Bombdåd i Göteborg


BROTTSLIGHET. Under den sena lördagskvällen skedde en explosion i en trappuppgång i ett lägenhetshus i Länsmansgården. Samtidigt kom uppgifter om ytterligare ett farligt föremål på en adress i närheten.

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

Larmet kom till SOS vid 23.36 på lördagskvällen. Då ska någon form av explosion skett i en trappuppgång i Länsmansgården.

Det har varit en explosion men vi har inga skadade i nuläget vad vi känner till, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Polisen befinner sig vid 00.20 med ett antal patruller och helikoptern på plats på Hisingen.

Uppdaterat: Explosionen orsakade omfattande materiella skador i entrén och trapphuset. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse har inletts.

Polisen har gripit fyra misstänkta gärningsmän under insatsen som bland annat bedrevs med helikopter. Under jakten krockade två polisbilar i korsningen Vågmästarplatsen/Hjalmar Brantingsgatan. Bilarna fick stora skador och fyra poliser fördes till sjukhus, varav tre med ambulans.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Bombdåd i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: