Stäng

Det blir ingen nationell folkräkning, trots att välfärdssystemen läcker som såll

INVANDRING & BIDRAG. I Sverige har vi haft folkräkningar sedan 1749. Sedan Statistiska centralbyrån bildades 1858 har svenska folkräkningar gjorts vart tionde år 1860–1990 samt åren 1935, 1945, 1965, 1975 och 1985. Sveriges senaste folkräkning företogs 1990, alltså ingen folkräkning på 30 år! Välfärdssystemen läcker som grova såll.

Det blir ingen nationell folkräkning, trots att socialdemokraterna öppnade för det i september. Riksdagens skatteutskott har avslagit såväl Moderaternas som Sverigedemokraternas förslag till utskottsinitiativ.

Moderaterna anslog 500 miljoner kronor i sitt budgetförslag för en ny nationell folkräkning. Partiet hänvisar till att det enligt Skatteverkets beräkningar bor cirka 200.000 personer i Sverige på felaktiga adresser.

En ny folkräkning skulle ge staten möjlighet att bättre bekämpa brott och verktyg för att hindra framväxten av utanförskap och parallellsamhällen, enligt Moderaterna. Förslaget fick bara stöd av SD och KD. SD:s förslag stöddes bara av SD enligt TT.

I stark motvind har Sverigedemokraterna varit ensamma om att föra en kamp mot bidragsfusk och slapphänt migrationspolitik. Skatteverket rapporterade för flera år sedan att 30–50 procent av dem som söker asyl registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter. Även problemen med samordningsnummer har uppmärksammats tidigare. Hundratusentals individer bor i Sverige utan att ha styrkt sin identitet och systemets slappa utformning underlättar för den som vill tillskansa sig svenska bidrag eller ägna sig åt brottslighet i Sverige. I värsta fall har vi krattat manegen för terrorister och annan organiserad brottslighet.

För en tid sedan tog Moderaterna och Kristdemokraterna initiativ för en folkräkning, det behövs överenskommelser över partigränserna kring gemensamma åtgärder.

Och hör och häpna, under partiledardebatten i september öppnade socialdemokraterna för en ny folkräkning i Sverige efter kravet från SD med flera och statsminister Stefan Löfven (S) säger det självklara som S tidigare avfärdat flera gånger: – Vi behöver ha koll på befolkningen i landet, så är det, var man bor och vem som bor var, sa statsminister Stefan Löfven under dagens partiledardebatt i riksdagen.

-Pettersson säger att det är bra så långt, men om det händer något är oklart. Löfven begraver troligen frågan i en utredning…

Skatteverket uppskattar att 200.000 människor är skrivna på felaktiga adresser, tilldet kommer illegala invandrare, samordningsnummer, flera och falska identiteter osv. oftast för att tillskansa sig bidrag och andra fördelar. I värsta fall kan det röra sig om en miljon människor.

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 reaktioner på “Det blir ingen nationell folkräkning, trots att välfärdssystemen läcker som såll

 1. SvT rapporterar i dagens morgonnyhet att Trump stoppar folkräkning i USA. Skälet är att det är många fattiga som inte själva kommer att registrera sig utan det blir en.uppskattning
  Något som skulle gynna demokratiska stater. Regeringen vill inte heller genomföra en folkräkning i Sverige. Det var länge sedan sista 1990. Skälen är desamma. Mörkertalet är stort Sverige.
  Stefan ring POTUS och snacka med din kompis. Ni har mycket gemensamt.

 2. En folkräkning? Vad är det för trams och vad ska den va bra för?

  Det vi behöver är en skattskrivning! Alla måste registrera sig, lämna fingeravtryck och adress, visa att dom lever! Dom här barnen är mina!

  Få bort alla falska identiteter! Avlidna, personer som inte finns och utflyttade skall naturligtvis inte ha en krona! Sen måste alla register samköras!

  Kränkningsskalan, det vill säga vem som kränker vem och vilka som aldrig har rätt att bli kränkta, har blivit rätt konstig!

  Vi kan inte samköra olika utbetalningar av mina pengar, för då kan dom stackarna som tar emot ersättningar som dom inte har rätt till bli kränkta!

  Men jag som tvingas betala kalaset kan aldrig bli kränkt! Det borde ju i rimlighetens namn vara tvärtom!

 3. Illegal = ut nu…

  Utvisa dömda brottslingar och de med bevisad gängtillhörighet som ej har medborgarskap.
  Inte ens TUT för annat än kvalificerad arbetskraftsinvandring under minst 6 år.

  Då kan vi genomföra folkräkning och påbörja upprensning av bidragsträsk, multipla ID’n samt visa ut dem som begått dessa brott. Lag stiftas om att har Du erhållit medborgarskap på falska grunder = UT

  Skötsamma invandrare (jo många är det och har flytt från islamisterna) får stanna… men många av dessa flyr nu från Sverige (hör och häpna)

  Stärk föräldraransvaret så att om straffmyndig tonåring begår grovt brott så utvisas hela familjen.

  Sänk straffmyndighetsålder till 13 år och är Du vuxen nog att begå ett vuxet brott så är Du vuxen nog att ta Ditt straff. Ingen öppen ungdomsvård alltså.

  Fyrdubbla gäng och klanbrottslighet på inhyrd fängelsehåla i Sibirien (minskar rymningsbenägenheten när det är kallt)

  Det får vara slut med daltandet av Mena brottslingar nu…

 4. En folkräkning skulle kunna innebära att Sozzarna tappar alla de rösterna från de med många identiteter. Rekord hitintills lär vara 40 st.
  Stora pengar står på spel 40 identiteter gånger mini bidrag, är det 2000 eller 10 000 i månaden. 80 000 eller 400 000 i månadslön.

  1. Om man verkligen kontrollerar alla identiteter, och bara ger ett röstkort till en fysisk person skulle nog sossarna ramla under 4% spärren vid nästa val.

   Avancerat valfusk, verkligen när man ger invandrarna 40 röstkort var, som dom naturligtvis lägger på ”socialbidragspartiet”.

   Mutor, köpta röster och minst tiotal identiteter var – ett vinnande koncept för att behålla makten.

   Allt orkestrerat med ständiga skattehöjningar för att hålla karusellen igång ett tag till.

 5. De vågar inte gräva i soptippen ! De vet knappast själva vad som kommer fram där under stinkande högar.

 6. Regeringen vill inte!
  För dom har räknat fel 2+2=är inte 22.
  Obildade hjärndöda individer som passar best i någon gammal gruva

 7. Socialisterna och deras hängslen är väl rädda för vad som kommer fram. Det är ju också deras väljargrupper man sätter fokus på.

 8. Det är väl ganska givet att regering och övrigt vänsterpack inte vågar ta fram fakta, det skulle bli en upprorsstämning i landet när detta läggs fram för svenska folket och folket förstår att det bor 200k-500k illegala invandrare i landet.

 9. Rebecca Weidmo Uvell, för fyra år sedan, 2016:
  Antal illegala: 100 000. Hur stort problem är det här då? Jättestort. Och det växer exponentiellt, tyvärr…Illegala invandrare får i vissa kommuner socialbidrag, till exempel i Malmö. Där betonas också att personalen inom kommuner och landsting inte ska kontakta polisen eller Migrationsverket. Den ena delen av offentliga Sverige arbetar alltså aktivt för att förhindra att den andra delen, i detta fallet Migrationsverket och Polisen,ska kunna utföra sitt jobb och upprätthålla lagen. Att vi politiskt sanktionerat att bryta mot lagen och inte bara göra det möjligt… utan uppmuntra det är helt enkelt inte rimligt.
  https://uvell.se/2016/09/23/antal-illegala-100-000/

 10. OT. Estland vill undersöka Estonia .
  (S. )Damberg hänvisar t gravfrid o de dödas
  familjer….Hmmm. Arma land.

  1. I morse var knytblusen i tv gällande Estonia och höll masken med sitt medgivande från Sveriges sida !
   Det måste vara som Saharas sand att stå där och veta att snart är Sverige avslöjad som storsmugglaren av kärnvapen!

   PS Saknade knytblusen! verkar som de klär sig efter ”temat” så att säga. Nu talade vi inte om kvinnosaker så nu åkte slipsen på.
   Clowner.

   1. I morse var inte knytblusen på när Estonia diskuterades och Damberg tvingades hålla masken inför tittarna. Han gav sitt medgivande till att Estonia skall undersökas på nytt.
    Det måste ha känts som Saharas kvicksand att stå där och veta att snart är Sverige avslöjad som storsmugglaren av kärnvapen!

    PS Saknade knytblusen! Verkar som de klär sig efter ”temat” så att säga. Nu talade vi inte om kvinnosaker så nu åkte slipsen på.
    Clowner.

 11. Vi måste kräva en folk och bostadsräkning såsom vi alltid har haft. På det viset skulle vi kunna lossa ett stort antal lägenheter och utvisa massor med fiktiva ”svenskar” och frånta bidragen från dem
  Hur svårt är det? Men när allting skall mörkas är det här direkt kriminellt.

 12. Det förstås- tänk, vilken ofattbar kränkning att bara få inneha en av sina tre identiteter!
  Samhället har antagligen ingen möjlighet att hantera de kränktas hämnd dvs. fler bilbränder, fler vandaliserade myndighetskontor m.fl. våldsamma och finkulturella repressalier.

 13. Finns det någon människa som är vid sunda vätskor i Sverige som tror på Stefan Lövfen. Han är totalt opålitlig.
  Dessutom så styrs han av miljösekten denna sekt som vill ruinera och förstöra hela landet Sverige.

   1. Helt rätt Maja 2, Röfvén är bara en lakej åt de riktiga makthavarna, d.v.s. EU, som i sin tur sitter i knät på de stora bankirerna i USA.

    //Gunnar

 14. Snack bara munväder ingen substans ingen ansats till att göra annat än att snacka och utreda samt satsa miljarder på onyttigheter. Pengar till klimatförbättringar?
  Pengar till att försöka ta reda på hur många som finns och vad de heter när ett fåtal kommer att kunna förstå formuläret. Hur ska det gå till, gå runt märka alla som svarat med rödpenna för att till slut veta vilka har svarat och med vilken identitet.
  Att ni kommer att få svar från svenskar och ett antal som vill bli svenskar ja, men resten.
  Räkna hur många som deklarerar, och hur många lever på endast bidrag. Alla andra samla dem med löfte om bidrag räkna dem, men gör som med vallöften skicka dem aldrig bidraget.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: