Hets mot en del folk är lagligt…

ORÄTTVISA. En 75-årig kvinna i västsvenska Lilla Edet har åtalats för hets mot folkgrupp för en kommentar hon skrev på Facebook. I förhör medger hon att hon skrivit kommentaren, och berättar samtidigt att hon kallas ”svennehora” av invandrare på stan. I förundersökningen framkommer att organisationen Näthatsgranskaren hittade kvinnan med hjälp av ett automatiskt program.

Den handlade om ”McDonalds-Ali” som misshandlat personalen på en McDonalds-restaurang för att han fått vänta för länge på maten. ”Sätt in Anticimex de kan utrota ohyran vi har fått hit”, skrev kvinnan följt av en arg smiley och en tumme ned i november 2017. Enligt åklagaren hade hon därmed ”uttryckt missaktning om folkgrupp med anspelning på ras, hudfärg, nationellt och/eller etniskt ursprung”, skriver Nyheter Idag.

Vi har tidigare sett förslag på att Åkesson och SD ska utrotas med insektsgift från den “goda” sidan…

För en del år sedan beskrev Länstidningen Östersund, som kallar sig oberoende socialdemokratisk, Sverigedemokraternas partiledare som en stor brun kackerlacka på väg att gasas ihjäl med insektsgift, detta i anslutning till en ledarartikel.

Tidningsledningen på Länstidningen Östersund försvarade dock publiceringen och menade att det finns för lite politisk satir, enligt Sveriges Radio.

På nazisternas tid kallade man judar för kackerlackor, när media framställer  och löss för att … När media avbildar Jimmie Åkesson som en kackerlacka och liknar SD som skadedjur blir det dock inget åtal. Det ska Åkesson och SD tåla, en kriminell babbe ska dock inte tåla att bli hotat med Anticimex av en 75-årig dam…

-Pettersson säger att rättsväsendet är ett skämt och åklagarna är politiska aktivister som påstår att deras arbetsbelastning är så hög så mord, våldtäkter, bilbränder, skjutningar, knivslagsmål,  stenkastning inte hinns med.

Min syn på saken:

 • Ge damen medalj
 • utvisa babben som är dömd för flera brott
 • åtala Näthatsgranskaren för sabotage mot rättvisan
 • avskeda åklagaren
 • avskaffa lagen om Hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Hets mot en del folk är lagligt…

 1. “Alla djur är jämlika, men vissa djur är mer jämlika än andra.”

  Där är vi nu.

  Regeringen är svenskfientlig. Helt klart.
  Finns ingen motsvarande lag såsom ‘hat mot svensk etnicitet’ vs “hets mot folkgrupp”, så fritt fram skända svennedjävlar och svennehoror.
  Om det fanns en konkurrerande lag mot ‘hat mot svensk etnicitet’ då skulle en hel del bli fällda. Jag skulle börja med regeringen och inkomna våldsverkare, våldtäktsmän med kännbara straff ink utvisningar.

  Våldet är här i stora portioner och nästa projekt på tur blir försök strypa åsiktsfriheten. Ja, utom för de som är mer jämlika än andra då vill säga.

 2. Intressant att ohyra räknas som folk grupp. Kackerlackor har resande ofta fått med i sitt bagage och blivit ett otrevlig olägenhet.
  Är det hets mot folkgrupp att försöka utrota dem?
  Verkar mer som det är ett nedvärderande tankesätt från anmälaren och de som driver fallet.

 3. Detta visar ju än mer att vi måste välja bort de partier som gör allt för att svenskarna och Sverige ska fullständigt haverera !

  Efter detta kommer du då rösta på :
  Socialdemokraterna
  Moderaterna
  Miljöpartiet
  Vänster Partiet Kommunisterna

  Främst dessa 4 partier, förespråkar ÄN MERA AV DETTA I SVERIGE !

  Vill DU rösta för dessa !? 🤮

  ☀️☀️☀️☀️☀️
  Till kvinnan som sa sanningen !

 4. Tex. ryssar får man hetsa emot utan efterföljder ! Svenska media hetsar mot ryssar varenda dag ! Eftersom man nu inte får gnälla på negrer och araber så har man gjort det tillåtet att avreagera sig mot ryssar !

 5. Tack Pettersson! Din syn på saken är helt korrekt,samt att om man inte ser att vi blir bedömda med “dubbla måttstockar” är både blind och döv! Hets mot folkgrupp har kallats en “gummilag” och har används på fel sätt? Vid ett flertal tillfällen har det nämnts att lagen kan användas mot den eller de som verbalt eller skriftligt kränker t.ex. en svensk eller en svensk grupp? Har vi ett havererat rättssystem?

 6. Tillägg till Petterssons förslag:

  Definitionen för ”folkgrupp” är
  mycket diffus.
  Det behövs tydliga anvisningar
  för vad som ska räknas till en folkgrupp!

  T.ex.:
  Är det människor med DNA inom en viss
  grupp? – villa är gränserna?
  Är det en folkgrupp med vissa gener och
  då vilka gener? – gränser?
  Är det människor med visst intresse och
  då vilka är gränserna för intresset?
  Är det människor med viss hudfärg och
  då vilka tekniskt verifierade färger eller
  vilka reflekterade frekvenser till hör
  gruppen?
  Är det människor med vissa kunskaper och
  då villa?
  Är det människor med viss längd, bredd,
  vikt, hållning, sätt att gå, rörelsemönster
  eller humör?

  Finns definitionen ”folkgrupp” validerad och
  när kalibrerades mätsystemet som
  definierar definitionen?

  Jag är övertygad om att jag skulle, i en
  rättegång, kunna få åklagaren att sätta
  påståendet, ”hets mot folkgrupp” i halsen!

  ”Folkgrupp” har lika starkt evidensbaserat
  underlag som ”gud” i religioner!

 7. Men nu måste vi instifta nya lagar omgående ! Dom ska enbart gälla alla tanter (damer) över 70 år.Dom lyder som följande : Dom får inte bli förbannade.Dom ska även tåla att bli tilltalade på ett oförskämt sätt.Dom får ej heller ha ett facebook eller twitterkonto.Om dom trotsar dessa lagar skall deras usla pension omedelbart dras in alternativt utkräva skyhöga böter så dom tvingas gå från hus och hem.På så sätt har vi eliminerat denna samhällsfara som dessa tanter ( damer ) utgör.Tomas Åberg kan sedan fira med champagne när dessa lagar vunnit laga kraft.

 8. 👍 👍 👍 👍 👍

  Artikelförfattaren skrev modigt och riktigt. Svenska folket står inte bakom denna typ av strafftänkande. Det är en folk•föraktande “elit” som hittat på det i ett förtryckande syfte!

  👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 till alla modiga som står upp för det rätta!

 9. Se i vilket fall som helst till att hon har en dräglig pension, det är inte alltid att en kvinna i hennes ålder har det.
  Att vi riktiga svenskar blir särbehandlade nu för tiden är ett axiom.

Kommentera