Släng B………. ut det är vår18 responses to “Släng B………. ut det är vår

 • Maja 2

  Jag måste nog säga att Gustav vann duellen! Raka rör, klara besked.

  Gillad av 1 person

 • Michael

  Den frivilliga återvandring SD pratar gäller såklart de som ej dömts för brott med påföljd på straffskalan minst ett års fängelse (med nuvarande lagstiftning). SD vill samma som KD och till viss del även Moderaterna, sänka den gränsen till att börja gälla redan vid 6 mån fängelsestraff. Att illegala invandrare och dömda brottslingar (med minst ett års fängelsestraff) ska utvisas, har SD stått bakom all sin tid i Riksdagen och även innan.

  Gilla

  • Michael

   Den frivilliga återvandringen gäller såldes ”vanliga” odömda invandrare och/eller de som dömts till kortare straff, som med bl.a höjda bidrag, ska uppmuntras lämna vårt land.

   Gilla

  • Andersson

   ”har SD stått bakom all sin tid i Riksdagen och även innan”

   Munväder

   Gilla

  • LocalFluff

   ”Ingen med uppehållstillstånd ska utvisas”, säger anti-nationalisten Jimmie EUkesson. Om SD vill annat, varför proklamerar de inte klart och tydligt det då? Varför ser man aldrig någon SDare i alternativa media som t.ex. SwebbTV? Varför har inte SD investerat de skattemiljarder i partistöd och arvoden som de har tagit från skattebetalarna i att skapa en egen media för att bilda opinion om hur viktigt det är med den tvingande återvandring som du, anonym, här nu menar att de skulle stå för.

   Jag tror inte för ett ögonblick på att SD står för det du här påstår! Jag tror att du är grundlurad, eller ljuger, om rent önsketänkande och att SD inte kommer att uträtta ett enda minsta dugg detta årtionde heller.

   Däremot står mitt hopp till nya politiker som har historiskt framgångsrika förnyare som Trump och Farage som förebilder (och LePen som mycket väl kan bli Frankrikes nästa president våren 2022). Dessutom är AfS företrädare meriterade och vältaliga.

   Gilla

   • Pettersson

    Skattemiljarder i partistöd!!! Lugna dig lite, SD får c:a 23,5 miljoner om året i partistöd. Totalt delas 167 miljoner ut till alla partier som fick över 2,5 procent i senaste valet.

    Samtiden ges ut av ett bolag som ägs av SD.

    https://samtiden.nu/

    Gilla

   • Michael

    Varför J.Å säger ”att ingen med uppehållstillstånd ska utvisas”, är helt enkelt därför att man inte (med nuvarande lagstiftning) kan utvsa någon som redan har uppehållstillstånd, först måste man isf ta ifrån dem detta tillstånd. Behöver kanske inte vara raketforskare för att förstå det egentligen. I övrigt är det enkelt för envar som betvivlar mina ord, att helt enkelt göra en googlesökning i dessa frågor..

    Gilla

   • Michael

    Hur man sen kan göra för att komma runt detta hinder med uppehållstillstånd, är att t.ex som SD vill, sänka gränsen till dömda 6 mån fängelsestraff för när tillståndet kan dras tillbaka. Detta i kombination med att omvandla redan existerande permanenta uppehållstillstånd till tillfälliga och endast bevilja dessa tillfälliga fortsättningsvis samt hålla sig till EUs absoluta minimigräns för fortsatt invandring, gör att man håller sig inom lagens råmärken och samtidigt får ett nettominus på invandringen framledes..

    Gilla

 • den fete

  man måste ju börja med dom som är en fara för andra.
  och om man inser det då är det bara islam som är ett problem.

  Gilla

 • gamgubben

  Naturligtvis ska det vara båda sorters återvandring, men med stor vikt vid den tvingande. Alla som inte har bevis för att få stanna, måste ut. Men då måste alla myndigheter agera, kommer någon till akuten som inte har tillstånd skalle denne så fort möjligt är returneras till sin kultur. Vill någon lämna frivilligt naturligtvis, vi lever ännu i ett fritt land men de ska inte erhålla varken pengar eller biljett.
  Bor någon i Sverige på bidrag, visar liten eller ringa arbetslust skall bidragen obönhörligen försvinna om de inte kan försörja sig, utgången direkt!
  Vi kan inte fortsätta att slösa våra pengar på latoxar och folk som inte vill bli svenskar!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  När det handlar om återvandring så borde man börja med att slänga ut alla som inte fått något uppehålls tillstånd och dom som kommit hit och inte på något vis registrerats sig, det ska fan inte gå omkring hundratusentals individer i Sverige som vi inte vet vem dom är eller vilka eventuella brott som dom sysslat med!

  Gillad av 2 personer

  • DP

   Det räcker inte långt. Alla migranter som begår brott i Sverige ska utvisas. Lagen måste ändras så att detta kan ske. Sen ska alla som har ljugit om sin identitet och ålder när dom sökte uppehållstillstånd utvisas. Men fram för allt måste landets gränser stängas. Det går inte att fler nya migranter anländer än de som utvisas.

   SD:s migrationspolitik är uddlös och meningslös.

   Gillad av 1 person

 • Tony

  Vet velpottan Ulf Kristersson vilket ben han ska stå på?
  Han har tidigare hotat med att han inte tvekar om att
  begära misstroende mot Löfven regeringen, men nu
  när kommunist Jonas hotar med detta ja då tänker han
  inte stödja detta förslag???? Är han verkligen det bästa
  som Moderaterna kan vaska fram till partiledare, eller
  är det Landsförrädaren som fortfarande styr i bakgrunden??

  Gillad av 1 person

  • G Nordström

   Finns bara mig veterligen en moderat som man kan kalla politiker med framtidstro och en agenda för det Sonesson i Staffanstorp

   Gillad av 1 person

  • Svensk lösen

   Kristersson är en femtekolonnare, en förklädd Renfieldare. Det blir ingen ordning på M förrän han byts ut!

   Gillad av 1 person

  • LocalFluff

   Moderaterna Ulf Kristersson röstade ned SDs misstroendeförklaring mot Stefan Löfvén 2014! (En av få bra saker som SD åtminstone försökt sig på). Så vi vet att varenda människa som röstar på borgarna personligen VILL ha Stefan Löfvén som statsminister. Annars hade e ju röstat på ett parti som inte vill ha honom som statsminister

   Att vara borgare är per definition att man vill ha Stefan Löfvén som statsminister. Det bevisad av allt som alla borgare har gjort.

   SD borde göra en jättestor sak om detta i media varenda dag.

   Gilla

   • LocalFluff

    Sätter man press på Ulf Kristersson så viker den ynkliga lilla fegisen. Hade vi haft en Trump eller en Farage i Riksdagis så hade han inte vågat göra annat än att ge efter för honom istället för som idag ge efter för MP:aren Lövin.

    Men tyvärr håller alla SDare käften, så det blir ingen gröt till frukost imorgon bitti heller.

    Gilla

 • urkweb

  Tvingad återvandring så klart!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: