Sveriges nio mest eftersökta brottslingar

BROTTSLIGHET. Idag har Aftonbladet en artikel om Sveriges nio mest eftersökta brottslingar, tyvärr ligger den bakom betalvägg, men vill ni inte betala Aftonbladet så finns uppgifterna hos Interpol och nedan.

Namn: Simon Arnamo.
Ålder: 29.
Medborgare i: Sverige.
Misstänks för: Mord.
▪ 22-årige Joakim Karlsson attackerades utanför Ica i Vallentuna centrum norr om Stockholm september 2012. Han blev sparkad och knivhuggen till döds. Polisen har en övervakningsfilm som visar hur 22-åring blir nerhuggen av flera personer som även stampar på honom när han ligger ner. En 17-åring dömdes till tre års sluten ungdomsvård. Men Simon Arnamo, som misstänks ha varit dem mest aktive under dödsmisshandeln, är fortfarande på fri fot. Han är häktad i sin frånvaro. Vid tiden för mordet hade Arnamo kopplingar till den nazistiska organisationen NMR.
Mohammed Abdi Hersi. Ålder: 59 år. Medborgare i: Somalia. Misstänks för: Mord.
Lalla Bouchra Lalami. Ålder: 59 år. Medborgare i: Marocko.
Misstänks för: Mord. ▪ Hennes 55-åriga man hittades död i deras gemensamma lägenhet i Vårby i Huddinge i juli 2010. Polisen betraktade det först som ett vanligt dödsfall. Vid obduktionen hittades enligt uppgift, en tvättsvamp nedtryckt i halsen på den mördade maken. Hustrun hade då redan hunnit försvinna och har hållit sig undan sedan dess. Hon är häktad i sin frånvaro.
Gharmian Khaleel Quader. Ålder: 23 år. Medborgare i: Irak. Misstänkt för: Mord och människorov. ▪ Quader var med i en grupp om personer som låg bakom kidnappningen och hedersmordet på Ramin Sherzaj, 23 i Gävle 2016. Fyra dömdes senare till livstid, en fick 18 år.
Ramin hade lagt ut bilder på Facebook där han kysser sin flickvän. Bilderna lades ut efter att förhållandet var slut. Det ledde till raseri från släktingar och vänner till flickvännen. De kidnappade Ramin, ströp honom och dumpade kroppen i skogen. Enligt uppgifter i förhör ska de ha ”dansat” på kroppen efter att ha mördat honom. Gharmian Khaleel Quader försvann spårlöst efter mordet. Han är häktad i sin frånvaro. Det har funnits indikationer på att han befunnit sig i Irak.
Ramadan Ramadan Taher. Ålder: 33 år. Medborgare i: Irak. Misstänks för: Mord.
▪ Tre män blev skjutna i Vivalla i Örebro den 3 juli. Två av dem dog av sina skador. Åklagaren Krister Petersson beskrev händelsen som ett mord – och ett omedelbart hämndmord.
Ramadan Taher och en 22-åring häktades i sin frånvaro, på sannolika skäl misstänkta för mord. 22-åringen greps vid en gränsövergång på Balkan i augusti. Ramadan Taher är fortfarande på fri fot.
Cuong Nguyen. Ålder: 52. Medborgare i: Vietnam. Misstänks för: Två mord och två mordförsök. ▪ Två vietnamesiska flyktingar mejades ner med automatvapen och pistol i en lägenhet i Hammarkullen i Göteborg den 10 oktober 2006. Ytterligare tre personer befann sig i lägenheten vid tillfället. En av dem dömdes till livstid och ytterligare några personer fick fängelse för medhjälp. Hovrätten sa att dubbelmordet hade ”karaktären av avrättning i en kriminell miljö. Duc Cuong Nguyen som varit i lägenheten ansågs också delaktig i dubbelmordet och häktades i sin frånvaro. Direkt efter dådet försvann han spårlöst.
Semi Oueslati. Ålder: 47 år. Medborgare i: Sverige. Misstänkt för: Mord.
▪ Semi Oueslati misstänk för att ha skjutit ihjäl en 20-åring på en parkeringsplats i Hageby i Norrköping i januari 2016. 20-åringen skulle dagen efter ha vittnat i rätten mot en medlem i Hells Angels. Oueslati, som uppges ha varit en ledare i det kriminella gänget Black Cobra, försvann spårlöst när misstankarna riktades mot honom. Han är häktad i sin frånvaro.
Han har flera tidigare domar, bland annat ett nio årigt fängelsestraff för grovt från och dråpförsök.

-Pettersson säger att det var sju av Aftonbladets nio, de två som saknas är en kines som det inte finns bild på, Zhang Jiansong, 41, som är efterlyst för mord och somaliern Abdirizak Osman dömd för mord, grovt vapenbrott och narkotikabrott som rymde nyligen i Kungsbacka. 

Abdirizak Osman. Foto: Polisen
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Sveriges nio mest eftersökta brottslingar

 1. Jag måste betona att dessa eftersökta brottslingar har ingenting med invandring att göra.
  Mvh. ”Morgan Johansson”

 2. Tänk om de visat sådana figurer på de dåtida planscherna i skolan,och påstått att detta är typiska svenskar….
  Minns hur de visade upp olika typer av niggrar,indianer och andra exoter,men aldrig av sådana arter !
  Och därtill påstår PK-media,att dessa tillhör Stenbocks folkslag !!

 3. Usch vilka typer! Hade jag tittat på bilderna vid sängdags hade jag inte kunnat sova på hela natten!

 4. Vi behöver fler sådana här typer. Välutbildade, arbetsamma, villiga betala
  höga skatter! Det värsta är att vansinnet
  fortsätter. Var ska de bo, arbeta med
  sjukvård o skola etc. Arma land

 5. Med övervägande majoritet vinner Steffes och de PK skyddslingar, inte helt fel att de inte finns i Sverige. Fast vem vet de kan dölja sig under annan identitet och kanske ett samordningsnummer. Bättre kontroll än så har vi väl inte.

 6. Sverige är fantastiskt! Mer sånt hit ………..
  Vi måste skapa fler arbetstillfällen, fängelserna behöver flera ”vårdare”.

 7. Man lan ju faktisk se på bilderna i AB att det inte är några etniska svenskar. Konstigt nog har dom missat att pixla.

Kommentera