Rosengård by the sea

INSÄNDARE. Till Emma – Lina Johansson, oppositionsråd för V i Malmö

Följande uttalande av dig i sydsvenskan den 30 – 9 är häpnadsväckande och direkt kränkande mot alla dom som står för sina egna kostnader vad det gäller boende och annat också! Det gäller alltså lyxboende för socialfall i stadsdelen Limhamns sjöstad, i folkmun Rosengård by the sea.

I Limhamns Sjöstad bor du nära ett glittrande Öresund. Moderna hyresrätter kommer blandas med eftertraktade bostadsrätter och skapa en tätare bebyggelse som formar ett mer livfullt och hållbart kvarter för alla.

”Alla människor ska ha en rimlig möjlighet att bo i alla områden i Malmö. Oavsett storlek på plånbok. Att man inte skulle vara värdig att bo i vissa områden bara för att man får försörjningsstöd, det är för oss helt absurt” säger du i artikeln.

Du tycker alltså att vissa människor skall betal hyror på 16.200 kr helt ur egen ficka medans andra som egentligen inte har råd att bo där skall finansiera sina boendekostnader via försörjningsstöd och bo helt gratis samtidigt som man för en sådan livsstil som stör dom som gör rätt för så till den milda grad att dom tvingas att flytta därifrån. Med utgångspunkt från ditt horribla resonemang så undrar jag om du själv tillhör dessa parasiter som låter andra finansiera sitt boende?

Vem f – n tror du i längden stannar kvar i ett sådant bostadsområde förutom dom parasiter som mer eller mindre bor gratis där?

Stockholm försörjer Malmö med större delen av de 6 miljarder Malmö får i bidrag varje år. I Stockholm står pensionärerna i kö till ett soppkök. I Malmö står bidragstagarna i kö för gratis bostad i Rosen gård by the sea.

Malmö är redan totalt bankrutt p g a att parasiter söker sig hit och folk som sköter sig och står för sina kostnader väljer att lämna staden.

Min dotter och min son med familjer lämnade Malmö för ett par år sedan för att bosätta sig i andra kommuner. Bara där gick Malmö stad miste om fyra goda skattebetalare som arbetade heltid. Troligtvis så har dessa fyra för länge sedan ersatts med minst 40 socialfall som inte tillför Malmö annat än kostnader och sociala problem. Och minst av allt jobbar! Och troligtvis så består alla dessa 40 av s k nyanlända ”svenskar”. Betvivlar att du förstår konsekvenserna av detta utbyte av befolkningen i Malmö när man läser vad du säger. Men ett stort grattis i varje fall för nya framgångar för dig och ditt parti i ert arbete att förstöra Malmö ännu mer.

För att glädja dig och andra s k ”ansvariga” politiker i Malmö så kan jag meddela att jag och min fru som bott i Malmö sedan slutet av 60 – talet nu också drar om ett halvår härifrån till en grannkommun så där finns ytterligare plats att ersätta oss också med nya parasiterande förmågor som kommer att föra Malmö ännu närmare den totala ekonomiska kollapsen. Så du och ditt parti i samarbete med andra politiska idioter skall naturligtvis göra allt för att även fortsättningsvis göra staden attraktivt för detta klientel och bjuda på gratis lyxboende med havsutsikt.

Varför inte låta dom även bosätta sig gratis i Turning Torso också. Där kan vi snacka om utsikt som anstår ett parasiterande socialfall!

En utsikt som kanske nästan når ända till hemtrakterna därifrån man ”flytt” för sina liv!

Sandor Herold, invandrare med självfinansierat boende som snart lämnar Malmö för gott

16 thoughts on “Rosengård by the sea

 1. Men snälla vänner här på bloggen!

  Så länge LANDSFÖRRÄDARNAS
  kontakt med muslimerna finns kvar
  måste vi underhålla alla ”all-inclusive ”
  gratisgäster med mer än vad vi själva
  har råd med.

  Enligt kontraktet ska muslimerna få;
  ”positioner i alla viktiga styrelser i
  Sverige, inklusive Regeringen” !

  Försök förstå vad det betyder:
  – för dig !
  – för dina barn !
  – för allt du arbetat för !
  – för allt du drömt om !

  => ALLT detta är bortlovat till muslimerna!
  => ALLT detta är sålt till muslimerna !
  => Det är LANDSFÖRRÄDERI !
  => Det är socialdemokraterna!

  Skriv till SÄPO och fråga om kontraktet!
  Vi måste agera!
  Vi måste låta alla svenskar få veta att
  kontraktet finns!
  Vi måste få alla svenskar att förstå vad
  kontraktet betyder för dem!

 2. Det vore på tiden att premiera oss som betalat skatt hela livet.
  Fram för en nationalistisk regering. Låta alla vänsterfeminister ta hela flyktingkostnaden. Ja vill fan inte betala för dessa bidragsturister.

 3. Skicka en massa folk till En av de mest skyldigas ö. Låt han öppna sin plånbok…Några ensamkommande… 2 st Hej Hej tanter vid hans ytterdörr… Några kunde köra prostitution och droger i hans lgnht med sonen…Vad är det för märke på hans båtmotor?…Hans fru kanske vill uppleva lite multikulti?..osv

 4. Det ställer Borlänge-barnens glasskrav i en ny dager, så futtiga anspråk. Nog finns det lyxigare glass, i Borlänge, än den Hemglass saluför? Naturligtvis ska barnen få den glassen. Gratis!

  Städhjälp, SPA-vistelser, dyra åmärkeskläder, varför ska sådana nödvändigheter vara reserverade för dem som kan betala för sig? Anna undersköterska ska med glädje frambära sitt offer i form av inbetalda skatter, så att Amira arbetslös kan få del av det som alla har rätt till. Anna har inte råd med dylika excesser, men ska vara djupt tacksam över att ha ett arbete.
  Ursäkta, men jag försökte sätta mig in i vänstertänket.

  Det parti som förr stod på arbetarnas sida är nu ett parti som visar stort förakt för arbete!

 5. Då anser mupparna att även fattiga ska få bo i villa på Bellevue av rättviseskäl, på skattebetalarnas bekostnad.
  Ska detta föreställa rättvisa, på vänstervis?
  Hur ska då fattiga svenskar, som jobbat hela sina liv känna sig?
  Någon har som vanligt glömt att tänka och otroligt nog, är det alltid vänstern.

 6. Sandor:
  Ett glädjande beslut av er båda….
  Måste erkänna att jag har medlidande med en stor del av er urbefolkning. Själv glädes Stenbock som mest när jag på väg till/från Kastrup förbringar i en tunnel man byggt.Troligen för att slippa visa upp eländet.
  Visserligen är även utfarten för motorvägen norrut inte att förglömma !!
  Hoppas ni överlever sista halvåret i Arabstaden Malme…. Kämpa på !!

 7. Man kan inte begära för mycket av en vänsteridiot, fast det borde vara enkelt att få dessa som leker med andras pengar att börja tänka,
  först ge Malmö kommun en eller två varningar om att det jättelika stöd som Malmö erhåller för att försörja icke produktiva individer, att detta stöd kan komma att dras in ifall dom inte skärper till sig, att andra ska stödja Malmö kommun idag 6 miljarder för att dom ska leka Do Gooders med andras pengar, får dom hålla på att bygga lyxbostäder för icke produktivt folk kommer snart det ,kommunala utjämningsstödet i Malmö att ligga på uppemot 10 miljarder.

  Men det är typiskt att hon tillhör vänstern, ingen vettig tanke,
  hon tycker det är normalt att dom som jobbar ska ha ett par hängande på ryggen som inte själva bryr sig om att pengar förtjänar man, och inte
  låter andra jobba ihop dem!

  • Mxnxra gränsen runt malmö och stryp alla bidrag ifrån övriga Sverige på dagen…

   Dom kan betala alla menlösa extremistprojekt ur egen ficka…

 8. Vem bygger vi det NYA sverige för??
  inte fasen är det dom vi byggde upp det för, de kastas på soptippen, alla före detta arbetare som gladde sig åt pension efter ett helt yrkesliv har plötsligt fått insikten att de är värdelösa och egentligen rakt av ta livet av sig, för de är värdelösa så fort de fått pensions stämpeln i detta trygga socialistiska framtidsland
  eller hur det nu var & blev med det!!

 9. Bra Sandor Malmös politiker är totalt bortom all sans och vett. Miljoner öses över islamister i integrationsprojekt.

 10. Malmö verkar drivas i kommunistisk anda att leva på staten, som gamla sovjetunionen. Det krävs flödande oljekällor och diamantgruvor för att försörja såna samhällen. Men i brist på stora naturtillgångar belastar Sverige sina skattebetalare med kostnaden, så Malmö kan fortsätta den laglösa skattefördelningen. Fy skäms!

 11. Ganska dystert för folk som arbetar, sliter och betalar skatt, och blir av med jobbet och då a-kassan inte räcker, tvingas flytta ut, medan gratispacket stor-trivs.
  De har inte bara gratis boende, även el, tv, tidningar, värme, vatten, dagis och busskort.

  • Undrar om inte Mobilkontakterna till sina forna hemländer även bekostas av skattebetalarna? och det måste röra sig om åtskilliga hundratals miljoner?

 12. Den är tokiga stollamajan är väl en av många lyxkommunister som troligen bor i V Hamnen eller nåt annat säkert område om det nu finns några säkra områden kvar i Malmö.

Kommentera