Botten är nådd av Strandhäll och hennes Morgan!

INSÄNDARE. Hon är precis som de människor hon hätskt beskyller som oärliga och farliga. Fast många gånger värre! Hon är så barnsligt genomelak att man fullständigt baxnar över bristen på anständighet och moral. Hennes senaste utfall mot Jimmie Åkesson anser jag ger anledning till polisingripande. Jag återkommer strax till det.

Rolf Malm

Nu är hon ju inte vilket troll som helst.   Utsparkad minister, nu sossarnas talesman för jämlikhetsfrågor. Nu i par med Morgan BagdadBob Johansson. En sossepamp med andra ord. Dessvärre är hon också göteborgska och en skam för oss andra i Götet.

Som socialminister sparkade hon ju Försäkringskassans chef Ann Marie Begler av oklara skäl och fälldes efter misstroendevotum väckt av Moderaterna. Jag är beredd att sätta några tusenlappar på att det var som hämnd på Begler av personliga skäl och för att slippa ansvar för nedskärningarna inom Försäkringskassan. Som hon beordrat Begler att genomföra. Det kallas normalt för ministerstyre.

Sedan dess spyr hon sin galla i sociala medier. Upprepade gånger avslöjad med att under annat namn berömma sina egna inlägg. Hon hade helt enkelt glömt att byta konto. Hur dum får man bli?

Nu har hon gått över alla gränser och borde anmälas för förtal. Efter den usla Aktuelltintervjun med Jimmie Åkesson har Nike Nylander utsatts för hot. När Åkesson senare fick frågor om dessa hot inledde han med att säga ”Jag förstår att man kan bli upprörd och förbannad när man tycker att statstelevisionen fokuserar på trivialiteter samtidigt som landet står i lågor….”

Annika Strandhälls manipulerade klipp på Facebook

Där klipper Annika Strandhäll Åkessons svar och skriver ”Jimmie Åkessons reaktion när Nike Nylander och hennes barn nu dödshotas säger allt. Som vanligt tar han inget ansvar. Jag vet inte – är ju hans mantra. Detta är inte ett parti som andra, tro inget annat”.

Men hon väljer bort fortsättningen på Åkessons svar ”…. men med det sagt undrar jag vad det är för empatilösa imbeciller som tar sig rätten att kränka och hota en journalist och hennes barn. Kritisera, absolut, men kära nån, behåll anständighet och saklighet”.

Jimmie Åkesson originalinlägg på Twitter

Det kunde ju vara ett svar även på häxan Strandells djävulska trick. Man kan ju fråga sig varför inte Stefan Löfven kan hålla sitt parti fritt från fällda mördare, våldtäktsmän och otäcka typer som Strandhäll. Som saknar all moral, anständighet och saklighet. ”Men så lätt är det för politiker att föra landets mest lättlurade väljare bakom ljuset” skrev en röst på Twitter.

Det är så oändligt oförskämt mot väljarnas intelligens att bete sig som Annika Strandhäll. Ett vrak som gått ohjälpligt på grund. Hon underskattar vanligt bondförstånd och överskattar drygt sitt eget. Som imbecill och empatilös tar hon sig rätten att kränka och hota en vald partiledare och alla hans sympatisörer.

Än värre blir det när landets justitieminster Morgan Johansson följer upp sin sambos attacker och skriver ”Så här beter sig SD:arna på nätet. De tål inte att bli motsagda och hatar oberoende journalister…” Har de kommit överens om tilltaget över en pava rödvin? Det är ju fullständigt oacceptabelt att två hjärntvättade tokdårar på högsta politiska nivå får utnyttja sin ställning för att döma ut ett parti som håller på att bli det största i landet. Det är OBESKRIVLIGT obehagligt och liknar mer eliten i Sovjet och Nazityskland än ett demokratiskt, folkstyrt Sverige. Vem är det som inte tål att bli emotsagd – Åkesson eller Johansson, karln som ska ansvara för rättssäkerheten i landet? Man mår nästan fysiskt illa.

Rolf Malm

Ps. Det är för djävligt att dessa sossepampar i decennier har fått skriva om sin historia för att dölja verkligheten med bluffar, omskrivningar, skandaler, svek och lämna friserande skrönor till eftervärlden. Det är så osant som det är sagt. VARMT TACK för allt stöd och ekonomiska bidrag till mitt grävande och skrivande här, i Nya Tider och på en bok om allt detta.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Skriv på för folkomrosta2021.se

29 thoughts on “Botten är nådd av Strandhäll och hennes Morgan!

 1. …ganska så säker på att Jimmie Åkesson kan, om han ville nedlåta
  sig ge svar på tal…om han skulle göra det, är risken stor för än större
  soptipp än va politiken i Sverige redan är…hoppas och tror(?) på ett
  mentalt tillfrisknande bland landets väljare…de är de enda som möjl.
  kan rädda landet ur den uppkomna sits som sossar idag satt oss uti!

 2. Alla svenska vet att socialdemokraterna är det största hotet mot demokratin i Sverige och det är inget man behövts anstränga sig för att komma fram till med anledning av att socialdemokraterna varit dom som gjort allt för att detta ska nå ut till svenska folket själva, och vet ni vad dom har lyckats med detta, så vid nästa val kommer dom att märka hur väl dom lyckats med sin propavan.

 3. Om såsseriet över huvudtaget skall ha någon uns av chans i kommande val så bör sänket A.S. byta ut sitt läppstift mot ”Loctite” !

 4. Det som gör Jimmie Åkesson och SD så hatat av vissa
  har inte med rasism och annat värdegrundstjafs att göra,
  vi vet , men även dom vet att det SD sagt i många årär rätt,
  därför blir sanningssägare så farliga för dom manipulativa
  varelserna bland P K folket, och därför kör dom idiotiska
  fraser om rasism, men samma figurer håller truten när dom
  andra partierna snor SD åtgärder och gör om dem till egna,

 5. Hon bara bekräftar hur korkad hon är, det vill säga
  Helnöt.. Tycker att Jimmie borde polisanmäla både henne
  och den lille fjanten från Höganäs för förfalskning av
  andras uttal, varför godtar Twitter omskrivning av hennes
  falska manipulation av en mening?, När man spelar fin i kanten
  vid andra sammanhang ?

  • För att bli dömd måste du vara vid dina sinnes fulla bruk.
   Tyvärr Tony så går hon under det begreppet .

 6. Ja, vi har en djup spricka i landet. Många avskyr SD och många andra avskyr S och de andra. Väldigt hårda ord från respektive sida.
  Så hårda ord som strös omkring riskerar att göra sprickan större än den borde vara.
  Alla personangrepp med hårda och förolämpande utryck, vad är nyttan med det?
  Jag tror att nya generationer skall till för att lösa det. Och då kommer sakfrågorna åter vara på tapeten.

 7. För Morgan var ju inte vägen till nollpunkten så lång, 165 cm om jag inte har fel. Själv 195 tycker jag mig har märkt att de som är korta har mindervärdighetskomplex som visar
  sig i att de aldrig kan eller törs erkänna egna fel, de ser bara andras. Dessutom är de som de små ulltussar som kallas hundar, de bara gläfser och skäller till ingen nytta för ingen blir rädd.

  • Vad f-n säger du?? Är själv 165 men delar vare sig
   hans korkade åsikter eller hans falskhet i övrigt och
   ljuger inte på långt när som Morgan J. Gör.

   • Tony Det finns undantag. Det ligger i uppfostran i hur man bör bete sig mot andra.

   • Rysslands president Putin är 169 cm lång. Churchill och Stalin var båda knappt 165 cm långa men ändå knäckte de Hitler (medellång 175 cm).

