Den aggressiva högern fortsätter att utmärka sig

INVANDRING. Ända sedan migrationskrisen 2015 har socialdemokraterna lyft fram behovet av en långsiktigt restriktiv invandringspolitik, ni minns säkert att regeringen sade sig anpassa Sveriges asylmottagande till ”EU:s miniminivå”. Det har varit Stefan Löfvens, Anders Ygemans och Morgan Johanssons mantra sedan vintern 2015/2016. Huvudargumenten har varit att skydda välfärdsstaten från alltför stora påfrestningar och att värna jämlikhet och sammanhållning i Sverige.

Socialdemkraterna ljög då och ljuger nu, vi har inte någon gång varit i närheten av en asylinvandring på EU:s miniminivå. Tvärtom vi ligger fortfarande i topp.

Det är ofattbart att media inte kan eller vill göra regeringens migrationspolitik begriplig för väljarna. Till nedanstående siffror ska läggas illegal invandring, samordningsnummer, utvisningar som inte blir av osv.

Totalt antal uppehållstillstånd, asyl, anhörig, arbete, studier, enligt Migrationsverket:

2020 – 68.055 till och med september
2019 – 117.913
2018 – 133.025
2017 – 135.686
2016 – 150.535
2015 – 109.235
Totalt sedan 2015 är 714.449

– Pettersson menar att justitieministern har rätt. Jimmie Åkesson har aldrig varit i närheten av krig, till skillnad från Stefan Löfven (S) och Morgan Johansson (S) som sedan 2014 varit i krig mot svenska folket.

Antalet gruppvåldtäkter har fördubblats på 4-5 år, det är dagliga skjutningar och bomber, rån av barn och mycket annat och socialdemokraterna väljer att vilja öka invandringen för att behålla makten.

Steget Efter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Den aggressiva högern fortsätter att utmärka sig

 1. Ja Löfven kanske krigar men de flesta undrar nog för vem och för vad? Svenska skattebetalare får ständigt ökade skatter, försämrad välfärd och ökad kriminalitet. Samhällets naivitet backar upp ett primitivt gatuliv i städer med gängkriminellas bomber, skjutningar, rån och förnedring av rånoffer. Egentligen ska gator och torg tillhöra alla skötsamma människor inte kriminella. Sverige behöver nog byta upp sig till vuxna riksdagspolitiker.

 2. För att glömma hur höstmörkret smyger allt mer på oss lägger Stenbock in en tysk sångerska,som skörda stor framgång med enkla schlagdängor:

  • Detta fick mig att drömma tillbaka till en tid. och många danser i tyska dansplatser. Tack Stenbock.

 3. Finns många aggressiva grupper i samhället…
  Inte lätt att peka ut någon speciell om inte som PK-medier,allt kan skyllas på ”högerkrafter”.
  Såg just på tyska nyheter hur deras ” djurrättsaktivister” hade ”befriat” några kängurus,som var under behandling p.g.a. sjukdom.
  Detta om något bevisar,vilken förståndsnivå dessa aktivister befinner sig på !!
  Nog har våra skolor försämras enormt under sista 50 åren !
  Ett annat nyhetsinslag handlade om kommunistisk AFA,som i otaliga år har ockupera ett stort hyreshus i östra Berlin. Nu skal packet ut efter år av domstolsförhandlingar. I morgon tidigt kommer uppåt 2.500 poliser att rensa bort drägget vilket beklagas av korrekta press o. TV.
  Att vänsterbyket är största kriminella faran jämte alla importerade MENA- terrorister framkommer aldrig,i deras politiskt styrda medier.

 4. Mins än Palmes uttalande i en intervju på valnatten i ren ilska.
  VI SKA STÄLLA TILL ETT HELVETE FÖR DOM.
  Det är så Sozzar ser på demokrati.

  • Ja och tyvärr många andra vuxna med vilket visar på en total oförmåga att analysera utifrån historien.
   Kan varmt rekommendera SWEBBTV senaste intervju med Arnstad om godhets syndromet och dess verkningar för att få bättre insikt vari problemet ligger. Var för 5 dagar sedan.

 5. SD av idag är mycket lika det S som fanns under min ungdomstid. Det S som beter sig som en Laura alltså inte har en klar linje annat än att till varje pris behålla makten är absolut ingen tillgång för Sverige.
  Jag skulle vilja träffa den något kortvuxne skåningen, eftersom jag vet vad krig betyder, var mitt i smeten då Iraq anföll Iran. Skåningen borde få några ord om faran att släppa in den sortens folk i sina egna led och tro att det ska gå bra.

 6. Socialdemokraterna upphör aldrig att förvåna, de anser att svenskarna är dumma !

  När svenskarna INTE VILL HA:
  SPRÄNGNINGAR
  VÅLDTÄKTER
  MORD
  SKJUTNINGAR
  KNARKHANDEL
  MISSHANDEL
  BEDRÄGERIER
  RÅN
  HÖGRE SKATTER
  SÄMRE SJUKVÅRD
  SÄMRE PENSION
  SÄMRE SKOLA
  SÄMRE RÄTTSVÄSENDE
  IDIOTI

  Jo, då säger Socialdemokraterna att de är höger extrema rasister och nazister.
  Socialdemokraterna spottar sina egna hederliga befolkning i ansiktet och säger att de är nazister.
  FY FAN FÖR DESSA AVSKYVÄRDA HYCKLANDE ORMAR 🤬

  Hur kan nån intelligent människa rösta på dessa Socialdemokrater, som vill din familj så så illa !?

 7. Är SD ett högerparti? Nej det tror jag inte. Det brukar vara rika och högbetalda som stödjer högerpartier. Hur SD passar in på skalan, vet jag ej. SD verkar vara en mix av allt möjligt, men framförallt ett parti som vill minska eller stoppa invandring till Sverige.

  • Jag brukar säga att SD ligger någonstans i mitten på röd-blå skalan men att de vill Sverige och svenskarna väl (dock anser jag att partiet ”mesat” till sig på senare tid) Hoppas JÅ har kraft kvar och att det finns tillräckligt med ”cohones” i folk runt honom.

  • Den efterblivne påstår även att de är nazister, fast nazismen är en vänster ideologi
   Förvirringen är och blir total när MSM gör detsamma.
   Fråga gärna folk vad som är vad. ni kommer att bli förvånade över denna okunskap.

 8. Morgan J Ygeman och Svetsaren är nog tillsammans med MP nötterna de mest inkompetenta figurer som någonsin suttit i en regering. Tom Inez Uusman kommer i bättre dager. Hon som kallade internet en tillfällig fluga.

Kommentera