Socialdemokraterna har rätt

INVANDRING. Desinformationsfabriken på Sveavägen twittrar om den okontrollerade arbetskraftsinvandringen som dumpar svenska löner, plundrar vår välfärd, utnyttjar utländsk arbetskraft & bidrar till finansieringen av organiserad brottslighet. Det är ett befängt system som måste göras om i grunden.

– Pettersson ser t S skriver helt rätt men tycker det ekar av stöveltramp på Sveavägen, brunrött stöveltramp. Har S glömt vilket parti som sitter i regeringen sedan drygt sex år tillbaka och som verkat för denna politik?

Filmen från 6 september 2015.

Varför har socialdemokraterna röstat ned alla förslag om att begränsa invandringen av lågkvalificerad arbetskraft och kriminella?

Man skulle kunna tro att socialdemokraternas twitterkonto är hackat av nazister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Socialdemokraterna har rätt

 1. Det är ju självaste f-n att de ska behöva ta 5-10 år innan de förstår vad de har gjort, men de är väl ingen överraskning med de folket som sitter där.

 2. Stoppa arbetskraftsinvandringen när det nu är så besvärligt.
  ”utnyttjar utländsk arbetskraft & bidrar till finansieringen av organiserad brottslighet. Det är ett befängt system som måste göras om i grunden.”

  Utnyttjar svenskt folk att bidra med lönebidrag och ge dem företräde till alla arbeten.

 3. En första åtgärd, som borde vara snabb att införa, är att se till att välfärdssystemet BARA omfattar svenska medborgare.
  Då slipper vi många av de problem som välfärden ger upphov till, ex v ’import’ av handikappade för att vittja systemet med personlig assistans

 4. Som jag skrivit tidigare här så är nog den största orsaken dränering på goda , kloka , intresserade människor i partierna . Detta beror på att pengar kommer ej längre från medlemmarna in i partikassorna . De kommer från skattebetalarna . Då behöver inte politikerna bry sig om medlemsantalet och dess möjlighet att förnya politiken går i stå . Den dumme följer den dumme . Mvh Sjöström

 5. Han som i andra sammanhang sa att han

  ” … inte såg någonting komma … ”

  har också sagt det här om alla dom som väntade på att få komma …

  https://e.cdn-expressen.se/images/ea/4b/ea4b08f8ea934c5b98b3c2d62a8d40d9/annan/493@60.jpg

  Bildkälla: expressen,se

  Löfven anklagades då för SD-retorik efter sitt inlägg på Facebook som publicerades redan den 11 april 2018, d v s för c:a 2,5 år sedan. Under mellantiden har absolut ingen förändring gjorts av regeringen i den här frågan, sannolikt p g a veto främst från JÖK-partierna MP och C.

  Läs mer på Resumé:

  https://www.resume.se/kommunikation/pr/lofven-anklagas-for-sd-retorik-efter-facebookinlagg/

 6. Vad har egentligen hänt med detta parti?

  I begynnelsen en genuin organisation av gräsrötter som kämpade mot obefogade orättvisor i samhället.

  Nu mer en kallhamrad och cynisk partiapparat som värnar om egna orättvisa förmåner.
  Förenade i förljugenhet för att successivt rasera grundläggande demokratiska rättigheter och förvandla Sverige till ett multikulturellt kaos.

  Förvandla ett tidigare stabilt samhälle till ett land på gränsen till inbördeskrig, där galenskap likt en tsunami slukar allt vett, sans och normal
  mänsklig anständighet.

  • Som alla statsbärande partier infiltrerades SAP av element som såg partimedlemsskap som en karriärväg, utkomst och maktplattform. Man började bedriva en politik som inte gynnade medlemmarna, de svenska arbetarna. Inte heller svenska folket eller ens svenska företag gynnades. De sågs mest som hinder eller fienden. I takt med större skatteintäkter ökade slöseriet. De tidigare ledorden (Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket) blev förlöjligade.

   Falskspelet var skickligt genomfört, det tog mig och andra lång tid att genomskåda men i takt med att kulisserna rämnar minskar stödet. Inte ens hos de massimporterade kan man trots att stora ansatser gjort för att snabbt göra dem till svenska medborgare och sosseväljare är stödet numera givet. Numera är det mest slentrianröstande från förr som väljer dem. Lyckligtvis. Sossarna och linjär-TV är fenomen som inte kommer att finnas i framtiden.

 7. ”Refugees Welcome” ! Översatt till svenska innebär ju faktiskt budskapet att 97% av invällarna kan vända om och bege sig hemåt igen.
  Men det begrep väl inte de som spelar godhjärtade och låter andra betala.

 8. Samma krav nu som i början av 1970-talet då vi gick ifrån en lönsam arbetskraftsinvandring till en katastrofal massinvandring av ekonomiska migranter. Blir nu inströmningen ännu större?

 9. Det brukar heta steget efter, men då det gäller sossarna så får vi nog mäta i år inte i steg.
  Har de inte förstått att med denna enorma arbetslöshet bland lycksökarna skulle naturligtvis rätten att importera folk till ytterst enkla jobb stoppats för flera år sedan.

 10. [5 min] Christer på SWEXITTV citerar Tino´s träffsäkra beskrivning av statsministern och hur sjukt Sverige är:

Kommentera