Ny Istid På Gång


Lyssna på vetenskapen! Läs här om den kommande mycket kalla period, som beror på att solen gått in i ”mindre aktivitet” = inga eller få solfläckar.

Professor Valentina Zharkovas kalifikationer läser man om HÄR , jag får intrycket att hon är väldigt kunnig på detta område, som hon har forskat i detta område i 17 år, dvs ungefär sedan Greta föddes.

Läs mer om den kommande istiden HÄR


7 responses to “Ny Istid På Gång

 • Rädd

  Nu har vi en pandemi och flera på gång, vi har också att frukta en värmebölja och en ny istid.
  Elände väntar.

  Gilla

 • karlgunnareriksson

  Ur Bondepraktikan : ” Om det blir mycket ekollon och mycken rönnbär , så blir vintern sträng. ” Nå , vi får se hur denna vinter gestaltar sig. Vad vi vet är ändock att vetenskapens klimatologi är en vetenskap med många faktorer att analysera. Att bara förlita sig på en orsak är en orimlig ståndpunkt..

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Det är ju helt klart att vi går mot en mindre istid p.g.a det minskade antalet solfläckar. Det har även NASA talat om. Vi får väl hoppas att det bara blir en mindre istid.

  Gilla

 • Michael Pettersson

  För varmt eller för kallt så är ”kuren” den samma: Avstängningar västerlänska länders ekonomi och massinvandrig från de kulturellt minst kompatibla länder man kan hitta.

  Gilla

  • Magnus Eriksson

   Vi i Nordeuropa kanske blir tvungna att massutvandra till varmare länder. Men vi kan ju börja med att kraftigt öka utsläppen av koldioxid så får vi se om det hjälper.

   Gilla

 • Majbjörn

  Detta kommer aldrig de PK idioterna på stasi SVT att förmedla.
  Stackar guru Greta om detta kommer ut till folket.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: