Linda Snecker (V) har glömt terrordåden

ISLAM. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Snecker är dessutom ledamot i justitieutskottet. Linda Snecker är ofta med på bloggen för sin uttalanden som sällan är välgrundade.

Idag förnekar hon på Twitter att Sverige haft några muslimska terrordåd.

Självmordsdådet i centrala Stockholm lördagen den 11 december 2010 då Taimour Abdulwahab, en irakisk terrorist och islamist sprängde sig själv till döds. Ingen dog mer än terroristen, men det var enbart tur, enbart en av sex rörbomber exploderade mitt i julruschen. Hade alla exploderat samtidigt hade antalet döda räknats i flera tiotal, kanske ännu fler.

Fredagen den 7 april 2017 körde uzbeken och islamisten Rakhmat Akilov en lastbil längs Drottninggatans gågatudel i Stockholm. Akilov dödade då fem personer. Det har Linda tydligen glömt.

– Pettersson skulle gärna kalla alla bombdåd, skottlossningar, bilbränder med mera för terrordåd för det är terror stora delar av svenska folket utsätts för dagligen…

Ebba, 11 år, mördad av Rakhmat Akilov. Bortglömd av Linda Snecker (V).

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Linda Snecker (V) har glömt terrordåden

 1. Det vore bra om hon någon kväll vore ensam och mötte några av mångkulturen. Dom skulle kunna visa vad det är egentligen. Det skulle gärna upprepas några gånger. Sedan skulle vi kunna upprepa frågan igen om hon fortfarande älskar den kulturen, eller om hon ändrat uppfattning.

 2. Det är väl ofta så att bestämmer man sig för en linje så håller man fast vid den även om man småningom har fel. Och dessutom backas av sina “kamrater”.

 3. Skrämmande att svenska politiker förminskar våldsdåden som sker i Sverige. Undrar vad hon egentligen menar är terrorbrott? Det skulle jag vilja veta och hon är skyldig oss svaret, omgående!

 4. Tragiskt när seniliteten sätter in i så unga år. Nu återstår bara att dra sig tillbaka från politiken innan snämmer ut sig igen….

  Skälvklart ljuger hon om nu någon trodde att ovanstående är allvar.

 5. Linda tycks ha ett stort behov av att provocera med sina kommentarerDet är ett oerhört barnsligt och omoget och dumt beteende.Vad tror hon sig vinna på det ? När hon dessutom inte förstår vad som är ett terrordåd då är det riktigt illa.

 6. Fröken Snecker är allvarligt dum i huvudet, precis som alla andra kommunister, utan undantag

  • Ja helt klart. Något allvarligt fel är där, och de som röstar på denna person måste vara alvarligt störda i den mentala delen i hjärnan, ingen tvekan om det.

Kommentera