Ska även SD-sympatisörer kvoteras in?

MEDIA. Hanne Kjöller är utbildad sjuksköterska, fristående kolumnist på Dagens Nyheter, hon har tidigare arbetat på Expressen, Sundsvalls Tidning och Bohusläningen. Kjöller gillar människor som tänker själva och ogillar namnlösa samt blockerar ohyfsat folk och fä. Och troll.

-Pettersson misstänker att varken SVT, Sveriges Radio eller Hanne Kjöller tycker det är aktuellt att anställa journalister på journalistiska meriter för att få bästa möjliga resultat och allsidig täckning.

Hanne Kjöller och Cilla Benkö vet mycket väl att Sveriges Radio inte speglar hela Sverige, varken bland anställda eller i innehållet. Det satsas på hudfärg och en massa olika kön men när det gäller åsikter råder enfalden. Både Kjöller och Benkö tror att deras uppgift är att lära folk att tycka ”rätt” i ”rätt” frågor och rösta därefter…

Sveriges Radio har 3077 miljoner skattekronor under 2020 att bedriva propaganda för.

Om Hanne Kjöller på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Ska även SD-sympatisörer kvoteras in?

 1. En risk med kvotering är att den tar ner kompetensen i en organisation. Och hur skall man sätta gränsen tex hur många serber skall jobba i Kirunas gruva?

 2. Hanne Kjöller skrev och gav ut en bok 2013-08-15 med titeln …

  ”En halv sanning är också en lögn”

  I samband med utgivningen skrev hon själv följande i LitteraturMagazinet.

  »En halv sanning är också en lögn. Orden nådde mina öron första gången i en teveintervju för många år sedan. Formuleringen var Henning Mankells. Meningen har sedan dess legat och skvalpat i mitt huvud.

  Som mediekonsument har jag gång på gång blivit påmind om hur sant påståendet är. Hur journalister genom att utelämna vissa avgörande uppgifter kan skapa en helt felaktig, och då menar jag verkligen helt felaktig, bild av verkligheten. Vissa reportrar har mer och mer gått in i rollen som aktivister snarare än journalister. I stället för att söka sanningen, också när den är obekväm för den enskilde, har reportrar iklätt sig Robin Hood-kostymen och blivit ett slags överklagandeinstans som driver enskilda fall. Arbetsverktyget är ofta en dramaturgisk modell med offer, hjälte och skurk. Haken med denna Hollywoodtypiska berättarteknik är att den vanligen fördummar mer än den förklarar.

  Just för att jag tror på att journalister har en viktig roll i det demokratiska samtalet blir jag smått galen över utvecklingen. Just för att jag menar att ett upplyst folk är en förutsättning för en fungerande debatt. Just därför har jag svårt att uthärda alla dessa halvsanningar och hellögner. Och just därför skriver jag den här boken.«

  Hanne Kjöller

  http://www.litteraturmagazinet.se/hanne-kjoller/en-halv-sanning-ar-ocksa-en-logn

  Det lät ju väldigt fint då år 2013.

  Två år senare år 2015 drabbades Sverige av massinvasionen av ”flyktingar”. En oproportionell andel var s k ensamkommande s k ”gossebarn” från MENA-länderna, ffa från Syrien och afghaner från Iran.

  Dessa fullvuxna män frekventerade i olika festivaler och sex-trakasserade där aggressivt i grupp svenska kvinnor, ffa unga tjejer.

  Journalisten Hanne Kjöller fick tidigt information om detta bl a från polisen, men hon valde då att inte skriva någonting alls om vad som pågick ute i det svenska samhället. Hon praktiserade inte orden i sin egen bok ”En halv sanning är också en lögn” som publicerats två år tidigare. I stället höll hon tyst helt och hållet.

  https://www.skrivunder.com/uploads/images/tumblr_o0wrix81tn1r8n6aco1_12801.png

  Från vänster: Peter Wolodarski – chefredaktör DN, Dan Eliasson – fd chef för Polisen, Hanne Kjöller journalist DN & Expressen

  Trots att personerna ovan visste om vad som hände så rapporterade de inte något om de s k ”ensamkommande” männens sexuella övergrepp i grupp mot svenska flickor och kvinnor på festivaler i Sverige.

 3. Hanne Kjöllers fråga i sitt eget twitter-inlägg. Saknar värdighet.

  Säger mycket om hennes syn på demokrati. Hanne har en dålig respekt för vad alla andra människor har rätt till i ett land, med full yttrande- och åsiktsfrihet.

  Respektlöst, minst sagt.

 4. Tänk om SDsympatisörer ( över 1miljon som tvångsbeskattas till uppfostringsanstalten SVT ) skulle klassas som en folkgrupp.Då skulle det kunna krävas rättigheter.Man skulle peka på HMF lagen och påtala att man känner sig kränkt och lider av psykiska besvär på grund av det.Man skulle kanske engarera Tomas Åberg att driva saken.Skämt åsido,men man blir så trött på alla dessa SDhatare som får utrymme överallt.Man ska som god kommunist och miljöpartist hata Trump och SD.Man får inte vara med och leka i sandlådan annars.

 5. Det verkar vara en självklarhet bland aktivisterna att främmande folk har rätt att uppehålla sig i konungariket och dessutom bli försörjda av svenska folket.

  Säg upp alla konventioner och protokoll som begränsar vår suveränitet, gärna retroaktivt under förevändning att de undertecknats utan fullmakt. Ändra sedan tillbaka grundlagen, skala av felaktiga medborgarskap och ordna massavvisningar.

  Det finns säkert radiostationer i hemländerna som söker personal.

 6. Om nu C Benkö menar vad hon säger så skall naturligtvis SD folk anställas, om inte så verifierar hon våra misstankar att hon som politikerna bara pratar utan att hålla ord.

 7. Än har inte någon SD sympatisör fått sommarprata. Undrar när det kan bli akktuellt. Dagerlind, Ekeroth, Dick Erixon, Sjunnesson, Carlkvist vore lämpliga.

  • Några andra förslag är Pettersson, Julia Cesar,Thoralf Alfsson Lennart Matikainen, Elsa Widding, Mikael Willgert , Lars Bern,
   Rolf Malm, med flera?

   Men att någon av dessa skulle få Sommarprata i det allt annat än Neutrala? SR är och förblir en utopi, där frodas bara hel o halvkommunister röda o gröna, men nog skulle det va intressant att höra någon av dessa säga några sanningens ord om det fega och brklämmande samhälle Sverige blivit ?

 8. Politiska meriter är en fördel om man tillhör kommunistvänstern eller extrempartiet MP. SD hatarna uppför på samma sätt som nazisterna gjorde mot judarna.

Kommentera