Stäng

Tonåring hittad svårt skadad – misstänkt grov misshandel

BROTTSLIGHET. En pojke i övre tonåren har hittats svårt skadad i Ludvika.– Hans skador är sådana att man kan anta att han har fallit från hög höjd, säger Polisens presstalesperson i Bergslagen.

Enligt polisen var pojken varken talbar eller vaken när de kom till platsen. Han har förts till sjukhus med svåra skador.

Platsen där han hittades har spärrats av för teknisk undersökning. Även en närliggande lägenhet har spärrats av.

Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel. I nuläget har ingen person gripits för den misstänkta misshandeln.

– Pettersson säger grov misshandel och fall från hög höjd får mig att tänka på en viss grupp människor, men det är bara en tanke… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Tonåring hittad svårt skadad – misstänkt grov misshandel

  1. @Maja 2, Är nog bäst att bo på landet så att de som inte förstår får se landet förstöras i städerna.

   1. Jag hade ett litet hus på landet. Det blev så dyrt att ha stugan kvar och jag var konstant orolig för inbrott .
    Planteringar på gården försvann med rötter och allt. Virket för golvet försvann likaså från förrådet.
    Alla kostnader ökade. Varför tvingas man betala sopavhämtning,när jag sällan vistades där. Höga vägavgifter, elen har blivit otroligt dyr mm.
    Den där röda stugan som många har ärvt har blivit statens kassako.

 1. I ett uttalande från det socialdemokratiska högkvarteret på Sveavägen meddelas att gårdagens händelse visar tydligt att anklagelserna om att muslimer är misogyna är klart felaktiga och att de ser att deras muslimska vänner numera är tydligt jämställda. Med andra ord är det nu inte längre skillnad på pojkar och flickor.

 2. @Pettersson, Det får mig att tänka på att en ovis grupp har vanan att knuffa människor över kanten från en höjd. Nu är det troligt att något djuriskt orsakat tonåringens skador. Bäst att avvakta mer.uppgifter från polisen så att ingen blir kränkt över att bli kallat ett djur på två ben.

 3. Jag trodde balkongflygning var en hobby för kvinnor. Men tydligtvis har folk blivit mer jämnlika. Här ser vi hur integreringen gör framsteg.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: