriotisk, det är nog därför de vänsterblivna hatar honom.

 6. Rätt konstigt att många är så emot Trump ,för ofta är det så att motståndarna till honom har inte en blekaste aning om hur han är som President och vad han har gjort . Finns väl inte någon President i hela USAs historia som har fått ta emot så mycket skit som Trump har fått utstå . Till och med så försökte Demokraterna redan innan Trump blev vald att sätta dit honom och de senaste fyra åren har varit en enda lång parodi på hur dom har försökt att slänga ut honom .Sedan kan man ju tycka att massmedia borde syna utmanaren Joe Biden lite närmare , för det om något visar hur snedvriden debatten om det Amerikanska valet är .För övrigt anser jag att Obama tillhör en av de sämsta Presidenterna som USA har uppvisat ,och när man ser vilka som är företrädare för Demokraterna så blir man mörkrädd ,ta till exempel Nancy Pelosi hon är ett virrigt fruntimmer som har fult sjå med att hålla löständerna på plats . Nästa stjärna Jerry Nadler en förvirrad gubbe som påstår att alla kravaller som pågår på många platser i USA är en myt , och sedan har vi en mörkhyad ”skönhet” vid namn Maxine Waters som lär vara den mest korrupta politikern i hela USA . Och vad har dessa tre figurer gjort dom sista fyra åren ,jo hela deras sysselsättning har gått ut på att sätta krokben för Trump livligt påhejade av Fake news både i USA och utomlands .

 7. Lysande lektion i nutidshistoria.
  @Kungen. ”Svenska journalister tror nog att dom kan påverka valet i USA med sitt vänstervridna pladder. Patetiskt”.
  – Rätt, genom att få folket hata något yttre, typ Trump, avleds folkets intresse från Sveriges inre problem .

 8. Svensk media är sjukt fixerade på Trump. Tänk om de vore lika kritiska till vår egen pellejöns till statsminister och hans s.k regering. Svenska journalister tror nog att dom kan påverka valet i USA med sitt vänstervridna pladder. Patetiskt

 9. President Trump har gjort mer för USA under sin ämbetstid än vad skyltdockan Obama lyckades med.Trump är en mycket handlingskraftig herre.Han läxar upp vänstermedia i USA när dom beter sig illa mot honom under intervjuer och det har nog ingen annan President gjort tidigare.Fjäsk och krypande för press struntar han i.Han kör sin stil.Utöver det är han inte mer än människa med fel och brister.Men han uträttar det han har utlovat till det Amerikanska folket och mer därtill.Kommande val kommer nog bli en smutsig historia men man får hoppas att demokraterna förlorar stort.

Kommentera