Ett tryggare Sverige…


BROTTSLIGHET. Under natten har någon skjutit mot en restaurang i Södertälje. Ingen person ska ha befunnit sig i lokalen, skriver polisen på sin hemsida.

Larmet kom 05.47 på onsdagsmorgonen om en brand inne på ett förskoleområde på Helenetorpsgatan i Malmö. ”Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Brand konstateras i tre olika förråd”, skriver polisen på sin hemsida.

Bomb i anslutning till en personbil, John Ericssons väg, Malmö. Inga personskador har rapporterats i samband med ärendet. Utöver skador på fordonet har detonationen även orsakat skador på bland annat fönster i närområdet, enligt polisen.

Flera skott avlossades in i en lägenhet på Hisingen i Göteborg under natten. Flera personer befann sig i lägenheten. – Men turligt nog skadades ingen, säger Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen.

En pojke i 15-årsåldern blev på tisdagskvällen knivrånad rånad på sin jacka och sin mobil av tre män i Uppsala, enligt polisen.

En polisgrupp på fem personer från region Bergslagen ökat den polisiära närvaron i Ljusnarsbergs kommun med utgångspunkt i Kopparberg. Den polisiära satsningen är en långsiktig satsning som grundar sig i den socioekonomiska situation och brottslighet som präglar kommunen, enligt polisen.

Plus mycket mer..

– Pettersson säger att en vanlig vardagsnatt har passerat i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Ett tryggare Sverige…

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • gamgubben

  Deras meddelande skulle ha varit ”Ett tryggt Sverige igen.”
  Vi hade två orosmoment då jag växte upp tattare och zigenare.

  Nu har vi tiofalt flera som resultat av politisk trångsynthet eller helt enkelt dumhet. De som är arkitekterna har alla fått sin utbildning i flumskolan plus partiernas egna påverkans bildning, alla är för mångkultur.

  Ingen vet egentligen vad som menas skall Sverige nu ha ett otal olika kulturer kanske en för landskap eller en kultur för varje region? Vi ser hur de olika kulturerna sprids som en löpeld över landet, ingen ort undgår det nya.
  Resultatet har vi också, de som startade skyller problemen på socioekonomiska faktorer och vilka är de skyldiga?
  Den svärdet bär, den makten har, politikerna sossarna först och främst men alliansen var inte bättre.
  När så ett parti SD kom in och talade klartext, då slöt sig PK-maffian samman och beskyllde SD för att vara rasister.
  Nu träter de och försöker skylla på varandra då de borde först erkänna sina synder och hjälpas åt att rätta till vad de ställt till med.
  Det är hög tid att vi folket kräver att Riksdag och regering gör rätt för sina höga löner får ändan ur vagnen och jobbar i grupp.

  Kom ihåg att, enade vi stå söndrade vi falla!

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  F.d sparkade och avdankade Volvochefen har tydligen kvicknat till och anser att SD är fascister och att D.Trump är en bandit vilket inte är konstigt eftersom P-G tillhör Globalistfamiljen som håller på att införa en ny världsordning och ekonomi !
  Nu syns och rapporterar återigen den extrema vänsterjöken och antitrumpjournalisten Carina Bergfeldt i Regimtrogna media SVT.

  Gillad av 1 person

  • G Nordström

   Är det någon som bryr sig om vad han i sin senilitet svamlar om?
   Han låg även bakom Vattenfalls köp av vindkraftverk i England.
   Mins inte om han även lobbade för Nuon affären.
   Bägge blev en förlust på 110 miljarder kostade det sammanlagt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: