Statsminister Löfven – det är oacceptabelt

BROTTSLIGHET. Statsminister Stefan Löfven (S) besökte Dalarna på onsdagen. På dagordningen stod ett besök till stadsdelen Tjärna ängar i västra Borlänge, som på senare tid fått nationell uppmärksamhet efter flera grova våldsdåd. – Vi måste visa gängkriminaliteten att det är oacceptabelt, säger statsministern, rapporterar Aftonbladet.

Jeander

Stefan Löfven, berättar – Den beslutsamhet man visar här visar vi nu också nationellt, säger Löfven.

– Polisen växer, vi skärper straffen och gör det lättare för polisen att sätta upp kameror i till exempel ett sånt här område, fortsätter statsministern.

Under besöket kommer inga nya politiska besked utan det som sägs är mest en upprepning och påminnelse av statsministerns tidigare budskap.

– Det är ett helt grundläggande uppdrag för samhället att se till att människor ska få vara trygga, och därför ska vi återskapa tryggheten på gator och torg, säger statsminister Stefan Löfven.

-Pettersson säger att det hörs inte ett ord om att invandringen varit för stor eller om minskad invandring, men flosklerna fortsätter…

 • Det blir en förtjänst lite längre fram
 • Vi har varit naiva
 • Vi såg det inte komma
 • Det är oacceptabelt
Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Statsminister Löfven – det är oacceptabelt

 1. Den mannen har svalt en bandspelare .
  Man skäms att se och höra den obildade individen..
  Snälla avgå flytta till påskön .
  ponnzan
  AFS

 2. Och det är fortfarande inte brottsligt att föra ut stöldgods från Sverige.
  Det är mycket svårt att stifta vissa lagar.

 3. Fast det kan ju inte vara så lätt att bedriva polisverksamhet nu förtiden. Kärnverksamheten är ju hotad, eftersom det blir svårt att få fjutt på korvgrillen en sån här regnig dag…

 4. Ha ha ha där kom floskeln från floskelmästaren himself, alltså helt utan överraskning. Nu väntar världen bara på att det är SD skuld att Borlänge och Sverige är en failed state.

Kommentera