Smutsiga araber knivhuggna i Paris

TERRORISM. Två muslimska kvinnor har knivhuggits under Eiffeltornet av vita kvinnliga angripare som ropade “Smutsiga araber” efter de ökande spänningarna i samhället sedan läraren Samuel Paty halalslaktades efter att ha visat karikatyrer på profeten Mohammed, skriver Daily Mail.

Kö till Eiffeltornet by dentarg is licensed under CC BY-NC 2.0

Fransk polis har arresterat de två kvinnliga misstänkta efter de misstänkt rasistiska attackerna. De två muslimska kvinnor ”knivhöggs upprepade gånger” under Eiffeltornet i söndags.

En av de muslimska kvinnorna sa att angriparna hade dragit kniv efter att ha vägrat att sätta sina hundar i koppel och slog henne på skallen, armen och revbenen.  

Offren för söndagens attacker har identifierats som franska kvinnor med en algerisk bakgrund som bara heter Kenza, 49, och Amel, som är några år yngre. 

De som hålls i förvar beskrivs som vita kvinnor av “europeiskt utseende”, som nu står anklagade för “försök till mord”, sade stadsåklagare efter den påstådda raden om hundar – som ses som orena i islam.

-Pettersson tror inte det är rätt metod att uppträda som en galen muslim, då hamnar vi i en evig våldcirkel av hämndattacker där inget till slut vet vad de hämnas på…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Smutsiga araber knivhuggna i Paris

 1. Ja Du Pettersson vad vi än gör som sektmedlemmarna anser fel, så ska de hämnas eftersom de blivit kränkta.
  Att vi inte får ge igen beror ju på att vi är otrogna och enligt dem ingen rätt har.
  Se bara på judar och muslimer kusiner hela bunten men vill någon av dem tillstå att den andre har någonting rätt?
  Vi har exakt samma förhållanden i vår parlamentariska krets, ingen vill lyssna och ta till sig vad den andre säger oavsett vad säges.
  Nej vi glömde att dämma i bäcken och nu svämmar ån och alla andra åar över vilket naturligtvis är oacceptabelt enligt nomenklaturan.
  Görs något, nej problemet nr 1 i Sverige är nu om Trump ska vinna eller ej.

 2. Det enda som bevisligen fungerar är att det naturliga urvalet sker alltså olika kulturer lever bland sina egna, därmed inte sagt att det inte går att ha relationer med varandra med så kallat “Win win situation”

Kommentera