Malmö borde tvångsförvaltas

EKONOMI & SKATTER. Malmö får som ni vet runt 6 miljarder i bidrag från Sveriges övriga skattebetalare. Dessa drygt 16 miljoner om dagen verkar inte få ledningen i Malmö som består av socialdemokrater och liberaler att försöka spara. S+L verkar tänka om vi sparar är risken stor att bidragen minskar.

Därför lägger man det ena galna förslaget efter det andra, allt för att göra slut på andra människors pengar och S+L är inte ensamma…

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Malmö borde tvångsförvaltas

 1. Ge bort Malmö till Danmark. Om de nu så gärna skulle vilja ha det, knappast.
  Eller isolera området från övriga Sverigeoch gör till ett AB där varenda får efter sin förmåga att bidra …

 2. Exakt. Bra ide. De måste klara sig på sina egna skatteinkomster. Det löser man antingen genom att kraftigt dra ner på utgifterna eller kraftigt höjd kommunalskatt. Välj själva.
  Inte en krona i bidrag från någon mer. Så ska dom tas. Det är lätt att vara generös med andras pengar….

 3. Vi ska vända på varje sten så att varenda skattekrona används på allra bästa sätt, sa finansministern Magdalena Andersson (S)

  https://blogg.alltforforaldrar.se/aza/files/2018/01/sten.jpg

  Bildkälla: blogg,alltforforaldrar,se

  Det var på en presskonferens på S:t Hansskolan i Visby som finansministern Magdalena Andersson (S) och civilministern Ardalan Shekarabi (S) presenterade välfärdskommissionen. (Publicerades 5 juli 2019)

  Läs mer på:

  https://www.gp.se/nyheter/sverige/regeringen-tills%C3%A4tter-en-v%C3%A4lf%C3%A4rdskommission-1.16038628

  Men sedan dess har det uppstått tvister och diverse bakslag för de styrande i JÖK-boet på Rosenbad i Stockholm + Corona-smitta med påföljande kriser ffa inom hälso- och sjukvården men också på arbetsmarknaden, inom näringslivet mm mm.

  Såvitt jag förstår så har finansminister Magdalena Andersson (S) nu vänt hela stenvändningsprojektet ryggen och ökar i stället statsskulden så mycket hon orkar. Så flödet av de 6 kommunala biståndsmiljarderna till Malmö kommun fortsätter som förut + ytterligare c:a 5,5 miljarder skattekronor per år i regionutjämningsbidrag till Region Skåne, vilket också Malmö kommun drar en hel del nytta av eftersom Malmö är den största kommunen i Skåne.

  Så bidragsregnet i mångmiljardklassen kommer sannolikt att fortsätta till stolliga projekt, till stora grupper av Malmö kommuns invånare i form av försörjningsstöd mm plus någon form av medborgarbistånd till illegala migranter m fl.

 4. Som sagt framtidsstaden Malmö det stämmer säkert. Tyvärr får man nog säga för Sverige.
  Sverige är idag på rask väg att bli som Malmö. Vem betalar sedan? Lån och utförsäljning av offentlig egendom som sedan hyrs i stället går att upprätthålla den humanistiska stormaktens fasad ytterligare ett tag med.

 5. Sätt Malmö under förmyndare. De spenderar pengar på allt möjligt skit som andra får betala.

Kommentera