Malmö satsar tre miljoner kronor på arbetet mot afrofobi och islamofobi

INVANDRING. Malmös politiska ledning, alltså socialdemokraterna och liberalerna, satsar tre miljoner kronor på arbetet mot afrofobi och islamofobi. Pengarna ska användas till att exempelvis ta fram utställningar i ämnet. Samtidigt ser man över hur Malmö stad rekryterar chefer utifrån ett mångfaldsperspektiv, skriver Sydsvenskan.

-Pettersson säger att det är lätt att göra slut på andras pengar. Malmö får runt 6.000 miljoner om året, 16,5 miljoner om dagen från Sveriges övriga skattebetalare.  Detta för att det är för många muslimer och araber i staden som inte drar in till sina kostnader.

Samtidigt satsas det stora pengar på antisemitism till ingen nytta för judarna i Malmö är snart utrotade och de är inga bidragstagare.

Kanske det vore bättre att minska invandringen och satsa på vård, skola och omsorg..

Malmö får 16,5 miljoner om dagen. 6 miljarder om året av Sveriges övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs trots att staden är full med mångkulturell kompetens.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Bild från Jeander

10 thoughts on “Malmö satsar tre miljoner kronor på arbetet mot afrofobi och islamofobi

 1. Undrar vem som kommer att gå och se på dom utställningarna. Med all säkerhet inte dom som har störst behov av att se dom och till dom som det riktar sig. Eller är det kanske utställningar som talar om för svenskar hur dom ska integreras till mångkulturen. I alla händelser är utställningarna helt meningslösa. Dom kommer inte att ändra på något. Men dom skapar jobb för dom som ska ordna dom så att dom kan visa hur goda dom är.

 2. Tre personer bär sig illa åt på en fest, en svart muslim, en svart med svenskt medborgarskap och en helt vanlig svensk.
  Jag skäller ut dem och säger “Ni har betett er som svin.”
  Den förste kan anklaga mig för både islamofobi och afrofobi den andre för afrofobi, den helt vanlige svensken har ingenting att anklaga mig för.
  Har vi då ett rättvist samhälle om vissa kan använda sitt ursprung till att försöka ursäkta sitt uppträdande och beskylla mig för förföljelse?

 3. När ska Malmö politiker försöka ta ansvar och inte slänga ut pengar de inte har? Kommunernas utjämningsbidrag bör ses över så att kommuner som fullständigt skiter i att balansera sin ekonomi straffas… Varför inte se på hur Norge hanterar detta? Då skulle många kommuner verkligen arbeta på ett riktigt sätt som vi kan se i Sölvesborg…

 4. ” Samtidigt ser man över hur Malmö stad rekryterar chefer utifrån ett mångfaldsperspektiv,”
  Kompetens och erfarenhet är inget Malmö prioriterar vad det verkar, allt du behöver är rätt färg på skinnet eller tillhör rätt religion. Jag tycker synd om Malmöborna, inte nog med att man dras med ett styre som verkar vara både blinda och döva, nu ska man få chefer inom kommunal verksamhet som saknar kunskap och erfarenhet. Det kommer att bli polskriksdag

  “Pengarna ska användas till att exempelvis ta fram utställningar i ämnet”
  Hur ska det fungera? Tar man en person som anser att islam är en avguda dyrkan, drar personen genom en utställning med bilder på terrorister, mördare, bilder som visar hängda homosexuella eller stenade kvinnor. När personen kommer ut på andra sidan har han konverterat till Islam.
  Eller för att “bota” afrofobi så får den “sjuke” tillbringa en tid med Boko Haram och delta deras räder bland kristna afrikaner, där det gäller att mörda så många som möjligt är.

 5. Bara tre? Varför inte sex, eller rentav tolv?
  Alla vet att det inte kommer att förändra något.
  Även om de nämnda syften existerade. Fobi hit o fobi dit.
  Pengarna skulle man lika gärna kunna slänga i en brunn.
  Men det är klart, någon stoppar dem ju i sina fickor, som vanligt.

 6. Är det något vi ska vara förvånade över?

  Malmö ligger under socialdemokraterna
  /LANDSFÖRRÄDARNA!

  Det innebär att de måste följa det som
  är fastställt och utlovat i kontraktet, som
  socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999.

  Enligt kontraktet ska muslimerna installeras
  ”i slla viktiga styrelser i Sverige, inklusive
  Sveriges riksdag”.

  Försök förstå vad det betyder för Sverige!

 7. Är Malmös muslimer en så förföljd och utsatt grupp att man måste satsa 3 miljoner mot “islamofobi”?

 8. När kommer Sydsvenskan att anställa folk utifrån ett
  Mångfaldsperspektiv till den helvita redaktionen?????

Kommentera