Stäng

Man allvarligt skottskadad i Eskilstuna, skottlossningar även i Södertälje och Stockholm

BROTTSLIGHET. På torsdagskvällen fick polisen larm om flera höga smällar i Nyfors i Eskilstuna. – Det är en pågående händelse som vi jobbar med. Man har hittat en man med allvarliga skador och han har förts till sjukhus med ambulans, säger Åsa Willsund vid polisens ledningscentral.

Pressbild

Exakt vad som hänt vet polisen inte i nuläget. Norra Brogatan är avspärrad mellan Bergsgatan och Östra Åsgatan. Polisen har ingen gripen och inte heller någon misstänkt, utan söker efter gärningspersonen.

6 reaktioner på “Man allvarligt skottskadad i Eskilstuna, skottlossningar även i Södertälje och Stockholm

 1. Och statsministern fortsätter med en dåres envishet att rabbla att nu ska gängen knäckas.
  Jag bara undrar om det finns något land på denna jordklot, förutom Sverige då, där man tillåter en regering sitta kvar som inte klarar av att sköta landet. Verkar ju som att regeringen bara sitter och väntar på att EU ska komma med en lösning.


 2. hittat personer med allvarliga skador och förda till
  sjukhus…fortsät. följer i en närtid utan ende

  Mest kännbart för de fattigaste i Absurdien, de e
  de som får stå huvuddelen av notan

 3. Någon dag kommer ingen att bli skjuten i Sverige. Då kommer M(ini)organ Johansson att gå ut i media och säga att nu minskar brottsligheten!

 4. Det skjuts och bombas som aldrig förr, nu verkar antalet komma upp i antal skjutna per dag, och det ser ut att bara bli mer och mer, så hur många bombdåd och ihjälskjutna per dag kommer det bli om några år? Blir det fler som skjuts ihjäl än vad som dör i trafiken?
  ”Sverige har aldrig varit säkrare än nu”

 5. Dessutom hittades en man död på Årstabron i Stockholm inatt, han var också skjuten och gängkriminell enligt Expressen. PK-sektens drömmar når nya toppar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: