Bidens kinesiska hemligheter


MEDIA. Enligt en undersökning från Aftonbladet Demoskop uppger 74 procent av svenskarna att de hoppas att Joe Biden ska vinna valet. Bara 14 procent hejar istället på Donald Trump. Det säger inte ett dugg om situationen i USA utan om hur dålig svensk media är att beskriva verkligheten sakligt och objektivt och att många svenskar fortfarande litar på de svenska propagandaorganen.

Trump och Biden. Public Domain

I filmen visas demokraternas presidentkandidat Joe Biden och hans familjs förhållande till Kina och de olycksbådande affärer som berikade dem på Amerikas bekostnad.

Klarar Bidén av den kinesiska Draken? Valet i USA är på tisdag om en dryg vecka.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Bidens kinesiska hemligheter

 • ThePeter

  Om svensk media inte bryr sig om att det finns en annan sida i det amerikanska valet kan man ej heller se att det finns andra åsikter än det de söker. Det är otroligt att de inte bevakar båda sidorna förutsättningslöst när det ändå inte kan eller ska påverka valet. Dom har absolut inget att förlora på att intevjua eller i alla fall visa redan färdigredigerade inslag som finns tillgängliga över hela webben. Nåt som jag tror att de flesta söker själva.
  ….Men, jobbar man aktivt på att visa upp en säker väg till förväntat valresultat, kan bara besvikelsen bli total när kolapsen visar sig….. igen.

  Lycka till.

  Gilla

 • Kattsand

  Det säger en del om propagandans makt i Sverige. Det är något som vi ser även här på oförtjänt höga röstsiffror för sossarna, vänsterpartiet kommunisterna, och MP.

  Gilla

 • centurion

  Nu har ju inte det indoktrinerade svenska folket rösträtt i Amerikat. Men siffrorna ger ju ändå en indikation på vilken påverkan propaganda-organet har på de lättledda svenska zombierna.

  Gilla

 • Gus

  Rudi Guilani har alla kopior på Hunter Bidens hårddisk och släpper innehållet bit för bit.

  Gilla

 • Argus

  Jag tror inte att svenska folket lider av TDS. TDS verkar spridas på kvarterskrogarna på Söder vilket innebär att en kvalificerad majoritet av journalisterna bär på sjukdomen.

  (https://en.wikipedia.org/wiki/Trump_derangement_syndrome)

  Gilla

 • Per Molin

  Tur att idioterna inte har rösträtt i USA

  Gilla

 • Weronica Selby

  74 % det ar bevis pa att Stefan Loven vinner valet 2022

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  HALLÅ TÄNK SJÄLV GÄRNA !!!

  En röst på Biden är en röst FÖR korruption, förnedring, ljugeri, kvinnoförtryck, sönderfall, arbetslöshet, högre skatter, mer narkotika, flera brott, mer otrygghet, konkurser, ekonomisk kris, krig och inte minst HYCKLERI !

  Hur kan man bli så vilse, att man rösta JA för sin egen och sin familjs lidande, hur kan man vilja sina barn så illa !? 😢

  Nu till Sverige !
  Sönderfallet fortsätter, och Socialdemokraterna fortsätter att flyga in Corona och AIDS drabbade personer till Sverige…
  ÄR DET ATT TA ANSVAR !? 🤮

  Rösta med förstånd, om inte för dig själv så för dina barn och barnbarn. 😢

  Gilla

 • Kent

  Det finns en sak som gör Donald Trump överlägsen de flesta andra politiker han har aldrig dansat runt den heliga Greta.
  De som har gjort det är antingen hycklare eller totalt dumma i huvudet som gör att man blir livrädd om de ska leda ett helt land eller ännu värre EU.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: