Sverige har svikit Danmark


INVANDRING & BROTTSLIGHET. Igår träffades föreningsmedlemmen Inger Støjberg (V) och Sverigedemokraternas ledare, Jimmie Åkesson i Danmark. Invandring och brottslighet diskuterades och danskan menar att Sverige svikit Danmark genom att ha öppnat sina gränser och varit för snabb med att bevilja uppehållstillstånd och medborgarskap till invandrare, skriver Berlingske (bakom betalvägg). 

Inger Støjbergs dataskärm

Jag vill inte dölja det faktum att jag tror att svenskarna har svikit oss”, säger Inger Støjbergs (V) och bredvid henne stod Sverigedemokraternas ordförande, Jimmie Åkesson, och nickade instämmade.

Invandring, brottslighet och inte minst gängbrottsligheten har på kort tid utvecklats till kanske det mest debatterade ämnet i svensk politik – även mitt i en coronaepidemi.

Nu gör sig Sverige redo för att strama åt invandringen och ta krafttag mot mot landets många utländska kriminella klaner.

-Pettersson säger att den svenska regeringen har sedan 2015 lovat ta krafttag mot invandring och brottslighet men hittills har det mest varit prat och utredningar.

Men Danmark är inte oskyldiga, hösten 2015 kom migranterna vandrande genom Danmark mot Sverige utan att någon hindrade dem. Danmark borde ha stoppat dem vid tyska gränsen och Tyskland borde…ja, ni fattar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Sverige har svikit Danmark

 • Guest

  Sverige är sedan längre ett förlorat land och det kostar på vara en humanitär stormakt. Sverige har tagit emot 1 miljon nysvenskar under en period som jag tror är räknad från år 1995 medan Danmark har tagit emot 178 000 nydanskar om jag nu minns rätt. Vi ser nu resultatet av detta. Skottlossningar, explosioner bilbomber, bilbränder, upplopp och barn som mördas. Tänker främst på den 12-åriga flickan i Norsborg. Efter mycket om och men så har även tjock steffe kommit till insikt att det finns koppling mellan massmigration och brottslighet. Något som vi andra känt till länge. Från år 2005 ville dock inte regeringen att det skulle uppmärksammas att migranter är överrepresenterade gällande brottslighet. Brå skulle tystas

  Gilla

 • Maja 2

  Sanningen är att Sverige har svikit hela EU.Finland skrattar åt Sverige.Det glädjer mig ,för bara för några år sedan såg de upp till Sverige.
  Skrev på twitter, fick några politiker i Finland som följer mina tweetar och det är ord och inga visor.
  En kommunist blockerade mig, punkt!

  Gilla

 • Stenbock

  Vi har alla sett hur Abzurdsk PK-media senaste tiden,efter brandstiftningen på Lesbos,skriver sina lögnblaskor fulla med hur ”stackars baaarn”,är de mest utsatta.
  Bilder har varit en bristvara eftersom detta ju skulle avslöja deras lögner,kring vilka som verkligen finns bland de 14.000.
  Stora delar av Afrikas olika niggerstammar figurerar på Videon liksom tältklädda beduiner,som t.o.m. uppförde teaterscener….
  Allt detta fann Stenbock på en videon från PI, (nedan) som visar upp vilka de hjälpbehövande är.
  Den vita skepnad som synes i slutet,är ”de Grönas” ledarinna från Tyskland,som var på plats,för att söka finna än fler som kan förstöra vår kvarvarande kultur,inom EU:
  http://www.pi-news.net/2020/09/wie-eine-youtuberin-katrin-goering-eckardt-in-die-flucht-schlug/

  Gillad av 1 person

 • Erling

  Ponera att ledningen för ett storföretag envist skulle förneka resultatet av marknadsanalyser.
  Alla dessa visar klart att marknadens behov är produkt A.

  Gång efter annan slås det fast. Behovet av produkt A är skriande.

  Men ledning avvisar denna analys. De inte bara avvisar, de förnekar och hånar marknadsavdelningen.Marknadschefen får sparken.

  Beslutar sen att i stor skala starta tillverkning av produkt B.

  Ett beslut som får förödande konsekvenser. Marginell försäljning och konkursen närmar sig.

  Nu följer ett resolut agerande av ägarna. VD samt fler ur företagets ledning
  får gå. Ersätts av nya och produktion av produkt A startas.

  Storföretaget är givetvis Sverige och ledningen dess regering. Skillnaden är att ägarna (väljarna) låter ledningen fortsätta! Där har vi mysteriet!

  Gillad av 2 personer

 • Tony

  Ja och när sen Sverige märkte att några länder började
  att tillämpa första säkra land principen så kom någon
  P K tjänsteman på att man kunde flyga dem direkt istället,
  så mitt under alla corona restriktioner ha invandringen pågått
  som vanligt, utan någon som helst kontroll.

  Så det är inte bara Danskar Norrmän o Finländare som den
  här usla regeringen har svikit, massor av vår eget folk
  har dom också svikit, sjuka, Pensionärer och många andra!

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Tänk om all denna energi som vår regering lagt ner för att hålla SD utanför i alla möjliga och omöjliga sammanhang istället lagts ner på att lösa problem som varit kända så länge.Men,det hade nog varit en utopisk förhoppning.Tänk bara vilket hallå det blev när KD Ebba åt lunch med Jimmie Å.Krigsrubriker.Den här regeringen är inte värdigt ett land som ska stå för demokrati och yttrandefrihet.Floskellandet nummer 1.

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Sverige,Europas stormakt, där ingenting fungerar. Landet styrs av blinda åsnor utan ansvarstagande.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Påpekas bör att V Venstre icke är ett vänsterparti utan ett mittenparti med dragning mot höger.
  Vi ska inte börja så split mellan Danmark och Sverige igen, det har vår nation haft nog av.
  Våra politiker har i första hand svikit det svenska folket genom att alla mer eller mindre varit överens om att invandring och mångkultur är bra.
  Teoretiskt kan och har mångkultur varit bra för oss i Sverige genom vi har anammat mycket från andra länder och gjort det till vårt. Invandring till Sverige har alltid varit till god nytta, men inte som nu okontrollerad. En människa som kommer till Sverige med en speciell kunskap som är för oss nyttig, är utan tvekan bra.
  Men folk som kommer med snedvriden kultur, för våra förhållanden, med kunskaper i bedrägeri och dessutom ytterst lättkränkta och med dålig impulskontroll som leder till dråp och mord kan vi leva förutan.

  Gillad av 2 personer

 • Bigman

  Men bara det faktum; att våra grannländer kan ha en relativt öppen debatt utan övertoner och förföljelse.
  Det skiljer bara en gräns mot två länder och ett sund mot det tredje.

  Men, som det sagts många gånger, här är hela statsapparaten infiltrerad av de rättfärdiga. De (a)rabiata motståndarna till fritt tänkande. Trodde inte i min vildaste fantasi att det kunde bli så illa.

  Men jag hoppas innerligt att självbefarelsedriften kommer fram igen, resten av världen kan inte ha fel!

  Gillad av 1 person

 • rb

  Någon sa: ”Är man inte rasist gör dom en till det”.Det är kanske det de vill så de blir nöjda.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: