Stäng

Malmö jämförs med krisdrabbade Sydeuropa

INVANDRING. Malmö och Perstorp är de kommuner som har allra högst arbetslöshet i Sverige just nu. 27.300 Malmöbor är arbetssökande, 5.200 fler än för ett år sedan. Arbetslösheten är 16 procent. I Perstorp är ungdomsarbetslösheten 24,5 procent – sex procentenheter högre än i fjol.

Malmö, nutid

Det här framgår av Arbetsförmedlingens månadsstatistik för september 2020. Siffrorna är nedslående för flera Skånekommuner. Arbetslöshetssiffrorna hamnar på samma höga nivåer som för krisdrabbade städer i Sydeuropa, skriver Sydsvenskan bakom betalvägg.

-Pettersson säger att Sydsvenskan är ett av Skånes problem, år efter år har de försvarat massinvandring utan att tänka på konsekvenserna…

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Malmö jämförs med krisdrabbade Sydeuropa

 1. Kan jag gå runt i ett muslimskt land och bära en pamflett med ” Lär dig av Jesus?”
  De här Mohammedivrarna skall utvisas.

 2. ”I Sverige tillverkade Perstorp AB högtryckslaminat från 1920-talet fram till 2007, då Formica tog över verksamheten och produktionen flyttades utomlands. En svensk tillverkare av högtryckslaminat är Lamiroc i Nordmaling. Pergo AB i Trelleborg, som tidigare var ett dotterbolag till Perstorp AB, är den enda svenska tillverkare som gör laminatgolv av egenproducerat högtryckslaminat.”

  Allt flera företag slutar tillverkningen av sina produkter här.
  Om vi inte hade världens högsta skatter och en fackförening, som fördärvar allt skulle Sverige kunna vara självförsörjande inom många områden.
  De snackar i Riksdagen så brett om flera tusen nya arbetstillfällen, men att få till det med sänkta skatter och arbetsgivaravgifter mm , den diskussionen förs aldrig.

  1. Mohammed är väl som Jesus,
   en påhittad figur?

   Detsamma gäller väl begreppet ”gud”?

   Vår statsunderstödda media, har väl
   krav att vara sakliga och ha källkontroll?

   Hur ka de då få ha ”gudstjänster”?

   Någon som kan finna ett sakligt skäl?

   1. age!
    De tillåts p.g.a rädsla från ett parti som snart är nere på 25%, rösterna behövs för att de ska få sitta kvar vid maktens grytor.
    Inte för att styra och tänka på landets bästa utan partiet och makten är deras ideologi.

  2. Ja Maja 2 vad är det som hon vill att vi ska lära oss?
   Stjäla genom att göra attacker mot varutransporter?
   Bedriva pedofili genom att gifta oss med 11 åringar?
   Ljuga om allt för alla för att framställa sig själv?
   Mörda alla som inte tycker som jag?

   1. På allvar skulle jag vilja ställa frågan till henne direkt med önskan om ett svar.
    Det som gör mig vansinnig är dessa kvinnors uppenbarelse .De ser ut som fa-n, sektmedlemmar till en sjuk ideologi, men har ett självförtroende som en drottning. De vill visa sin makt över oss med sin arrogans och otacksamhet. Jag blir vansinnig.
    VILL INTE HA DEM HÄR!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: