Stäng

Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson har tidigare konstaterat att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals soffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar socioekonomiska effekter…

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom började vi redan i natt på nästa veckas statistik med ett mord, våldtäkter, bränder osv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…

 1. De där siffrorna är bara det som har ”uppmärksammats”. Det saknas typ 20 våldtäkter/dag, misshandlar, knivhuggningar mm

 2. Den nakna sanningen. Händelserna i Hörby är väl särskilda händelser? Vem bryr sig om att brandstationen brinner så länge vattnet är vått.

 3. Den bästa lösningen jag hört är att sätta in de ryska inrikestrupperna ! Tack för det Bbeaver . Mvh Sjöström

 4. Såg förra veckans Henrik Jönsson YouTube sändning först idag.
  Den förklarar varför det ser ut som det gör för de som tycker vissa bär sig märkligt åt.

 5. Behövs inga invektiv för att förklara den förda politiken sedan 1969, den förklaras av de sorgliga nyheter vi matas med dagligen.

  Att tro på utopin allas lika värde och att alltid vända den andra kinden till ser vi resultatet av. Tyvärr ser inte politikerna verkligheten, de flesta är kvar i sin falska godhetsbubbla.

  De flesta av oss med barn vet att det går inte att låta ett barn alltid få som det vill och när vi får in hundratusentals måste reglerna tillämpas strikt.

  Där har myndigheterna ånyo gått vilse och strukit medhårs allt för ofta allt för länge.

 6. Några partier vill avhjälpa polis bristen med norska poliser, men tror inte att norska poliser vill ha den svenska skit lönen o S vrålade, går inte inte samma lagstiftning. Annars är mitt förslag ryska inrikes trupper så är slöddret i våra utanförskap område snart fria. Ta höghusen rensa våning för våning

  1. Men…såssarna har ju skapat ett ”tryggare land”, ett ”starkare samhälle”, där alla ska ”känna sig säkra”, där ”alla ska med”.
   ”Den gemensamma värdegrunden”. ”Allas lika värde”…Snyft, man blir ju nästan tårögd – Halleluja !!!!!! ”Sverige har aldrig varit så säkert som nu”. ”Vi utbildar fler poliser än någonsin”. ”Polis-tätheten ökar nu”…
   Eller kan det vara så att såssarna slirar lite på sanningen ?
   Eller är det som vanligt ; Att lögnen är såssarnas ryggrad ?
   Inte behöver man väl importera norska poliser nu, när allt är så fantastiskt i vårt vänstervridna samhälle.
   Kan det vara så att såssarna ljuger igen – som vanligt…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: