14 thoughts on “Dagens

 1. Wow – vilken härlig och sann text! Det här borde vidarebefordras till ”solidaritetsmaffian”!

 2. Vad betr. Socialism är NRW i Tyskland,inte bara den folkrikaste delstaten utan också den som har flest nybyggare,av alla de arter.
  Om detta är grunden för de beslut som nu tagits i högre instans står skrivit i stjärnorna.I varje fall är regler och lagar p.g.a. C-19 omfångsrika i Merkels land.Böterna är höga,om det brytes mot vad hjärntrusten bland de folkvalda beslutat. Uppåt 500:- SEK kostar det bl.a.,att vistas utan mask för ansiktet offentligt.
  Ett undantag finns i NRW vad gäller de många tusentals prostituerade som nu på nytt tillåtes öppna sin verksamhet. Regelverket är verkligen lustigt för dem som betalar,för sina sexbehov.
  Kunde därför inte avstå länken nedan då detta för oss i Abzurdien är närmast komiskt: 😉
  https://www.bz-berlin.de/deutschland/nach-dem-sex-bitte-15-minuten-lueften-corona-regeln-fuer-bordelle

 3. Socialism alla ska ha det lika bra, de som har ansträngt sig genom utbildning både teoretisk såväl praktisk och därför tjänar mer pengar ska anklagas och dömas. Även om socialism råder så finns det rika och fattiga skillnaden är att de som tillhör den ledande kretsen inte behöver anstränga sig för de tilldelas förmåner för att vara trogna saken.
  Socialismen vill alla väl men mest sig själva, bidrag kan utdelas allt i akt och mening att få en säker väljarbas, ju fler som får bidrag desto fler röster kan räknas in.
  Samhällen som inte tillåter de som anstränger sig att få det bättre än flertalet går liksom Sovjet och DDR sin upplösning till mötes.
  Ju fler som får bidrag desto större risk för missnöje och upplopp.

  • Av var och en efter förmåga, till var och en efter behov.
   Eller förklarat.
   Varje hederlig, arbetande, skattebetalande, amorterande människa skall pungslås på hela sin arbetsinkomst.
   Varje dagdrivande vänstermänniska som parasiterar skall tilldelas allt denne vill ha.
   Socialism i praktiken är inte lika skimrande vacker som dess retorik.

   • Helt fel, privilegium är det alla parasiter erhåller, något de väljer, de väljer att parasitera på andras arbete.
    Privilegium är samhällets belöning för att de valt att parasitera.

  • Socialism är att bli ”bjuden” på en pilsner av en av Löfvéns parasiter.
   ”Bjudningen” får du betala själv och även hela menyn till parasiten. Dessutom måste du försörja parasitens hela släkt för all framtid.
   Det kostar på att gå på ”bjudning”.
   Annika Strandhäll körde en annan variant på samma Gök-unge-tema. För när staten har misskött finanserna så pass att man måste HÖJA pensionsåldern, så uttryckte hon sig på så vis att ”arbetarna ges en MÖJLIGHET att fortsätta jobba”.

 4. Kvinnan har helt rätt.
  Privilegium är att ens beteende och val i livet, inte får någon stor betydelse på din egen ekonomi.
  Skattebetalarna står för notan.

  • Kommentaren ovan skulle stått här, väldigt förvirrande med svaraknappen utanför inlägget, vilket inlägg svarar man på då man trycker på svara, det ovan eller under?

 5. Rättigheter, skyldigheter och ansvar.
  Fråga svammelgubben Löfven och hans anhängare om de kan redogöra för begreppen ??
  ( Då är det nog helt legalt att dela in oss i svenskar, invandrande och etniska grupper. )

 6. En översättning av denna klockrena artikel utsänd till alla AFA och immigrant fyllda områden, och direkt till MP, C och Vänsterns medlemar, hade inte skadat det svenska samhället

  • Fritt översatt med reservation för dollarkursen:
   Vad är rättighet?….
   Rättighet är att ha gympadojor för 2000 spänn utan att du någonsin har haft ett jobb.
   Rättighet är att bära Beats-lurar för 3000 spänn medan man lever på understöd.
   Rättighet är att ha en Smartphone med uppkoppling som du inte behöver betala för.
   Rättighet är ha ett boende som stöds av det allmänna, utan att du behöver betala för vatten och där ökad fastighetsskatt och räntor och energikostnader inte har någon som helst inverkan på hur mycket mat du kan ställa fram på bordet.
   Rättighet är möjligheten att kunna marschera och protestera mot vad som helst som upprör dig, utan att bekymra dig om behöva göra sjukanmälan på jobbet och ta konsekvensen av ett sådant handlande.
   Rättighet är ha så många ungar du vill, oavsett arbetsförmåga, och att kunna skicka iväg dom till dagis eller skola som du inte betalar för.

 7. Amen på det. Hela vår värld är fylld med korruption, ondska och perversiteter. Och tyvärr har en stor del av människorna så mycket högmod att de inte inser det själva. Det som var ont är numera gott, och vice versa.

Kommentera