Stäng

En enastående intressant och av riksmedia aldrig ifrågasatt kvinna

MEDIA. Alexandra Pascalidou Twittrar”Alla vi som sedan 90-talet varnat och vädjat och larmat om situationen i våra fattigaste förorter. Vi som talade om stegrande segregation, ökande klyftor, växande utanförskap som tickande bomber som nu briserar. Må insikten infinna sig och vändningen komma.”

Alexandra Pascalidou har gång på gång, år efter år viftat bort problemen med asylinvandringen och i stället bara talat om de fördelar som inte finns. Alexandra har ljugit och vinklat om hur bra asylinvandringen och asylinvandrarna är.

På bloggen finns en hel del om Alexandra Pascalidous eskapader…

Filmklippen är inte färska men Alexandra sitter fortfarande i tv-sofforna och ljuger som en mytoman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “En enastående intressant och av riksmedia aldrig ifrågasatt kvinna

 1. Pascalidou är ett taget namn. Finns bara en i Sverige! Kolla facebook. Finns inga med det namnet förutom kanske albanskan/rumänskan.
  Hennes föräldrar lär ha ett annat namn, som inte passade in i A.s ramar.

 2. Konstigt att Alexandra Pascalidou försvarar dessa senkomna grupper från MENA-länderna där många inte har någon respekt för den skattefinansierad socialförsäkringsystemet utan ha satt i system att plundra välfärden. Alexandras föräldrar kom hit som arbetskraftsinvandrare på 70-talet. Samma referensgrupp och många likasinnade greker,italienare, juggar, portugiser med flera började att arbeta direkt för att bidra till Sveriges välstånd. Flera av dessa som bor kvar här i dag röstar på SD.

 3. I ett av klippen påstår hon att invandring är lönsam, vilket är korrekt OM de som kommer kan börja arbeta från första veckan betala skatt vara kulturellt närstående vår kultur och vilja bli en av oss.
  MEN så ser det inte ut, vi får massor av underliga typer som kommer endast för att utnyttja vårt bidragssystem som byggdes för att vara en support för svenskar i tillfälliga problem. Vårt pensionssystem skjut i sank tack vare att massor kommer utan att bidragit med ett enda öre till systemet. Vilka blir lidande, naturligtvis svenskarna inte ”svenskarna” de flyttar snabbt tillbaka till det farliga landet utan att meddela myndigheter i Sverige och lever där gott på den svenska garantipensionen. Vi blir blåsta ytterligare en gång, naturligtvis med vetskap från våra otillräckliga klanmedlemmar i S, vilka hellre håller avtalet med sekten heligare än sina åtaganden till det svenska folket.

 4. Kan man var lågbegåvad och ointelligent på samma gång ?

  Stackars Jan Milld… Stå i studion och tjafsa 4 st mot 1.

 5. Lösningen har ett engångspris!

  => En returbiljett!
  Till skillnad från oss, uppfödda i Vårt Fosterland,
  så behöver de inte spara till biljetten!

  Men än en gång:

  Läs kontraktet som socialdemokraterna skrev med
  Muslimska Brödraskapet 1999!

  Du finner det om du skriver: ”SMR kontrakt” i sökrutan!

  Alternativt finns det här på bloggen!

  Detta är allvarligt för oss, våra barn, det vi arbetat för
  och för alla våra medmänniskor i Vårt Fosterland!

  Obs! Svenskar, födda utomlands tillhör Vårt Fosterland!

  Dock inte alla ”all – inclusive – gratis – gäster!

 6. Den här galenskapen har fått pågå i alldeles för många år nu. SVT har en stor skuld att betala till svenska folket. Det känns som det var 100 år sedan Ian och Bert, Jan Milld och Eva Bergqvist varnade för invandringens konsekvenser.

 7. Varför rotar man alltid fram Alexandra som någon sorts expert på dessa frågor ? Var bor hon själv ? Hon har kommit med så många ” sagor ” om allt som har drabbat henne genom årens lopp och avslöjats med flera lögner så hon är inte mycket att sätta tilltro till.

 8. Det vore tacknämligt om någon upplyste Patrasque om fakta om hur mycket invandrarna fått av det svenska folket och hur *payback* ser ut!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: