Det har inget med islam att göra…

ISLAM. Ni vet hur det brukar låta om alla de islamska mördarsekterna Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna, Hizbollah med flera. Det har inget med islam att göra, det är inte riktig islam osv. Ändå brukar en massa muslimer hylla dem när de lyckas med något terrordåd.

Chadwell Heath ligger 19 km öster om London i England men som sagt det har inget med islam att göra.

– Pettersson undrar om ingen i närheten hade ett vapen eller sten för att få stopp på skadedjuret…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Det har inget med islam att göra…

 1. ”Nazism har inget med nazism att göra”. Ett sådant yttrande skulle få de flesta att sätta vrångstrupen i halsen och undra om de som säger något sådant har alla hästar hemma.

 2. Har ingenting med islam att göra, årets största lögn. Det är ett budskap som ledningen för Sverige vill pådyvla nationens sovande befolkning, och tyvärr går det att lura stora delar av befolkningen.
  Unga vilseledda både muslimer och kristna kanske tror men inte på samma vis. Muslimen är genom studier i koranskolan övertygad om att rätten är hans, den kristna, mest flickor, vill vända andra kinden till båda i övertygelsen av sin tro.
  Den kristna tron har från att vara en dömande blivit en medkännande, nu naiv tro på mänsklig godhet.
  Islam fortfarande en tro som står kvar på samma grund från 600-talet, en dålig kopia på judendom och kristendom. Odemokratisk djävulsdyrkan borde vara namnet, självförhärliganden av allt en proselyt tar sig till i den sektens namn. Alltid förlåtande mot en egen, aldrig mot någon som tror på samma dimfigur men under annat namn, de skall förgöras som ogudaktig.
  Det är en sekt som skulle ha sin egen domän med sina egna regler men aldrig tillåtas tillträde till annat land.

 3. Tusentals slöt upp vid massiva manifestationer i flera franska städer på söndagen. Människor ville visa sitt engagemang sedan en lärare mördats utanför sin skola i en Parisförort i fredags.

  Det var i fredags vid 17-tiden som historieläraren Samuel Paty blev attackerad och brutalt mördad inte långt ifrån skolan College du Bois d’Aulne, där han jobbade. Gärningsmannen följde Paty som var på väg hem till fots efter skolan.

  Den franske presidenten Emmanuel Macron har sagt att attacken bar alla kännetecken för en ”ISLAMISTISK TERRORISTATTACK” och att läraren mördats på grund av att han undervisade om yttrandefrihet.

  Otroligt, nu reagerar t.o.m Frankrikes 🇫🇷 president på vilka som gör dessa sinnessjuka brott.
  Detta som Socialdemokraternas ( Sveriges ) s.k. ledare gör allt för dölja.

  Kulturberikningen fortsätter…nästa gång kan det vara DU eller dina kära som utsätts.

  RÖSTAR DU FÖR MER AV DETTA, RÖSTAR DU PÅ SOCIALDEMOKRATERNA !?

Kommentera