Stäng

Morgan Johansson (S) ljuger som vanligt

INRIKES. Att socialdemokraten och justitie- och migrationsminister Morgan Johansson har för vana att ljuga är ett demokratiproblem.

Caspian Rehbinder har kollat samtliga omnämnanden av ordet »företagsklimat« i Dagens Industri och Svenska Dagbladet 2020 och 2019. Flera gånger påpekas att det är bra, ofta att det borde bli bättre. Inte en enda gång står det att det är dåligt. Morgan Johansson ljuger rakt upp och ned.

-Pettersson säger att det inte är ovanligt för en socialdemokrat men direkt vanligt när det gäller justitieministern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Morgan Johansson (S) ljuger som vanligt

  1. Det tråkiga är att journalisterna klär inte av honom med motfrågor och avslöja lögnerna.
   Invandringen har minskat till ett minimum och påstår att bara 5000 asylsökande när 40 000 samtidigt fått uppehållstillstånd
   En av alla andra lögner.
   Tycker du det är rätt Rädd?
   Mindre begåvade tror ju på dåren.

 1. Att börsen går upp är ingen garanti för att det går eller ska gå bättre för Sverige, utan endast att börsmäklare kortfristigt blir stadd vid bättre kassa.

 2. Börskurserna stiger för att statens Riskbank har infört sharia-räntan 0%, vilket gör att de rikaste kan låna mer. Och vad ska de göra av sina nya räntelösa mångmiljardbelopp om inte köpa aktier för dem? Den hyperinflaterande svenska kronan vill man ju definitivt inte hålla i. Aktiekursen är numera antalet nyskapade Riskbanks-pengar dividerat med antalet aktier. Har ingenting med den verkliga ekonomin att göra längre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: