Stäng

6 reaktioner på “Dagens

 1. Eftersom det finns rätt så många våldtäktsmän och annat löst folk i både polisväsendet, domarskrået och politikerskrået, så lär inte våldtäkt straffbeläggas alltför högt. Kapten klänningar söker sig dit. Var det inte en undersökning som visade att psykopater söker sig till yrken där de får domdera och bestämma över andra.

 2. Dagens aktuella teman i olika EU-länder är idag annars,hur upphovsmännen/kvinnorna nu söker inkassera vinsten med den hysteri o. panik,de skapat kring C-19 !
  Redan i morse var Bill Gates en av de första Dollar-miljarderna som väckte frågan. I kväll hoppade bl.a. företag i Tyskland på,och vädrade vinster !!
  Sanningen kring denna ”pandemi” börjar så smått klarna upp…..
  Nu behöver de endast söka finna den skyldige,som startade karusellen.

 3. Mycket av dessa problem skulle vi råda bot på om :
  VI ÅTERUPPRÄTTAT EN ORDENTLIG TULL VI VÅRT LANDS GRÄNSER.
  Det är så dags att gnälla då vi fått in det i landet.
  Låt EU tycka vad de vill, det är vårat land och börja NU.

 4. Fråga vilken man som helst om han vill bli rapet av kvinnor och han svarar nej om han är normal. Varje man bör då sätta sig in i en kvinnas situation om att bli våldtagen sexuellt. Romantiken ( hur den då ska beskrivas ?) är en egenskap som är viktig i det att det inledande förhållandet blir stabilt . Ett råd till alla män som är heta på gröten.// Men det finns även kvinnor som praktiserar våld i det att idka sexualitet. Läste i min ungdom om två kvinnor som kidnappade en äldre man ( eller lurad) att bli tvingad till sexuell aktivitet. Instängd i en bostad i det att idka sexuell aktivitet under tvång. Mannen lyckades befria sig och åtalade kvinnorna. Tja, tvingande sexualitet är väl ingen frihet, oavsett om män eller kvinnor drabbas.

 5. Det är ett svek mot våra tjejer och kvinnor, när
  pk folket anpassar våra regler och lagar efter de nyas seder och kulturer.
  Politiskt tillsatta nämndemän, bidrar till detta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: