Ung flicka skadad vid bombdåd i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. En yngre flicka skadades vid bombdådet i Göteborg i natt. Flickan fick lindriga splitterskador efter en explosion som inträffade i ett trapphus i området Länsmansgården på Hisingen i Göteborg vid 23.30 i går, enligt polisens hemsida.

Bild från Expressen.

Fyra män har gripits för händelsen. Samtliga är mellan 17 och 20 år gamla. Förundersökningen rubriceras som försök till mord och allmänfarlig ödeläggelse.

Samtidigt fick polisen larm om ett annat misstänkt farligt föremål på en adress i närheten. Nationella bombskyddet tog hand om det under natten och kunde lämna platsen vid 02-tiden.

– Jag vet dock inte i nuläget om det var skarpt eller inte, säger vakthavande befälet Johan Ljung.

Två polisbilar krockade i samband med utryckningen och att fyra poliser har förts till sjukhus. Skadorna är inte livshotande men några frakturer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Ung flicka skadad vid bombdåd i Göteborg

  1. Liten risk att oskyldiga drabbas.
    Hur ofta har de skyldiga drabbats? IDIOT!
    Morgan har blod på händerna. Han har skändat alla de som dog på Drottninggatan.

  2. Nu sägs det väl ingen större skada skedd, istället för att poängtera att detta sprängande och skjutande måste stoppas.
    Åtminstone måste lagar skrivas om så när de skyldiga grips ska straffen vara så hårda att även outbildade förstår att det är lika farligt för den som håller i avtryckaren som för offren.

Kommentera