Stäng

Damlandslaget för BLM

Det svenska damlandslaget i fotboll valde att knäböja inför VM-kvalmatchen mot Ungern. En manifestation till stöd för den BLM-rörelse som i många länder kidnappats av våldsbejakande vänsterextremister och svarta våldsbeivrare.

I etablerade medier kallas kritiken mot denna gest för hatfylld och kritikerna sägs göra sina röster hörda i högerextrema forum.

En som fått symbolisera damlandslagets stöd till denna våldsamma rörelse är Magdalena Eriksson, numera spelande i Chelsea. Så här förklarar hon sitt engagemang.

”Att gå ned på knä var inget svårt beslut…//…Det handlar inte om politik eller om en politisk handling. Detta handlar om medmänsklighet och det faktum att alla är lika och att ingen ska behandlas olika p.g.a. färgen på sin hud, sin ras, sin sexualitet, kön eller något…//…Vi kommer att göra det igen”

Eriksson och damlandslaget får stöd av förbundskaptenen Peter Gerhardsson som menar att damernas manifestation är jättebra och att samhällsengagemang är en viktig ledstjärna.

Nu vet jag inte om förbundskaptenen och de här tjejerna känner sig nödgade och om alla innerst inne står bakom hyllningen till BLM. Fast tar man ställning för något, får man räkna med att andra tar ställning mot. Visst gick deras lilla manifestation hem i vänsterkretsar, men knappast hos de som i främst utländska medier lärt sig vad BLM egentligen förvandlats till.

Våld, mordbränder, vandalism, mord, hat är bara några ingredienser där BLM dragit fram. Ropen om att alla vita är rasister och att alla poliser är svin tillhör rörelsens mest använda uttryck. Om de här små damerna och landslaget får del av sanningen, vilken jag betvivlar att de känner till, så kanske de inser att de ger bränsle till de lågor som redan satt butiker, bostadshus och bilar i brand.

Den givna frågan till dessa små damer är varför de inte manifesterar mot de gängvåld som mördat små flickor, som sett unga pojkar torteras, som sett gamla människor rånas i sina egna hem, som sett poliser attackeras och kvinnor gruppvåldtas. Är de omedvetna om denna sanning också eller är sanningen lika obehaglig för dem som för de socialistiska partier som tillsynes verkar ointresserade av att lyfta fram den?

19 reaktioner på “Damlandslaget för BLM

 1. Helt enkelt så fattar de inte vad de hyllar. Dumma i huvudet alltså. En oorganiserad organisation som drivs av hat, anarki och lust att mörda människor och sätta samhället i brand. Plötsligt råkar de små flickorna (nedsättande ordval) ut för terroristerna. Karma kommer.

 2. Dom vet nog mycket väl att BML är vänsterextremism, hur skulle dessa 11 spelare röstat om det vore val idag…endast på V MP och kanske någon i deras synsätt vilsen person, på S.

 3. Tänk om någon gjort en manifestation och bränt koranen på fotbollsplanen. Hade vänstermedia tyckt att detta varit bra?

  1. Svenska kvinnor biggest black Lovers fy fan säger man

   Så inte förvånande att dom går ner på knä o hoppas få blackishen

   Överallt

   Skam skam

 4. Hur dumma är de i damlandslaget?
  ”det handlar inte om politik eller politisk handling…”
  Det är väl precis vad det gör.
  Ni kan hålla på med vilket skit ni vill på er fritid men när ni är i landslaget är ni representanter för Sverige. Era politiska manifestationer målar hela Sverige med skitpensel.
  Värst av allt är att landslagsledningen står som mähän och gör ingenting. Är damlandslaget vuxendagis?

 5. Kan de inte spela med burka på huvudet ?
  De slipper man se dom samtidigt som de värnar om islam och förtrycket av kvinnor.

  Idiotin är total ! 🤒

  Ps. Dessa små vilsna, lättledda kvinnor utan eget tänkande är så så dum-naiva.
  De kommer garanterat själva kulturberikas av ett gäng AIDS-baaaarn ( gubbar mellan 18-50 år ).

  Sverige fortsätter att skämma ut sig för hela den civiliserade vuxna världen. Med Stefan Löfven i spetsen 🤮

 6. Men vem bryr sig om alla ”bruna” människor. I USA har ”svarta” samma möjligheter som vita att studera och skaffa sig en karriär, men alla ”bruna” barn som lider i flyktingläger i Yemen, vem bryr sig om de, vem går ner på knä för deras skull? Eller alla de fattiga ”bruna” barnen i Bangladesh som sliter i fabriker så att vi i väst ska kunna köpa billiga varor. Vem går ner på knä för deras skull? Vem bryr sig över huvud taget? Eller alla föräldralösa ”bruna” barn i Indien, vilket landslag går ner på knä för att visa sin solidaritet med de barnen? Jag tror att allt handlar om politik på vänster-högerskalan. BLM är ultrakommunister och ”hjärndöda” svenskar ställer upp på allt som på ett eller annat sätt djävlas med Trump

 7. Damfotbollen gör sitt bästa för att sänka sig själva, Dessa vänsterflator kommer nog att få ha jobb vid sidan om fotbollen.

 8. Feghet och ren dumhet ligger bakom denna manifestation,
  när man inte lotsas om den våldsspiral som drabbat det
  Svenska samhället, och som utförs av importerade gangsters.

  I den mån det förekommer någon rasism i samhället så
  borde kanske dom knäböjande damerna tänka på vad
  som utgör grunden för denna? Att få sina barn dödade
  eller lemlästade och våldtagna av idioter som är totalt
  okänsliga för vad resultatet av deras härjningar
  åstadkommer , samt samhällets daltande med dessa
  individer skapar hat o ilska., men på dessa tänker inte
  dessa egotrippade damer..

  Sen Den Svenska Median ja: Alla som klankar på
  sådana enögda manifestationer blir per Automatik
  till Högerextrema? Men den intelligens befriade
  vänsterpöbeln blir till Aktivister när dom slår sönder
  halva stan??

 9. I en intervju på Swebbtv redogör Stig Berglund för hur George Soros’ stiftelse ”Open Society” bistår olika aktiviströrelser, hur stiftelsen stoppar in pengar i grupper som uppträder som folkliga gräsrötter, driver identitetspolitik, ställer till bråk, ställer grupper mot grupper vilket splittrar samhället. Stiftelsens arbete går ut på att destabilisera västvärldens ekonomi och dess kultur och i synnerhet USA:s roll som stormakt. Det skulle inte förvåna det minsta om BLM utgör en av fronttrupperna i detta krig mot nationalism och runt om i världen hänger systerorganisationerna på. Snabbt och välorganiserat. Soros som har blivit enormt rik på den kapitalistiska marknaden spenderar nu ungefär en miljard dollar per år på vänsterpolitiska projekt. Soros verksamhet bedrivs i c:a hundra länder och har en förmögenhet på c:a 260 miljarder kronor. Stig Berglund radar upp typiska projekt som ligger under Open Society; ökad migration, högre ekonomiska förmåner för migranter, ekonomisk utjämning, etc, etc. George Soros har också lyckats få med sig media som en allierad partner: https://swebbtv.se/blogg/502-om-george-soros-fjarde-statsmakten-nr-50-med-analytiker-stig-berglund

 10. Dessa unga damer består mestadel av ett gäng förvirrade flator, som inte har bilden helt klart för sig var de befinner sig i sammanhanget.
  Varken privat eller i sin yrkesroll som ”fotbollspelare”
  Detta är dock ingen ursäkt för ens handlande, vilket de borde veta.
  Häpnadsväckande !

 11. Enda felet med knäböjandet var att de inte hade nacken på en på bar gärning gripen drograttfyllo dömd för väpnat rån mot en gravid kvinna i hennes hem, under knäet.

 12. En bedrövlig manifestation av det svenska dam fotbollslandslaget.

  Deras fotbollskunnande står högt över deras inhämtande av kunskap och fakta. Av vad BLM-rörelsen står för och håller på med, i framförallt USA och även övriga världen.

  Att agera med den odemokratiska och våldsverkande rörelsen BLM. Visar att tjejerna har missat mycket i hur verkligheten gestaltar sig. Det blir lite för mycket ”gilla” grejer på sociala medier. Utan att känna till bakgrund i kärnfrågan.

  Sedan måste även tjejerna i fotbollslandslaget lära sig att BLM-rörelsen i högsta grad är politisk. Vänsterextrem i högsta grad. Där respekten för demokratin är underordnad deras budskap.

  1. Sen är väl grupptrycket hårt, hade någon som inte
   delat denna åsikt vägrat att ställa upp hade väl
   bestraffningen bestått i att hamna utanför laget.

   Själv gillar jag när människor tänker själva!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: