Stäng

Veronica Palm (S) slår rekord i hyckleri

SLÖSERI & SKATTER. Det är svårt att inte hålla med socialdemokraten Veronica Palm när hon tycker vi borde sluta slösa med skattepengar. Ett exempel är att vi försörjer den föra detta riksdagspolitiker Veronica Palm (S).

Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade frivilligt av politiken i oktober 2015, alltså för fem år sedan och lever sedan dess som fullt frisk 47-åring på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen

Veronica gillar tydligen bidragsentreprenören och konkursmakaren Johan Ehrenberg, mannen bakom ETC som lever på att blåsa skattebetalarna.

Om Veronica Palm på bloggen…

– Pettersson säger att Veronica Palm är direkt osmaklig i sitt hyckleri, vid sidan av sin inkomstgaranti så bedriver damen ett företag, Veronica Palm AB, där hon tar intäkterna från sina föreläsningar, inga stora pengar men normalt ska hennes inkomstgaranti minska med inkomster hon har vid sidan om. Nu följer Palm i Fredrik Reinfledts och Göran Perssons spår och låter intäkterna hamna i aktiebolaget där hon inte tar ut lön utan aktieutdelning med låga 20 procent i skatt och behållen inkomstgaranti. 2019 tog hycklerskan Veronica Palm ut 215.000 kronor den vägen. När andra gör på samma sätt skriker sossarna skattefusk…

Arbetslösa Veronica är utbildad barnskötare!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Veronica Palm (S) slår rekord i hyckleri

 1. Så hon gör 779.000:- per år
  ……PÅ ATT FÖRELÄSA…..
  Två tredjedelar på skattebetalarna

  1. Kan inte någon uppmärksamma Sekos medlemmar om bluffslottet, som byggs med deras pengar?
   Alla som betalar medlemsavgift till olika fackförbund bör vara intresserade av hur pengarna förvaltas. Men som jag själv, kollade aldrig hur pengarna fördelades !

   1. Varför vill folk bli lurade och betala med sitt liv till korrupta personers lyx liv via facket?

 2. När Veronica Palm kom fram i början av 90 talet var hon en ung, vacker och charmig kvinna. Jag tror (utan att veta) att S gubbarna trodde att hon skulle kunna fiska röster.
  Men tjejen hade inte kvalifikationer i det långa loppet.
  Och visst att sitta och klaga med inkomster högt över de flestas, ja det är hyckleri, och jag tror att S anser att hon inte tillför nått utan bara skadar.
  Så egentligen är det inte hennes fel utan dem som inte tog hänsyn till hennes kompetens.
  Ungefär som Gardell som anklagar regeringen för att de inte släpper in publik på kulturengemang, ja Gardell är iochförsig värre.

  1. Gardell är dock smartare och självförsörjande. Begriper inte hur folk vill betala för att se hans show!
   Palm är en socialbidragstagare. En lat inkompetent dagdrivare.

  2. På en av bilderna ovan visar hon sig i muslimsk slöja. På en annan bild iförd röd mössa och tröja, symboler för Angolas kommunistiska regeringsparti MPLA – och alltså hyllande Angola, som är ett av de mest anti-muslimska länderna i världen och där flertalet moskéer har rivits och bränts ned och muslimer anser sig diskriminerade. Detta går ju inte ihop – vem jobbar hon för egentligen? Så, Pettersson, försök se vad som sker bakom det som synes ske.

 3. Om jag hade barn i dagisåldern hade jag inte velat att en så inkompetent flicka skulle passa mina barn.

 4. Med sådana som Veronica P. kommer aldrig S bli ett arbetarparti igen. Att de inte stryker hennes namn ur sin matrikel visar att de flesta inom S numera också har problem med både att tänka och absolut att tänka rätt.

  1. Med tanke på att socialistiska partier aldrig är annat än maktpartier så gör det ingen skillnad gentemot det sosseparti som fanns förr. Om du köpte deras retorik om arbetarparti, mot kapitalet, yatta, yatta, yatta så säger det mer om dig och att sossarna har bra propagandamaterial än att partiet skulle vara på arbetarnas sida.

   Sossarna har alltid varit ute efter makten så de kan införa den socialistiska diktaturen välsignelse över riket. De var på god väg på i slutet av 60-talet och därför ändrade de vår regeringsform så den är i princip en kopia av den forna sovjetiska där all makt är koncentrerad till en person.

 5. Paradoxalt nog så är det deras egna väljare anställda inom offentlig sektor som har sämst lön. Bästa betygen har de som går på privata skolor.
  Politiker har den åsikten att privat är dåligt, men hänvisar mest till att de gör vinster.

  Om man bortser från religiösa skolor så ä merparten av de privata skolorna ett bättre alternativ. När de inte erkänner orsaken till problemen och inte fokuserar på resultatet så blir skolan ännu ett misslyckande.

  Med stor erfarenhet av skolsystemet så kan jag påstå att det till största delen handlar om elevernas motivation. De privata skolorna har ofta fler ej behöriga lärare, men presterar ändå bättre.

  Likadant är det med vården, St Görans sjukhus går både med vinst och betalar högre löner samt ger snabbare vård.

  1. Det är väl bra att judehatare begränsas på bloggen. ”Svänger åt vänster” tja, ungefär som SD då. Vanligt folk röstar på SD eller S de som är bönder frirelgiösa eller rika röstar annorlunda, och de får de naturligtvis göra, i vårt land finns plats för många egendomliga idéer, men judehat hör inte hemma här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: