Stäng

Svart man jagas för att ha skjutit två poliser i Los Angeles

BROTTSLIGHET & RASISM. I lördags kväll blev en kvinnlig och en manlig polis i USA kallblodigt nedskjutna av en man. Händelsen filmas av en övervakningskamera och nu kommer lite resultat.

Detta är vad Black Lives Matter och medias ensidiga rapportering leder till.
 • På filmen skrattar en man och firar skottet, ett stort leende i ansiktet när han berättar om händelserna
 • De två poliserna, en 31-årig mamma till en sexårig pojke och en 24-årig man, sköts med flera skott av en manlig misstänkt som sedan flydde från platsen.
 • Den misstänkte öppnade eld efter att ha hoppat av en buss vid Metro Blue Line-stationen i Compton på lördagen
 • Videon som publicerades av sheriffens avdelning visar den misstänkte gå upp till polisbilen och öppna eld
 • LA County Sheriffs säger att de jagar en svart man i åldern 28-30 år som rusade iväg efter skotten
 • President Donald Trump kallade skytten ett ”djur” som förtjänade att avlivas om poliserna dör
 • Myndigheter erbjuder nu en belöningen på 100.000 dollar för information som leder till gripande och dom av skytten. 

Bilder tagna utanför sjukhuset, St. Francis Medical Center i Lynwood på lördagskvällen visar när demonstranter skriker: ”Jag vill skicka ett meddelande till grisarnas familj, jag hoppas att de dör.” Demonstranterna hade kopplats till Black Lives Matter-rörelsen på Twitter men det har inte bekräftats officiellt. En annan demonstrant säger till polisen: ”Ni kommer att dö en efter en. Det här kommer inte att sluta” Demonstranter har även blockerat entréerna till sjukhuset.  

Daily Mail 

-Pettersson tror inte att SVT och de andra uppviglarna kommer att rapportera speciellt mycket om denna händelse, i varje fall inte om vem den misstänkte rasisten är…

 • TIDIGARE 2020-09-13. Två poliser skjutna i Los Angeles

BROTTSLIGHET. Två poliser har fått livshotande skador efter att ha skjutits när de satt i sin bil i Compton i Los Angeles, USA under lördagskvällen. Myndigheterna har släppt en video på överfallet, rapporterar LA Times.

På videon ses en man gå fram till den parkerade bilen, ta fram ett vapen och skjuta poliserna i framsätet. Poliserna, en 31-årig kvinna och 24-årig man, vårdas nu på sjukhus.
President Donald Trump har delat videon på Twitter och skriver i sitt inlägg att ”djur måste straffas hårt”.

-Pettersson noterar att rapporterna talar om en man som skytt, men jag är tveksam efter att ha tittat på filmen. Kvinna eller barn? 

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1305009737386221568

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Svart man jagas för att ha skjutit två poliser i Los Angeles

 1. Jag tror det bara är en tidsfråga innan vi får samma utveckling här. Det som sker i Usa brukar även hända här. Våldet i Usa är dock mycket värre där man kan bli skjuten för man råka ha på sig fel kläder på sig och hamnar i något område/revir som styr av något gäng

 2. Är det möjligen representativt för den rasen?

  Är det därför den rasen alltid betraktats som
  underlägsen?

  Är det därför som den rasen är så lågt
  representerad patentregistret?

 3. Bedrövlig syn! Avrättning ser det ut som. Det liknar inte en vuxen människa. Det ser mer ut, som ett korpulent barn med kjol eller vida längre kortbyxor och ganska osmidigt rörelsemönster.

 4. https://www.berliner-kurier.de/kriminalitaet/ueberfall-juwelier-erschiesst-raeuber-zweiter-taeter-schwer-verletzt-li.105176
  Betr. skottlossning ger Stenbock innehavaren till denna pittoreska guldbutik i Celle,stort beröm.
  När igår två beväpnande ”män” skulle genomföra sin stora kupp,väntade de sig nog inte att det dryga 70-åriga ägarparet,var skickliga skyttar.
  De ene (av okänd nationalitet) dog direkt på platsen,den andre i natt,på ett sjukhus.
  Inte utan att man känner en viss stolthet över en 72-årig man,som kan hantera ett handeldvapen riktigt i motsats till våra importerade ”baaarn”, som mestadels endast klarar av skadeskjutningar !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: