16-årig invandrare gripen misstänkt för mord i Eskilstuna, döms han väntar tre års ungdomsvård…

BROTTSLIGHET. En 16-årig invandrare har anhållits misstänkt för mord och mordförsök efter att en jämnårig invandrare hittats ihjälskjuten i Eskilstuna under torsdagen, skriver polisen.

Döms 16-åringen som nu gripits i Eskilstuna för mord så väntar tre års sluten ungdomsvård för mördaren, enligt praxis. Bovarna darrar av skräck. Den 1 januari 2020 blev barnkonventionen lag i Sverige. Den ger dömda under 18 år, även mördare rätt till egna mobiler, surfplattor och datorer när de sitter inne. Det innebär att kontakten med kriminella gäng kan fortsätta utan att någon kan sätta stopp.

 • TIDIGARE 2020-09-18. Nummer 30 död i Eskilstuna

BROTTSLIGHET. En person har dött efter att ha blivit skjuten under torsdagskvällen. Mannen hittades skadad i Nyfors i Eskilstuna kommun efter att polisen fått larm om höga smällar.

Polisen spärrade av brottsplatsen och har inlett en förundersökning om mord. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med vittnen, skriver de på sin hemsida.

– Pettersson säger att det är bra fart på mångkulturen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “16-årig invandrare gripen misstänkt för mord i Eskilstuna, döms han väntar tre års ungdomsvård…

 1. Mord borde straffas med bibelns värdering:
  ”Öga för öga och tand för tand!”

  D.v.s. mord avslutar livet ……………….
  Mördaren bör sitta inne resten av livet!

  Varför får en mördare mindre straff än
  det den mördade drabbas av?

  Den mördades närmaste och anhöriga
  drabbas resten av sina liv av förlusten.

  • Intressant att vi har någon här på bloggen
   som tycker att vi ska mörda mer!
   = någon med ”tummen ner”!

   – men denne har kanske rätt?
   Vi har ju för många i landet som vi
   inte har någon nytta av ……..
   – de som heller inte har tillfört något av
   värde till Vårt Fosterland

 2. Då hamnar han på Råby,eller liknande hotell. Öppna dörrar och fritt att lämna,när han så önskar !! Abzurdistansk rätt o. rättvisa…..

  • Hjälper föga. Utvisning av hela klanen för all framtid. plus alla icke självförsörjande även de med låtsas jobb.

 3. Att en 16 kan mörda ja det har bevisats flera gånger. Att en yngling kan äga ett skjutvapen beror på endera att han sålt knark och har pengar eller att någon äldre försett honom med vapnet eftersom de vet straffen blir låga. Om alternativ ett gäller så varför har inte föräldrarna förstått att han har gott om pengar och från var kommer rikedomen? Föräldraansvar gäller väl alla föräldrar hoppas jag. Det andra alternativet, klanen väljer en som utför dådet och hjälper honom så när han kommer ut efter 18 månader är han en rik man eller har en bättre status inom klanen.
  Vi måste bli hårdare bättre på att sätta dit de äldre som bär ansvaret. Utvisning utan onödig fängelsekostnad, kom ihåg att varje dygn kostar nära 6000:- för en fånge 9700000000 dividerat med 4500 fångar per år ger 2158433 dividera med 365 så är kostnaden 5913:- per dygn och fånge.
  Jämförelse i Västervik kostar en plats på ett äldreboende 1603:- per dygn varför ska vi inte ha råd med det dubbla för våra äldre eller att slopa avgiften för de som nyttjar ett äldreboende?

Kommentera