Trumps nya golfbana får godkänt


MEDIA. Skotska Aberdeenshire har gett grönt ljus för Trump International Golf Links att bygga en andra golfbana norr om Aberdeen.

Trums golfbana i Skottland

Den första banan i området anklagas för att ha skadat de speciella skiftande sanddynerna i området, och de nya 18 hålen befaras skada området ytterligare, enligt naturskyddsorganisationer.

Golfbanan blir Trumps tredje i Skottland och ska få namnet MacLeod, efter den amerikanska presidentens mamma, enligt lokala medier skriver TT.

– Pettersson noterar att ”opartiska” TT inte kan låta bli att kritisera Donald Trump trots att hans bolag fått alla tillstånd och godkännanden av myndigheterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Trumps nya golfbana får godkänt

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: