Centertoppen: ”Smutsigt brott – förtjänar bestraffning”

ISLAM. Centerpartisten Mahmoud Addas som sitter i distriktsstyrelsen för Jämtland, har uttalat sig om halalslakten av historieläraren Samuel Paty i Paris.

Jeander. Ulv i fårakläder

För Mahmoud Addas (C) handlar det inte bara om halshuggningen utan även det ”smutsiga brottet” att kritisera islam, vilket påstås inte vara yttrandefrihet.

Addas skriver både på svenska och arabiska – men budskapet skiljer sig åt. På arabiska skriver politikern också att brottet ”förtjänar bestraffning”.

Det är Åsa Tallroth, ordförande i Medborgerlig Samling Södermanland, som publicerat ett Facebookinlägg med en skärmdump från Mahmoud Addas, 47, som har migrerat från Aleppo i Syrien.

Åsa Tallroth skriver: ”Mahmoud Addas, centerpartistisk lokalpolitiker I Jämtland, förespråkar hädelselagar. Enligt hans egna uppgifter har han även undervisat i grundskolan. De här personerna som har en, milt uttryckt, skev syn på yttrandefriheten har tagit sig långt in i våra demokratiska system. För långt. Vi har en grannlaga uppgift framför oss att stå upp för våra demokratiska friheter. Mahmoud har nu tagit bort sitt inlägg. Hans åsikter torde dock inte raderas lika snabbt.”

– Pettersson undrat när politiker och media i Sverige ska börja tala klarspråk om dödskulten islam?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Centertoppen: ”Smutsigt brott – förtjänar bestraffning”

 1. ”Centertoppar” är numera synonym för islamister, som mest skriver om profeten på arabiska på FB

 2. Bra jobbat av samnytt att få fram att ökenråttan får sparken

  Annie förlorade nu en arab o gråter väl nu men hon värvar väl flera e försöker

  Sossarna värvar väl han nu

  Vilket sjukt land Sverige går inte känna igen

  Djungeln o öknen ingen vill ha dom dags Att strypa deras tillgångar dra in alla bidrag låsa deras konto m.m sen kicka hem öknen o djungeln där dom hör hemma ingen gillar analfabeterma

  Svenssons dags att börja vakna

 3. Frankrike reagerar väldigt starkt, till och med Macron. Det höjs nu starka röster i Frankrike att utvisa flera hundra personer som misstänks vara inblandade, då talar vi om riktiga utvisningar och inte det vårt land håller på med vid misstänkt terrorbrott där utlänningarna sitter i förvar för att sedan släppas fria efter 1/2 år. Dessutom börjar man i Frankrike talar om att begränsa asylrätten kraftigt, tänk reaktionen i Absurdistan när det blir ytterligare ett Ungern och Polen i EU……..! oj oj oj regimmedia och politruker samt aktivister skulle gråta och vråla.

 4. – men, är någon förvånad ?

  Muslim är muslim !
  Muslim ska följa koranens direktiv !
  Muslim ska upprätthålla sin hjärntvätt!
  Muslim ska lova detta flera gånger om dagen!

  Koranen anger inte olika klasser av muslimer!

 5. Innan halamördaren i Paris fick uppehållstillstånd i Frankrike, sökte hela familjen asyl i Polen, men de hade förstånd att avisa familjen men Frankrike visade gärna öppna famnen. Och fick naturligtvis vad de förtjänade.
  Mördaren följde bara sin koran, och mullans uppmaning.
  Som god muslim måste han det.

 6. Han har nyss kommit hit och nästan direkt fick han snabbfil in i den Svenska kommunalpolitiken.Har han insikt i hur alla delar i vårt samhälle fungerar ? Kommunen jublar över att man fått en ”lyckad ” integration att visa upp.Om C har något kvar som liknar vett och sans så borde dom nog hålla ögonen på denne man i fortsättningen.

 7. Svenskar i i Krokoms kommun som röstar på centerpartiet vill ha muslimer som bestämmer.
  NÄR SKA SVENSKEN VAKNA???

 8. Man frågar sig vilket budskap centerpartiledare Annie Lööf (C) förmedlade i valkampanjen 2018.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/08/centerpartiet_pc3a5_arabiska.png

  Annie Lööf och Mahmoud Addas är ju partikamrater och förväntas ju stå för samma politiska ideologi. Man frågar sig då … Vilken?

  För övrigt så har Annie Lööf påstått att …

  ”Människor som kommer hit pratar svenska”

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/02/annie_lc3b6c3b6f_svenska.png

 9. Märkligt! De har ”flytt” från ”shithole countries” för att det inte går att leva där och de första de vill är att förvandla värdlandet till ett sådant.

 10. Läst att Mahmoud Addas nyligen kommit till Sverige. Om han inte gått i svensk skola är han en begåvning som emigrerade från Syrien för att bli, som bilden visar, en ulv i fårakläder precis som ”årets svensk ”.
  Medborgerlig Samlings Åsa är smart och begriper mer än många som inget förstår.

Kommentera