8 thoughts on “Dagens

 1. Vet inte hur det är i Australien, men Sverige har alltför många professorer tycker två forskare vid Lunds universitet, som i Svenska Dagbladet skriver: ”Det har gått inflation i professorstiteln. Det stora flertalet är internt befordrade lektorer som inte behöver ha visat sig bättre än andra i en konkurrenssituation. En gång i tiden omgärdades professors­titeln av ett fint skimmer. En professor förväntades vara en kvalificerad akademiker. En ledande kunskapsauktoritet att lita på. Som forskningsledare var vederbörande central för en institution. Professorskåren var en tung grupp på universiteten. Fortfarande tror väl många att professorstiteln borgar för akademisk kvalitet. Att folk med titeln har fått denna då de hävdat sig i hård konkurrens och därför är framstående personer att lita på…” (Låst artikel): https://www.svd.se/forskare-sverige-har-alltfor-manga-professorer

 2. Och vill ni höra nått ännu sjukare….
  ett barn på ca.16-år, styr ledare över nästan hela världen och pratar om miljön som hon vore allvetare och gud själv…..ha ha ha ….
  Ett barn….Greta…. ni hör, ha ha ha …
  Och dårar följer henne blint 🤒

  Världen är verkligen sinnessjuk ! 🤢

 3. Kvinnan på bilden ler och ser uppriktigt glad ut, märkligt kan jag tycka, borde hon inte se åtminstone lite bekymrad ut? Hon är såklart medveten om att australienska skattepengar är på väg i överflöd, hon är nöjd, stora hot och snäv tidsram för utförande brukar fungera. Kanske hela artikeln kan översättas och exporteras till Kina?

 4. Konstigt det där med klimatförändringar. Enl hysterikerna måste vi ha haft ett 100% perfekt klimat för alla förändringar verkar ju vara till det sämre eller hur. Sen den värste av dessa sk experter är den där Rockström ju fler småungar han kan skrämma upp desto rikare blir han.

  • Borde vara straffbart att skrämma upp barn och ungdomar, med dessa klimatlögner.
   Många känner ångest och skräck inför klimatet, när det i verkligheten borde vara massinvandringen som skrämmer folket.

 5. Skamlöst när aktivister använder sin professor titel, för att lägga tyngd bakom korkade påståenden.
  Vissa känner nog sig tvingade att stötta politiska aktivister, för att få nya forskningsanslag.
  De som vågar säga sanningen om klimatlögnerna , är oftast de som gått i pension.
  Hemskt när forskning och vetenskap påverkas av de som delar ut anslag.
  Vi ser hur vetenskapen fungerar i länder där islam styr. Koranen står över forskning.

Kommentera