Har Trump rätt om valfusk i USA?

UTRIKES. Ilhan Omar, 38, är flykting från Somalia, som 8-åring flydde hon och hennes familj till grannlandet Kenya, där efter flyttade familjen till USA. I mellanårsvalet i USA 2018 vann hon en plats i USA:s representanthus. Därmed blev hon tillsammans med Rashida Tlaib de två första muslimska kvinnorna i USA:s kongress. Hon är också den första kvinnan med hijab och den första flyktingen som valts till kongressen.

Om Ilhan Omar på bloggen…

I SVT med flera svenska medier hör vi dagligen om hur tokig USA:s president Donald Trump är och att är en idiot som påstår att det förekommer fusk med framförallt poströster.

Nedan videobevis på hur demokrater i USA köper röster, och det förekommer nog inte enbart i Minnesota utan även i andra stater och i länder som Sverige…

Ilhan Omar, ledamot av USA:s representanthus

-Pettersson tror inte för ett ögonblick att republikanerna är bättre, men jag undrar om vi inte ser klansamhället i närbild som vi även har exempel på i Sveriges riksdag…

https://twitter.com/Project_Veritas/status/1310834807774089216

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Har Trump rätt om valfusk i USA?

 1. Bondeklanen röstar oftast C och storbonde klanen på M.
  Klanen för vanliga löntagare röstar ofta på S och SD.
  Veganklanen på MP och V.
  Den frireligiösa klanen röstar på KD.
  Ingen klan röstar Liberalerna, de får ströröster.
  Förövrigt har jag just kollat på Trump och Biden. De hade svårt att få fram hur valresultatet skulle påverka en vanlig amerikans liv.

 2. Vi har valfusk även i detta land… klanröstning är bara toppen på isberget och S har systematiskt utfört detta sedan många år… jag var själv vittne till detta under valet 2018 och slog larm… Jag fick yxan i huvudet… inget hände… det tystades ned. Min enda tröst var att statsministern gjorde bort sig i direktsändning beträffande ett av de områden jag slog larm om.

  (Fick en klen inofficiell ursäkt efter valet från S/Hgf)

  • Hela den svenska befolkningen vittnade om det omfattande valfusket i förra valet.
   Nu har jag nått vägs ände med mina överklagan till Valmyndigheten. De svarar inte på HUR och VILKET ansvar de tog gällande det öppna valfusket.
   Jag har försökt i många omgångar.
   De struntar blankt i vad vi tänker och tycker.

Kommentera