Desperata brevet till Löfven: Polisen kommer inte


VÅLDSVÅGEN. Våld, inbrott och ligor. Polisen hinner inte med och frustrationen växer runt om i landet – på flera platser handlar det nu om ren desperation. Tidigare hemligstämplade uppgifter pekar dessutom på att regeringen har mörkat om allvaret. Nu slår företrädare från 14 kommuner larm i ett öppet brev till Stefan Löfven, skriver fPlus.

Det är naturligtvis oseriöst att ge sken av att tryggheten i Norrlands inland ökar av att fler poliser har inre tjänst i Örebro. Det skriver nio centerpartister angående att antalet poliser i yttre tjänst minskar.

-Pettersson säger att landsbygden och småorter dräneras på poliser och anledningen är glasklar för alla som vill se.

Våra c:a 20.000 poliser räcker till för svenska kriminella men när de också ska jaga importerade rövare från Mellanösterns med ett enormt våldskapital i allt fler problemområden går det inte.

Det vet naturligtvis regeringen, polisledning och andra makthavare men de törs inte tala klarspråk och fatta de beslut som måste fattas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Desperata brevet till Löfven: Polisen kommer inte

 • Rädd

  SD och Löfven, oacceptabelt!

  Gilla

 • Maya

  När Dan Eliasson satt som chef och härjade runt på Polismyndigheten och ”omorganiserade” läs : förstörde” det mesta som gick att förstöra började raset inom Polisen.Duktiga och effektiva chefer fick sluta.Dom var välkomna att söka om sina tjänster men Herr Eliasson tillsatte politiskt korrekta istället med rätt ”värdegrund.”Gedigen och god kännedom och erfarenhet försvann därför som en avlöning. Polisen idag kanske i bästa fall finns 10 mil bort om du bor i Norrland.Så man kan säga att Sverige nu är som ett varuhus för dessa tjuvligor.Det är bara att ta för sig.Tidigare fanns det Polisstationer på alla medelstora orter men dom organiserades bort när allt skulle ”effektiviseras ”.Så vi har bland annat Herr Eliasson att tacka för att det ser ut som det gör idag.Men han fullföljde ju bara sitt uppdrag som god ”socialdemokrat”…….

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Dan Eliasson följde order ifrån Stefan Löfven som i sin tur följde order ifrån globalisterna, att Sverige och många länder med Sverige ska falla sönder, och krig och terror ska råda.
   Befolkningen är bara en bricka i spelet och ska natuligtvis offras för framgången, enligt planen.

   Allt i agendan för totalt världsherravälde ifrån globalisternas svurna innersta krets.

   Sen tror vissa lättledda att de inte kommer drabbas för att de är med på detta och gör allt för att det ska genomföras, men de ska natuligtvis offras de med.

   Gilla

   • G Nordström

    Där har du nog helt fel om du tror att Röfven har kapacitet att ge några order, eller förmåga att tänka ut någon strategi. Verkar mer som ett mähä för deep state

    Gilla

  • Greger Karlson

   Det enda Dan Eliasson lyckades effektivisera är kriminaliteten.

   Gilla

 • age

  VARFÖR ? VARFÖR ? VARFÖR ?

  – anmäler ingen LANDSFÖRRÄDERIET,
  som socialdemokraterna gjorde när de
  skrev kontraktet med Muslimska Brödraskapet?

  VARFÖR ? VARFÖR ? VARFÖR ?

  – skriver ingen (mer än jag) till SÄPO
  och frågar om kontraktet?

  Det skulle fälla socialdemokraterna från
  regeringen!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Jasså knäböjande Kling och Klang kommer inte !

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Man blir ju bara äcklad när man hör sådana som Annika Andersson klaga till regeringen!

  Hon kanske skulle börja med sitt eget parti först, som står bakom massinvandringen! Tror hon att det blir bättre med 30 000 000 fler ockupanter?

  Gilla

 • gamgubben

  Brevet till lille Steffe har ett fel, varför har endast centerpartister skrivit under. Det borde fått mer tyngd om alla partiers representanter varit bland undertecknarna.
  Men som vanligt allt görs partivis ingen har förstånd om ”enade vi stå söndrade vi falla.”

  Gilla

 • Gringo

  Löfven låter hälsa att han inte ser några problem på sikt, bara man har rätt ”värdegrund” och tron på ”allas lika värde” så blir det bra, tror man även på att Sverige ska bli tryggare och starkare då är man en äkta socialdemokrat.

  Gilla

 • Bertil

  Beror även på att subversiva SVT/pkmedia inte tillåtit någon som helst fakta att komma ut senaste decennierna. Deras form av fascism bygger på mörkläggning och nyspråk.

  Man ska prata fakta, inte känslor.

  Annars går samhället under/bakåt.

  Gilla

 • Andersson

  ”SD kommer aldrig någonsin att acceptera Sverige som ett paradis för kriminella utlänningar från världens alla hörn. Jimmie Åkesson / Partiledare SD”

  Bara munväder. Han borde se till att få bort lagen om hets mot folkgrupp. Till att börja med.

  Gilla

  • Majbjörn

   Hur skall det gå till har du tänkt?

   Gilla

  • Pettersson

   Apropå munväder. SD har lagt flera förslag om HMF-lagen sedan de kom in i riksdagen, dessa förslag har dock röstats ned.

   Hur tycker Andersson att SD ska gör när det inte fungerar med riksdagen?

   Gilla

   • Andersson

    Jag citerar från Nordisk familjebok / Uggleupplagan (1915)

    ”Efter det olyckliga finska kriget, som för ett ögonblick starkt rubbade riksdagens auktoritet, och med anledning af den brännande tronföljdsfrågan lefde åsikterna om folket som ”principalen”, hvilken ej var bunden af sina ombuds,
    ständernas, beslut, upp med ännu större styrka. Det var enligt denna mening de ”väljande ständerna”, ej de ”valda ständerna”, som voro de maktegande. De egde såväl att genom instruktioner binda sina fullmäktige som att fordra redo af dem för deras åtgärder och till och med återtaga fullmakterna, om de fullmäktige ej längre egde deras förtroende.”

    Detta är grunden för den svenska demokratin. Att de valda ombuden ska tillvarata sina väljares intressen inte sina egna. Det var mitten på 1700-talet. Det är 270 år sedan och var står vi idag. Det svenska samhället är mer korrupt nu än det varit den senaste århundraden. Väldigt långt ifrån demokrati. De senaste femtio år sedan har det gått utför i allt raskare takt. SD är bara en parentes. Hur tycker du själv att SD ska göra när det inte fungerar?

    Läs på Runeberg om principalatsstriden:

    http://runeberg.org/nfcb/0153.html

    Gilla

 • Kent

  Lövfen tror att han kan komma undan med att spela idiot och skylla på att han varit naiv och inte förstått att det skulle komma.
  Lövfen är inte den skarpaste kniven i lådan men lite förstånd har han säkert i alla fall då hade han inte hållit sig gömd hela tiden och vägrat att uppträda offentligt.

  Gilla

  • runar

   han spelar inte idiot han är en idiot
   punkt slut

   Gilla

  • G Nordström

   Hade det bara varit så väl Kent. Men skulle han kunna spela så bra hade han nog från början satsat på en annan karriär.
   Något förstånd besitter han heller inte, men mycket enfald.

   Gilla

 • ruben

  Ja vi får se hur länge regeringen kan sitta stilla i sin trygga värdegrund medan nationen brinner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: