Husbys smutsiga händer


BROTTSLIGHET & MEDIA. Aftonbladet publicerar idag en artikel om kriminella i Husby, tyvärr bakom betalvägg, så jag tänker inte läsa artikeln. 

-Pettersson kan dock med hjälp av bilden i rubriken konstatera att samtliga tillhör folkgruppen pixelhuvud och att de har väldigt smutsiga händer.

Aftonbladet nämner inga namn men de brukar heta Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga fördomar utan erfarenhet och namnen på killar som är dömda för grova brott.

Sofia Hvittveldt sitter i Socialdemokratiska studentförbundets förbundsstyrelse och visar med all tydlighet att utbildningen i Sverige inte lär ut verkligheten.

En gång var även Aftonbladet en tidning, nedanstående från år 2000.

Detta är bara en bild, det finns många…

Minns ni upploppen i Stockholm 2013 bröt ut under kvällen söndagen den 19 maj 2013 i Husby, då ungdomar i Husby satte minst 100 fordon i brand. Kravallerna påstods bero på att polisen skjutit ihjäl en knivbeväpnad ung man i nödvärn. Varför mannen var knivbeväpnad och hotade polisen vet jag inte.

Upploppen fortsatte under ytterligare fem nätter och oroligheter spred sig till andra delar av Stockholm och även till städerna Borlänge, Falun, Gävle, Linköping, Lysekil, Växjö, Västerås, Umeå och Örebro med flera.

32 poliser skadades och kostnader för många miljoner uppstod. Det blev riksdagsdebatt och det lovades åtgärder hit och dit men efter en tid fortsatte allt som vanligt och invandring ökade.

Det har nu gått drygt sju år och vi har fått gäng som Husbys hyenor, Dödspatrullen, Shottaz osv. alla bestående av invandrare får Mena-länderna…

Husby 2013

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Husbys smutsiga händer

 • Guest

  I Swedistan så är det inte bara höstmörkret som breder ut sig i utanförskapsområden. Jag upplever att det har varit väldigt mörkt under lång tid på grund av migrationspolitik som varit en total katastrof för vårt land. Det här visar åter igen att det är inte att det är inte svenska mydigheter i ghettona utan de nysvenska gängen. Värt att nämna är också att 9 av 10 som står gör skottlossningarna har utländsk bakgrund.

  Gilla

 • ossie

  Lite slarvigt pixlar syns ju ganska klart att det ser mörkt ut på Husbys bänk.

  Gilla

 • Billy Boy

  SVT:s program Morgonstudion hade idag generöst bjudit in två av Aftonbladets reportrar – Johanna Rapp och Christoffer Nilsson – för att de skulle få gratisreklam för sin artikel om Stockholms och Södertäljes gängkriminella, som publicerades i dagens tidning.

  Det som sägs och visas i Morgonstudion är ju ändå något lite mer än vad gemene man/kvinna är utestängda ifrån därför att Aftonbladet blockerat med en betalvägg.

  Avsnittet i SVT:s Morgonstudion på c:a 16 minuter kan ses och lyssnas till på länken nedan:

  Hemlig kartläggning av Stockholms gängkriminella

  https://www.svtplay.se/video/24909339/morgonstudion/morgonstudion-1-okt-06-00-2?highlight=hemlig-kartlaggning-av-stockholms-gangkriminella&position=4865&start=auto

  Gilla

 • Stenbock

  Och dessa importerade ”akademiker” får god hjälp av NGO,och deras hjälptross.
  För de som kan tyda tyska finns i nedanstående länk intressanta nyheter om denna organisation,med SOROS i bakgrunden som finansiär.
  Att Evangeliska Kyrkan står bakom som medhjälpare visste vi redan,men att det var sååå välorganiserat,var en nyhet:
  http://www.pi-news.net/2020/09/griechische-polizei-verhaftet-33-mitglieder-von-deutschen-ngos/

  Gilla

 • Kristina

  Jag är av den uppfattningen att alla politiska beslut numera vägs mot hur ”orten” kommer att ta emot dem, dvs. prio ett är att förhindra fler upplopp liknande det som genomfördes i Husby. ”Ortens makthavare” delar sannolikt min uppfattning.

  Gilla

 • ruben

  Annars är det enligt antisvenska politiker högerextremas våld, som hotar Sverige. För mej liknar den analysen extrem naivitet eller andra mentala avvikelser. Asylrätten sköts inte i Sverige efter Dublinförordningen.
  Ur Wikipedia
  ”Inom EU infördes 1990 den så kallade Dublinkonventionen, 2003 ersatt av Dublinförordningen. Enligt förordningen kan en asylsökande inte själv välja land, utan ska söka asyl i det första land personen anländer till vid sin ankomst till EU. Detta kallas för principen om första asylland.”

  FN:s flyktingkonvention
  ”Flyktingar är inte medborgare i mottagarlandet och förväntas återvända när situationen lugnat ner sig i deras hemländer. De kan dock normalt sett ansöka om naturalisation under samma förutsättningar som andra utländska personer i landet och på så sätt bli medborgare i det land där de sökt asyl och fått flyktingstatus.”
  Frågan är om det ens är lagligt att genomföra den gränslösa invandringspolitiken svenska politiker gjort i Sverige och kalla det asylrätt eller anhöriginvandring och nu arbetskraftsinvandring. Jag tror inte det.

  Gilla

  • Anders Lundin

   Exakt Ruben!
   Och hur fan är det möjligt att SD INTE ställer just den frågan till Pk?
   Varför följer ni inte Dublinförordningen?
   Varför följer ni inte FN:s flyktingkonvention?
   Varför tvingas de inte att svara på just de två frågorna?
   Varför kräver de inte svar?

   Gilla

 • Fjölet

  Det blir en intern hyllning när man exklusivt om dessa gäng i Dagsblaskorna.
  Vem f.. hyllar oss som arbetar betalar skatt, blir rånade, får inbrott, våldtagna mördade, betalar deras, barnbidrag, skolor och fan allt som de lyckas sabba
  Inte är det vi, får allt mer att betala i skatt
  That’s it
  Tack så mycket för vi bidrar med våra liv som insats, tack tack dagsblaskor för stödet!!

  Gilla

 • gamgubben

  Hyenor asätarna, flockdjur, kommunicerar med skrattliknande läten.
  En mycket obehaglig djurart enligt min mening.
  En invasiv art i vår del av världen, skall utrotas med det snaraste.

  Gilla

 • SVENSK

  Svenskar som inte ens är dömda/el kriminella brukar visas med ankikte och allt, varför vågar/vill man inte i detta fall?

  Gilla

 • Maja 2

  Dagens skratt:
  ”-Pettersson kan dock med hjälp av bilden i rubriken konstatera att samtliga tillhör folkgruppen pixelhuvud och att de har väldigt smutsiga händer.”

  Kasta ett nät över hela skocken, bunta ihop dem och skicka dem hem till mellanöstern från våra gator.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: