Vad går miljöpartisten på?


INRIKES.  Regeringen bestående och socialdemokraterna och miljöpartiet föreslog för fem dagar sedan lbilar ska från att den som har råd att köpa en ny elbil ska få 70000 kronor i inköpsstöd, elbilssubventionen ska finansieras med högre skatt på bensin och elbilar. 

Nu twittrar Lorentz Tovatt, riksdagsledamot, klimat- och energipolitisk talesperson för miljöpartiet att det inte ska vara subventionerat att äga en bil.

-Pettersson undrar vad han går på under arbetstid? Det verkar vara starkare än den traditionella svenska drogen brännvin…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Vad går miljöpartisten på?

 • Sofia

  Sitter på balkongen och tittar ut över medelhavet efter att ha solat och badat halva dagen. Den första halvan plockade jag lite egna druvor och mornade mig. Det är såå skönt att slippa det veritabla helvete som dumsvenskarna i majoritet ordnat åt sig själva och bara behöva läsa om de förrymda dårarna i det som förr var riksdagshuset (nu det nya kombinerade Beckomberga / Karsudden och Säter allt i ett).

  Gilla

 • Tony

  Lorentz Tokhatt får sådana spel med jämna mellanrum.
  detta är helt naturligt från en miljöpartist!

  Gilla

 • Guy F

  Går säkert på något närodlat, klimatsmart, skattefritt och allt detta ihop blir nog som att blixten slår ner i en redan svag skalle.

  Gilla

 • gamgubben

  De här gossen L. Tafatt tycks inte kunna hålla en tankelinje utan han hoppar från tuva till tuva, men har kommit så långt ut på gungflyt att han är kan anses förlorad.

  Gilla

 • Harrysson

  Dessa extra dumma miljöpartister. För ett par år sen förbjöds ogräsmedlet roundup, nåt år senare började det säljas till samma pris utan den fungerande substansen i innehållet och helt verkningslös till samma pris hos diversehandlarna!?!?!?!? Så nu sprayar svenskarna RIKTIGT giftig glykol
  på parkeringsplatser grusgångar mellan trädgårdsplattor och garageuppfarter! ja ja säger bara det ……

  Gillad av 1 person

 • Weronica Selby

  Dom ar sa djavla taskiga mot mig och min gamla 1983 Volvo

  Gilla

  • Sofia

   Gör som jag. Flytta utomlands och ta med din gamla Volvo och låt den fortsatt vara svenskreggad. Se bara till att hålla den försäkrad, för du behöver inte besiktiga den någonsin mer. 🙂 Sköter du bara om den så att den är trafiksäker så bryr sig polisen och myndigheterna i ett sunt land inte ett skit.

   Gilla

 • Jörgen filipsson

  är det inte Lorentz Tovatt som kör en gammal buss från tror 60 eller 70 talet som thoralf nämnt i sin blogg Den är riktigt miljövidrig om man skall prat miljö

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Ja, miljö-extremisterna har ju en mycket lång och gedigen tradition av att suga i sig diverse svamparter och andra narkotiska preparat. Detta har de ju själva stolt deklarerat.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: