Kvinna slogs ner på öppen gata – utredningen lades ner


VÅLDSVÅGEN. Polisen har sökt efter den kvinna som blev nedslagen på öppen gata i Malmö och har bland annat bett om tips via tv-programmet Efterlyst. Men kvinnan anmälde själv misshandeln för över ett år sedan – då lades utredningen ner, skriver Sydsvenskan.

Filmklippet nedan, som visar när en kvinna blir nerslagen på Helsingborgsgatan på Möllevången i Malmö, fick stor spridning. Det har uppmärksammats av flera medier, först alternativa medier och sedan MSM med pixlade ansiken, Polisen gick också ut med att de sökte efter kvinnan som blev slagen i klippet.

Det visar sig att misshandeln anmäldes för över ett år sedan av kvinnan som misshandlades. – Hon anmälde händelsen när den skedde. Och då framkom inte så mycket i den utredningen så den blev nedlagd. Men den är återupptagen nu, säger förundersökningsledaren Hanna Hagberg till Sydsvenskan.

-Pettersson konstaterar att då lade polisen ned utredningen och de vill inte svara på om filmen fanns redan då, men har återupptagit utredningen.

I min värld skulle är Ali hämtas in, dömas av en jourdomstol till hatbrott och grov misshandel, inte utredas tills han och historien glöms bort.

Vi kan konstatera att Ali gått fri om inte alternativmedia börjat sprida filmen.

 • TIDIGARE 2020-09-23. Vem vill Expressen peka ut?

MEDIA & BROTTSLIGHET. Expressen uppger att en grovt kriminell pekas ut som misstänkt i utredningen av det misstänkta överfallet på Helsingborgsgatan i Malmö. På en film ser man hur han brutalt och utan förvarning tycks slå en kvinna i huvudet så hon faller handlöst mot gatan.

Misstankarna riktas mot en man i 20-årsåldern som har ett långt brottsregister. Han har tidigare dömts för misshandel, enligt källor till Expressen.

-Pettersson tittar på Expressens tecknade profil på den misstänkte och undrar över vem det föreställer? Det är långt ifrån den misstänkte Ali. Det verkar som Expressen vill skjuta skulden på svenne banan, dessutom är Ali ljust pixlad när Expressen visar filmen…

 • TIDIGARE 2020-09-14. Rasistattack av Ali på blond kvinna i Malmö

BROTTSLIGHET. Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur en man inväntar en förbipasserande kvinna på Helsingborgsgatan i Malmö för att sedan plötsligt slå henne med full kraft i huvudet. Händelsen filmas av gärningsmannens vän som samtidigt skrattar när kvinnan faller handlöst till marken.

-Pettersson säger att så ser verkligheten ut i det ”trygga” Sverige medan myndigheterna jagar dem som berättar om denna verklighet för hets mot folkgrupp.

Detta kommer garanterat inte att väcka någon större uppmärksamhet i svenska medier, de har nog med att skriva snyftartiklar om illegala invandrare som saknar asylskäl och kränkta muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Kvinna slogs ner på öppen gata – utredningen lades ner

 • Onkel Björn

  Säger bara, pinsamt polisen.

  Gilla

 • Maja 2

  Kvinna slog ner -ärendet nedlagt.

  En muslimkvinna vägrar att ta en arbetsgivare i handen. Skadestånd 60-70 tusen kronor på grund av diskriminering.
  Sug på det.

  Gilla

 • Maya

  Den enda anledningen idag för att man ska anmäla ett brott som har begåtts mot sig är för att försäkringsbolagen kräver att det finns en anmälan om händelsen.Det mesta avskrivs innan du ens har hunnit utanför dörren på Polisstationen.Men du har i alla fall ett dokument som ska skickas till försäkringsbolaget om du vill ha ersättning .Det enda som man gör en utredning på i dagens läge är grova brott.Det som drabbar vanligt folk om du inte skrivit n_r på facebook vill säga finns det inga resurser till.

  Gilla

 • Erling

  – Pettersson säger att så ser verkligheten ut i det ”trygga” Sverige medan myndigheterna jagar dem som berättar om denna verklighet för hets mot folkgrupp.

  Otroligt men sant. Ruttenheten i vårt land stinker allt mer!

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Undrar hur polisens organisation fungerar, de vet vem förövaren är det finns en gammal anmälan. Men de har ännu inte förhört offret? Kvinnan som utsattes för detta har fått reda på att hennes anmälan lades ner, nu vet de vilken hon är men hon får tydligen ingen förtur. Hon har tilldelats målsägandebiträde och skall förhöras inom kort???
  Och han idioten* marodören som gjorde det, kan han inte tas in och häktas så att han inte hinner fly hem till det ställe hans föräldrar måste lämna för att det var så farligt.
  *Ali Al Rubxxx ja vad annat kan en sådan svinpäls heta!

  Gilla

 • rune

  ”Det verkar som Expressen vill skjuta skulden på svenne banan, dessutom är Ali ljust pixlad när Expressen visar filmen…”
  Kan man förvänta sig något annat av lögnmedia ?

  Gilla

 • ossie

  Men när det gäller att jaga pensionärer som skriver felaktigt på nätet då finns det resurser.

  Gillad av 1 person

 • havemydoubts

  Skrämmande att polisen lägger ner ett så pass grovt brott. Förövaren bör förpassas till sitt forna hemland omgående och avtjäna sitt straff där.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: