Sahebdad flydde till Sverige: ”Jag hittade en ny mamma och pappa i Sandviken”

PROPAGANDA. SVT ger sig inte, gång på gång publiceras reportage om ”stackars” flyktingar. Det här går inte av för hackor.

Sahebdad Kameli kom som ensamkommande barn från Afghanistan till Sverige under flyktingkrisen 2015. I dag bor han i Sandviken tillsammans med en familj som öppnat sitt hem för honom. I slutet av året riskerar han att utvisas, rapporterar SVT.

Sahebdad Kameli har flera gånger fått avslag på sin ansökan om att få uppehållstillstånd i Sverige. Efter att gymnasielagen ändrades under 2018 har han ändå fått stanna. I juni i år slutförde han sina studier och nu har han till november på sig att hitta en fast anställning, annars riskerar han att utvisas från Sverige.

-Pettersson säger att om Sahebdad var barn 2015 så har det gått fort, karl är minst 35 tror jag och saknar asylskäl. UT…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Sahebdad flydde till Sverige: ”Jag hittade en ny mamma och pappa i Sandviken”

 1. Han flydde inte, fick hjälp av Globalistfamiljen som organiserar understödjer och finansierar massflödet av s.k migranter runt om i världen allt för att skapa kaos inför en ny världsordning och ekonomi !

 2. När de uppnår pensionsålder då är de egentligen 73-75. Men de förtidspensioneras vid 55 kan jag tro, de har då haft statlig subventionerad sysselsättning i ca 4 år, orsak till pensionering utslitna knän, höfter och nacke. Det känner på kroppen att be så ofta som deras religion påbjuder.

 3. Man i vapenför ålder. Den ”Trojanska hästen” i kubik. Varför lär vi oss aldrig ? Vi bjuder frivilligt in fienden. Vi betalar gladeligen för vår egen utrotning. Vi är faktiskt så in i h-e korkade att klockorna stannar !

 4. ”Tänkte inte på det”!
  Jag kunde ju ha ändrat mitt födelsedatum
  till 15 år tidigare!
  = då hada jag fått pension redan vid 50 !
  – och nu skulle jag då vara bara 65 !

  Tänk vad man kan gå miste om!

 5. Jo människor från Afghanistan tycks åldras betydligt tidigare,är oss i västvärlden !!
  Sedan tycks de dessutom ha svårt att hålla reda på sina viktiga personliga ägodelar,och dokument. Telefonera har de däremot lärt sig i sina U-hemländer,redan i småskolan.(Även på modern I-phons)

  • De s.k Afghanerna är från Iran och Pakistan !
   Dessutom är det inte krig i varken Pakistan Iran eller Afghanistan.

 6. Kameli. Rid hem till öken och sluta ljuga . Vi är idioter som godkänner att såna som dig som har hittat mamma och pappa här, du som kunde snart vara farfar. Vem fan vet vad för kriminell bakgrund Kameli har.
  Här information om hans hemförhållanden. Mor och far och lillpojken på 45 kvm. Nu ljuger han , arbetslös och bor i en av staten sponsrad lägenhet.

  ”Sahebdad Kameli är 22 år och bor i en hyresrätt på 45 kvm i Barrsätra, Sandviken. Han fyller 23 år den 30 mars.”

  • Tidigare adress
   Postlåda
   Dalsängsvägen, 811 91 Sandviken
   Brevlåda

   Alltså en brevlåda det enda som skyltas på hitta. se …
   Undrar hur många hundra brev dimper ner i den här lådan varje dag.

 7. Dom kommer att bli gråhåriga fort dessa ”barn”.Ett medicinskt under kommer att ske när just dessa herrar kommer att åldras så onormalt snabbt.Det bli till att gå och köpa hårfärgningsmedel så illusionen bibehålles.

 8. Vilken tur att Sandviken och Sverige fanns annars hade det blivit en föräldralös raketforskare !

  • Inte tror jag att det är frivilligt utan betalning inte, men det borde vara att vill man inhysa sådant i hemmet så får man betala för det också

 9. Undrar vad som skulle hända om man skulle polisanmäla honom för att han har delvis ljugit sig in i landet som underårig gymnasieelev ,delvis stannat i landet trots ett antal utvisningar.
  Han kan vara en av dem som är skyldig smugglarna pengar och därför inte utvisas.

 10. Utlandet gapskrattar åt de löjliga charaderna men vi svenskar måste betala multum för 💩en.

 11. Förstår inte att man kan få avslag flera gånger på en ansökan och fortfarande vara kvar i landet efter första avslaget, räcker det inte med en ansökan och sen ut ur landet om det blir avslag ? Jag tror inte det är många andra länder som tillåter detta beteende, men det ska väl bli valboskap av denne så allt är tillåtet för vissa så länge man har makten

Kommentera