Bara SD-väljarna tror att Trump vinner

MEDIA. Våra opartiska och sakliga medier verkar ha dåligt minne och svårt för att lära av erfarenheter. Idag påstår Aftonbladet att bara en av sju svenskar håller på Trump.

– Pettersson är alldeles för artig så jag citerar Albert Einstein ”Bara en idiot försöker sig på samma sak igen och förväntar sig ett annat resultat än förra gången”

Rubriken ovan är från 12 juni 2016, minns ni hur valet gick då?

Hur många gånger har SD och SD:s sympatisörer haft rätt och Aftonbladet fel?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Bara SD-väljarna tror att Trump vinner

 1. Jag vann en hel del pengar innan när Trump vann, jag kommer nu denna gång tjäna än mera pengar 💰

  Ps. Det är för jag fortfarande tror på människan, trots att en del gör att man kan tvivla.

  “Två saker är oändliga: mänsklig dumhet och universum; och jag är inte säker på det andra.”
  // Albert Einstein

  TRUMP MAKES THE WORLD A BETTER PLACE ☀️☀️☀️☀️☀️

  Ps. Kolla beting sidorna, de brukar förstå verkligheten, och det är inte Aftonlögnen som bidrar med intelligens för oddsen. 🤪

 2. Detta är så klart….media (största delen) med dessa PK-idioter….de är verkligen totalt blåsta….men, sen att de tror att andra är lika dumma som de, att de går på deras sjuka inlägg / beteenden.

  Man mår illa för hur sjuka dessa dum-gökar är. 🤮

 3. Men alltså, det är rätt stor skillnad på ifall man håller på någon eller ifall man tror att den vinner… i förra valet trodde jag trump skulle vinna, men det betyder inte att jag ville det. Jag bryr mig f.ö inte speciellt mycket om vem som vinner usas val. De kommer inte ta bort den svenska plastpåseskatten oavsett vem av dem det blir. De tänker inte hjälpa sverige att bli ett bättre land. Så varför spelar det någon roll för mig?

 4. SD brukar väl ha rätt i det mesta när det gäller vår politik ! Är ju därför folk röstar på dem ! En enkel logik . Mvh Sjöström

 5. Hoppas USA får den president de behöver. Sverige och EU är nog mer beroende av USA än någon medger. Jag tror inte Trump-motståndarna i Sverige vet vad, som är bäst.

 6. USA har större problem än motsättningar mellan demokrater och republikaner.
  ”Proud boys” utmålas som högerextrema när det egentligen är en mixad samling av konservativa amerikaner som vill värna sitt land.
  Nä fy fan, antifa och resten av vänstern kan testa Kuba ett tag tycker jag.

 7. När Trump vinner valet kan det bli samma kalabalik som i Vitryssland.

  Aftonbladet, Expressen och SVT förhandsröster. Poströsterna är inte att lita på. Att rösta rätt på valdagen är vanskligt. Kappan kanske har vänt men allt kan avgöras av upploppen.

  • Precis. Det är ett skällsord nu mer.
   För några år sen skojade jag med en arbetskamrat om att det kommer bli straffbart att tillhöra socialdemokraterna pga deras landsförräderi.

   Det ter sig varken avlägset eller konstigt längre.

 8. Lena Melin det är ytterst sällan eller aldrig som aftonbladet haft rätt. Däremot så har SD haft rätt ett flertal gånger om det mesta. Det är nästan så man kan tro att de är synska.

 9. Medierna är dummare än folket!
  Varför medier nu lägger ner så mycket tid på vem som skall bli president i USA är för att få oss att glömma de stora problem vi har här hemma. Framförallt är det de trogna till nuvarande regering som vill flytta fokus från vårt till USA i stället.
  Den gode Trump ger inte sken av att vara en statsman, men mina vänner i USA gillar honom och hans sätt att sköta landet.
  Vad vi anser bryr sig ingen om eftersom de flesta inte tänker på lilleputt landet som låtsas vara en stormakt.
  Jag tror han sitter kvar efter valet.

 10. Visar åter igen vilka som har förståndet kvar i Abzurdistan. Skulle den gamle mumien Biden vinna valet,säger jag åter ”arma USA” !

 11. Den gode Einstein lär också ha sagt; ”Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.”

  När besökte han Aftonbladet?

 12. Den större frågan är väl att 99,9% av svenskarna skiter i USAs val, och undrar varför svensk media bryr sig om att få det till att SD har nåt med det att göra.

Kommentera