  • När min kompis rådfrågade sin
   rådgivare på banken om att sälja
   halva sitt företag till en person var
   bankmannens första fråga:
   Är han kort?
   Svaret var: Ja.
   Bankmannen: ”Då ska du vara försiktig!”
   Han dålde och det gick inte bra.

 8. Trollen på Sveavägen 68 i samarbete med Expo är det mest troliga.
  Sånt skit är det ända de är duktiga på,
  Fast ibland så trampar de i klaveret och visar öppet var det kommer ifrån.
  Ingen SDare skulle nedlåta sig till något sådant.

 9. Man undrar om de som sitter vid makten i Sverige är så upptagna med att hata och bekämpa SD så att de inte ser hur illa ställt det är i landet.

 10. Att hissen har stannat redan på bottenvåningen både hos Strandhäll och Morgan Johansson råder det ju inga som helst tvivel om.

  Men dom som man i första hand ska kritisera är ju alla dessa fullständiga idioter som befolkningen i Sverige består av, och som dessutom har röstat fram dom.

  Att det var ett stort misstag att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige får vi dagligen bevis på, speciellt när regeringen mest liknar en samling lobotomerade zombier.

   • Det är en bra historia men inte helt sann. MP bildades 1981.

    1967 avskaffades sinnesjuklagen och psykiatrin flyttades till hälso- och sjukvårdslagen.
    Under 1970-talet flyttades en stor del av resurserna från anstaltsvården till den öppna vården. Samtidigt fungerade mentalsjukhusen fortfarande som en förvaringsplats för långtidssjuka. Antalet platser krympte dock stadigt och 1990 var antalet patienter nere på 5.000 från att ha varit 36.000 år 1967.

    I samband med den stora psykvårdsreformen 1995 fick kommunerna ansvaret för att ge psykiskt funktionshindrade boende och försörjning. Syftet med reformen göra det möjligt för dem att bli delaktiga i samhället. I praktiken betydde dock reformen besparingar, då kommunerna saknade resurser. I samma veva lades många mentalsjukhus ned. Tusentals patienter skrevs ut och placerades i egna lägenheter. Men stödet de fick var ofta otillräckligt. Åtskilliga hade tillbringat hela sina liv på sjukhus och hade svårt att finna sig tillrätta i samhället. Många blev isolerade, missbruk av alkohol och andra droger blev vanligt, liksom hemlöshet och självmord. Sedan 1995 har två av tre vårdplatser inom psykiatrin försvunnit i Sverige.

 11. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  ”Det är synd om människorna”.
  (Frän August Strindbergs drama Ett drömspel.)
  Är det synd om Annika Strandhäll ?
  Kanske är hon endast okunnig, därmed naiv och med det följer stupiditet.

 12. @Mona? Kanske är det så att du är den riktiga Mona, eftersom du önskar att hon (du själv) blir statsminister.
  Min hypotes att det var journalisterna som startade drevet i Toblerone-affären som gjorde att hon fick gå. Media var då inte pk men det var det när Juholt fick gå. Nu var det inte media som startade drevet utan vänsterflanken inom socialdemokratin.
  Andra gången Mona blev tagen var det livvakten som var inne med hemligheten.

 13. Svårt att finna ord som beskriver dessa bägge individernas hat mot ett parti, som de förstår hotar deras eget. För att göra det måste man sänka sej till deras nivå och så långt kommer jag aldrig gå. Jag vill behålla min självrespekt.

 14. Hon Stranddräll har lärt sig av journalister, de gör ju så ständigt efter en intervju som inte är direktsänd, klipper vinklar förnedrar de som inte passar in i PK skorna. Sovjet, DDR och stormakten det humana Sverige! Insha’Allah!

 15. Att någon vid det här laget bryr sig om den lille hånflinande SD hataren morgan är obegripligt. Två SD hatare under samma tak så kan det inte bli andra skriverier från dessa sinnesslöa individerna.

Kommentera