Nummer 28 fälldes i natt


BROTTSLIGHET. Mannen som sköts i Skogås i Huddinge, söder om Stockholm i går kväll har avlidit. Mannens skador bedömdes inledningsvis som livshotande och på tisdagsförmiddagen meddelade polisen att han avlidit.

Polisen har inlett en förundersökning om mord och knackade under måndagskvällen dörr i området. Flera fordon runt Skogås har kontrollerats, men på tisdagsmorgonen hade polisen ännu inte gripit någon misstänkt. Mannens anhöriga är underrättade om hans död.

28:an var yrkeskriminell invandrare och bar skyddsväst men det hjälpte inte mot skott i huvudet.

-Pettersson säger att enligt min egna statistik om mördade med skjutvapen i kriminella miljöer blev nattens offer nummer 28 för i år. Förra året kom 28:an den 8 oktober i Hökarängen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Nummer 28 fälldes i natt

 • gamgubben

  Oavsett vem som mördade eller mördas är det ju bevis på att vi inte bor i en nation där säkerheten för medborgarna är god.
  Vi vet ju alla här, några i vårt land vet de samma. Vi har i rent oförstånd givit för många under för kort tidsperiod asyl eller tillåtit anslutningar komma i allt för stor mängd.
  Att inte de moderna medborgarna har något hum om vår historia eller kultur gör det hela möjligt. Ta bara ett gammalt ordspråk ”Du ska rätta mun efter matsäcken.” Ger en tydligt råd till den som inte vet, bjud inte fler än vad du har sittplatser och mat till. Hade någon politiker förstått vad det innebär så hade vi nu bara en fjärdedel så många invandrare som idag.
  Innan ett företag ökar produktionen måste kapaciteten utökas genom mera lokaler, nya maskiner, kanske t.o.m. skola nyanställda.
  Hur gjorde då Sveriges ledning? Öppnade dörren utan att se till att kapacitet fanns, ingen ökade på kapaciteten för sjukvård, transport eller började bygga billiga bostäder. Inget gjordes därför att vi bara har broilers med stora trutar och egon som politiker oavsett vilket PK parti det är. Det sista gäller dock ej SD det enda partiet som har varnat för vad som vi nu har.

  Gilla

 • ponnsan62

  Var han kriminell..?
  Och kom från?
  Kriminell helt ok.
  Om inte sorligt
  Ponnsan
  AFS

  Gillad av 1 person

  • Stenbock

   ponnsan62:
   Jo han var verkligen kriminell….
   Bar skottsäker väst men denna gång fick skytten en lyckoträff i hans översta del.
   ”Mannen” var en gammal bekant för Polisen,inom olika fack.
   Bl.a. lär han har redan som 23-åring ha vandrat in o. ut ur fängelserna för knarkbrott o. utpressningar.
   Alltså en likadan lögnare o. sagoberättare som majoriteten av baaarnen som importeras.

   Gilla

 • hllviken

  Fria Tider skrev att åklagarna begär mer resurser – det är katastrofläge!

  ”Försvars”-högskolan kommer med osanna rapporter om vilka det är som hotar det svenska systemet!

  Gilla

 • Stenbock

  Nja,om ditt datum stämmer Pettersson,skall vi ju inte ge upp… Kanske slås ett nytt rekord trots allt,när vi nu ligger 3 veckor före i år,med 28:an !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: